fbpixel

Search icon
Search
Timeless pieces: Tα σχέδια στα τζιν που όλες πρέπει να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας
THE LOOK

Timeless pieces: Tα σχέδια στα τζιν που όλες πρέπει να έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας

Αυτά τα κομμάτια θα είναι πάντοτε in fashion


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε μία γκαρνταρόμπα, βασισμένη στη διαχρονικότητα, το στιλ αλλά και την ευελιξία, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να στρέψετε την προσοχή σας στα τζιν παντελόνια. Εδώ και πολλές δεκαετίες θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναικείας συλλογής -κι όχι μόνο. Έχουν χαρίσει το στίγμα τους στα casual looks, αλλά τα τελευταία χρόνια, με την επικράτηση του street style και των απανταχού fashionistas έχουν κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση σε όλες τις εμφανίσεις, ανεξαρτήτως περίστασης και εποχής. Κάθε σεζόν παρουσιάζονται καινούριες τάσεις, κάνοντας ένα γρήγορο update στο κατά τ' άλλα all time classic item, ωστόσο υπάρχουν κάποια jean's designs που θα έχουν πάντοτε τη δική τους θέση στην ντουλάπα μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα 5 διαχρονικά σχέδια στα jeans που θα επιλέγουμε όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Straight leg jeans 

272619427-134774525688503-4439092713349946633-n.jpg
Image source: @zinafashionvibe

Τα τζιν σε ίσια γραμμή ή αλλιώς τα straight leg jeans, είναι αυτή η σιλουέτα, η οποία θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» όποτε κι όπου επιλέξετε να τη φορέσετε. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, καθώς αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο κάθε σώμα. Plus, ανήκουν στα σχέδια εκείνα που θα εντάξει κάθε γυναίκα στην εικόνα της, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της συλλογής σας, από πουλόβερ και πουκάμισα, μέχρι φορέματα -ένα «πάντρεμα» που ανήκει στα high trends της σεζόν-. Εμείς σας προτείνουμε να έχετε στην κατοχή σας παραπάνω από ένα denim σ' αυτήν την γραμμή, διότι δεν θα τα βαρεθείτε ποτέ και σίγουρα δεν θα θεωρηθούν out of fashion. 

Flared jeans 

cc20a3a077fccea00b96dfc05fedd5f4.jpg
Image source: @stylecaster

Το '70s style έχει κατακλύσει τον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια, με πολλούς σχεδιαστές, όπως η Victoria Beckham να δηλώνουν φανατικοί υποστηρικτές του. Ένα σχέδιο, το οποίο αντιπροσωπεύει 100% εκείνη την εποχή είναι τα τζιν καμπάνες ή αλλιώς τα flared. Έχουν τη μαγική ικανότητα να κολακεύουν κάθε γυναικεία σιλουέτα, καθώς χαρίζουν έξτρα πόντους στο ύψος και αδυνατίζουν. Για ακόμα πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα high waist items. Θα τα συναντήσετε σε όλες τις αποχρώσεις, από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες. Τη χειμερινή περίοδο ταιριάζουν υπέροχα με cowboy boots αλλά και με high heel sandals για πιο formal και βραδινά looks. 

Wide-leg jeans 

f1367563165c32c5624ac141b72af335.jpg
Image source: @cosmopolitan

Παραμένοντας στην ίδια φιλοσοφία, αυτή των πιο «χαλαρών» γραμμών, τα wide leg jeans, τα σχέδια με τα πιο φαρδιά μπατζάκια, θα σας χαρίσουν την απόλυτη άνεση, όποτε την αναζητάτε. Μοιάζουν αρκετά με τα flared αλλά έχουν τον δικό τους, ξεχωριστό χαρακτήρα. «Κρύβουν» μέσα τους έναν πιο loose και cool χαρακτήρα, γι' αυτό και συνήθως τα επιλέγουμε σε πιο καθημερινές εμφανίσεις. Με την ανάγκη που έχει επικρατήσει τις τελευταίες σεζόν για πιο casual outfits, επέστρεψαν δυναμικά στο προσκήνιο. Ταιριάζουν ιδιαίτερα με flats, ανάμεσα τους τα sneakers, ballet flats αλλά και chunky sole ή ankle boots. Μπορείτε να τα «παντρέψετε» με το athletic style, μαζί μ' ένα φούτερ, ωστόσο αν επιθυμείτε να τους χαρίσετε μία πιο tailred αισθητική, τα πουκάμισα αλλά και τα πλεκτά cardigans θα σας βοηθήσουν. 

Skinny Jeans 

258883888-700464214284779-1165230579182733291-n.jpg
Image source: @pepamack

Τα εμπιστεύονται όλες οι fashionistas αλλά και τα απόλυτα style icons, τα french girls. Αν και τους φετινούς μήνες τα βάλαμε για λίγο στην άκρη, τα skinny jeans δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας. Επικρατεί μία λανθασμένη άποψη γύρω από το όνομα τους κι αυτή δεν είναι άλλη από το ότι κολακεύουν μόνο τις αδύνατες γυναίκες. Αυτό που χρειάζεστε -ανεξαρτήτως σωματότυπου- είναι να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και αυτό που εφαρμόζει σωστά στο κορμί σας τονίζοντας τα δυνατά σας σημεία. Επιλέγοντας το σωστό styling θα αναδείξετε τη σιλουέτα σας και θα μεταμορφωθούν στον καλύτερό σας «σύμμαχο» για day to night εμφανίσεις. 

Dark jeans 

257817748-588035929172291-2489136461744153987-n.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Αποπνέουν μία πιο chic αισθητική και γι' αυτό πολλές φορές είναι αυτά που επιλέγουμε σε πιο επίσημες περιστάσεις. Τα τζιν παντελόνια σε σκούρα απόχρωση θα θεωρούνται πάντα ένα σημαντικό itme της συλλογής μας, σε όποια εποχή κι αν βρισκόμαστε. Πολλοί θα πουν ότι ταιριάζουν περισσότερο στο χειμώνα και στις μουντές μέρες του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα αναδείξουν εξίσου τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα ακόμα και τις ημέρες με λίγο πιο υψηλές θερμοκρασίες. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε με τα basics, όπως ένα λευκό t-shirt, blazers και την εποχή που διανύουμε με boots και shearling jackets.