fbpixel

Search icon
Search
6+1 μυστικά για να κάνετε το απόλυτο layering στα winter looks
STYLING TIPS

6+1 μυστικά για να κάνετε το απόλυτο layering στα winter looks

Κερδίστε bonus-πόντους με μικρές κινήσεις


Ο χειμώνας εκτός από στιλ, απαιτεί και "ζεστασιά". Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να τα πετύχουμε και τα δύο; Βασικός μας "σύμμαχος" είναι το πολυπόθετο layering. Μπορεί για πολλές από εσάς να φαντάζει απαιτητική διαδικασία και γι΄ αυτό να το αποφεύγετε, αλλά εμείς σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Υπάρχουν μερικά εύκολα styling tips, τα οποία θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε και να μην υποπέσσετε σε τυχόν λάθη.

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε 7 μυστικά που θα σας χαρίσουν σίγουρη επιτυχία!

1. An extra shirt 

Style du monde

Το πουκάμισο αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σε περίπτωση που έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με τη διαδικασία του layering, το classic shirt είναι το key-item που χρειάζεστε. Μπορείτε να το συνδυάσετε μ' ένα roll neck, το οποίο ανήκει στα big trends, αλλά και μαζί με ακόμα ένα πουκάμισο κι ένα tailored trouser. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις για μεγαλύτερη ευελιξία. 

2. Knit on knit 

Image source: @modedamour

Σίγουρα, τα πουλόβερ ανήκουν στα must haves της χειμερινής συλλογής. Ζεστά και πολύ fashionable μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και να ταιριάξουν σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να χαρίσετε έξτρα πόντους στο στιλ σας "παντρέψτε" δύο πουλόβερ μεταξύ τους. Μπορείτε να φορέσετε το ένα πάνω από το άλλο ή να ρίξετε το ένα στους ώμους σας. Οι αντιθέσεις χρωμάτων θα σας οδηγήσουν σε μοναδικό αποτέλεσμα. 

3. Double Jacket

Ακόμα ένας τρόπος για να πετύχετε το ιδανικό layering και να μοιάζετε σαν πραγματική fashionista είναι το double jacket. Επιλέξτε ένα statement, oversized coat κι από μέσα φορέστε cropped leather ή blazer. Εκτός από το στιλ θα μπορέσετε να διατηρήσετε την απαραίτητη θερμοκρασία στο σώμα σας, ανεξαρτήτως εναλλαγής θερμοκρασίας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μόδα και πρακτικότητα σε μία άρτια εικόνα. 

4. The Accessories 

Image source: @wwd

Είναι γνωστό πλέον πως τα αξεσουάρ "παίζουν" πολύ σημαντικό ρόλο στη δυναμική των συνόλων μας, καθώς μπορούν να απογειώσουν ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια. Hot design του χειμώνα δεν είναι άλλο από τα πλεκτά κασκόλ. Οι τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε πολύ. Τυλίξτε τα γύρω από τον λαιμό σας, προσθέτωντας μία παιχνιδιάρικη πινελιά στην εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά, αν το κασκόλ σας είναι ιδιαίτερα oversized, τοποπετήστε το πάνω από τη μπλούζα σας και με μία ζώνη στη μέση μετατρέψτε το... σε ζακέτα!

5. Dress Code 

Ένα φόρεμα μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις εποχές και να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Φυσικά, και μπορείτε να εντάξετε ένα summer dress σε χειμερινά σύνολα, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του έτους. Πώς θα το πετύχετε; "Παντρέψτε" το μ' ένα ζιβάγκο ή ένα second skin top, ακόμα και με μία catsuit. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα από τα πιο μοντέρνα σύνολα για τη σεζόν που διανύουμε.

6. Knit Vest 

Image source: @stealthelook

Μπήκαν στην "καρδιά" μας αλλά και στην γκαρνταρόμπα μας από το περασμένο έτος, όταν τα κορίτσια του street style παρουσιάζαν τα κολεγιακά σύνολα. Από τότε δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε κι όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν. Τα πλεκτά γιλέκα ανήκουν στην κατηγορία των κομματιών που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της. Εντάξτε τα πάνω από ένα πουκάμισο -ή δύο, όπως αναφέραμε- και δείτε την εικόνα σας να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να τα φορέσετε με τα πάντα, φορέματα, φούστες και jumpsuits. 

7. Suits 

Image source: @thetrendspotter

Από τις αγαπημένες μας επιλογές. Τα κοστούμια ενδείκνυνται για το σωστό και πολυπόθυτο layering. Έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε σε three pieces suits, που αποτελούνται από παντελόνι, σακάκι και γιλέκο. Αν δεν είστε λάτρεις αυτής της εκδοχής, δοκιμάστε να συνδυάσετε δύο διαφορετικά σακάκια. Το ένα θα είναι σε πιο στενή γραμμή και το άλλο πιο loose, για να ισορροπήσετε του όγκους. Μία ζώνη στη μέση θα κολακεύσει πιο πολύ τη σιλουέτα σας.