fbpixel

Search icon
Search
Spring is Here: 4+1 τρόποι για να εντάξετε τα έντονα χρώματα στις εμφανίσεις σας
STYLING TIPS

Spring is Here: 4+1 τρόποι για να εντάξετε τα έντονα χρώματα στις εμφανίσεις σας

Το fashionable brand Regalinas μας προσφέρει τα πιο fashionable items


Η άνοιξη ξεκίνησε και η δημιουργία μιας πλήρως ενημερωμένης συλλογής που θα μας συνοδεύσει τους επόμενους μήνες είναι πλέον αναγκαία. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για την περίοδο που διανύουμε είναι τα έντονα χρώματα. Εκτός από το στιλ παίζουν σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία μας. Σε περίπτωση που δεν τα έχετε εντάξει ακόμα στη collection σας, η φετινή άνοιξη είναι η ιδανική ευκαιρία, για να το κάνετε! 

Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν; Σχεδόν όλες. Από το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με το Ινστιτούτο της Pantone, το Very Peri, μέχρι τους τόνους του ηλιοβασιλέματος -πορτοκαλί και κόκκινο- το πράσινο της Bottega Veneta αλλά και φυσικά το ροζ, που εδώ και μερικές σεζόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Το μοναδικό brand Regalinas μετατρέπεται για ακόμα μία φορά στον καλύτερο «σύμμαχο» για τη δημιουργία των πιο μοντέρνων bold coloured looks. 

Ανακαλύψτε τους πιο hot τρόπους για να εντάξετε τις φωτεινές αποχρώσεις στις day-to-night εμφανίσεις σας!

1. Dress

Image source: @leoniehanne

Τα φορέματα αποτελούν -χωρίς δεύτερη σκέψη- ένα από τα βασικά key-items κάθε γυναικείας συλλογής. Μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, ενώ παράλληλα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε stylish looks μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με τα bold colours, ένα dress, βασισμένο σ' αυτήν τη φιλοσοφία θα σας βοηθήσει να το κάνετε με τον πιο ομαλό και ασφαλή τρόπο. Καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας μας γι' αυτό δεν θα χρειαστεί να προβείτε σε απαιτητικούς συνδυασμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το χρώμα που ταιριάζει τόσο με το στιλ όσο και με την επιδερμίδα σας. Μπορείτε να «παίξετε» με τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα κρόσσια ή τα πούπουλα. 


Εμπριμέ μίνι φόρεμα
Μίνι φόρεμα με πούπουλα

2. Tops 

Image source: @ninasandbech

Συνεχίζοντας την ομαλή μετάβαση από το minimal σ' ένα πιο maximal και εξωστρεφές στιλ, τα tops σε φωτεινές και έντονες αποχρώσεις θα λειτουργήσουν ως βασικό στοιχείο. Η αλήθεια είναι πως και μόνο ένα item αρκεί για να ακολουθήσετε αυτήν την τάση. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πάντα. Από το τζιν παντελόνι και τα sneakers σας για τις «χαλαρές» και πρωινές σας βόλτες μέχρι τα office looks, μαζί με κοστούμια ή pencil skirts και σακάκι. Μην διστάσετε να εξελίξετε το στιλ σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα που θα σας χαρίσουν αέρα ανανέωσης. 


Μπλούζα με βολάν στο λαιμό
Σατέν πουκάμισο

3. Bright it up 

Image source: @laura_eguizabal

Αποτελεί την αγαπημένη μας κατηγορία και ελπίζουμε να γίνει και η δική σας. Ο συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων έντονων τόνων θα σας μετατρέψει σε μία πραγματική fashionista. Μπορεί στην αρχή να φαντάζει μία απαιτητική διαδικασία αλλά μόλις νιώσετε άνετα, θα ξετρελαθείτε με το αποτέλεσμα. Τα coloured combos που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι πολλά. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε -ειδικά στην αρχή- ασφαλή «μονοπάτια». Οι τόνοι που βασίζονται στο ίδιο χρώμα, όπως το κόκκινο και το ροζ θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα. Από την άλλη πλευρά, σας διαβεβαιώνουμε ότι οι φαινομενικά αντίθετοι συνδυασμοί είναι και αυτοί που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. 


Σακάκι σε ίσια γραμμή
Ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες

4. One bold colour 

Image source: @msorrig

Τα tonal looks θα είναι πάντοτε εντυπωσιακά, ιδιαίτερα όταν βασίζονται σε ιδιαίτερες αποχρώσεις. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα neutrals και κάντε update στην εικόνα σας. Μπορείτε να το πετύχετε με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι να παρουσιάσετε looks, βασισμένα σ' έναν τόνο, head-to-toe. Ο άλλος να «ταιριάξετε» κομμάτια ενός χρώματος αλλά σε πολλούς και διαφορετικούς. Η αλήθεια είναι πως ο δεύτερος, μπορεί να χαρακτηριστεί ως πιο απαιτητικός. Κινηθείτε στις απαραίτητες δοκιμές μέχρι να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και δεν θα μπορείτε να του αντισταθείτε. 


Σατέν μπλούζα με πιέτες
Μίντι φούστα με αγκράφα

5. Pink Power

Image source: @whowhatwear

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας αλλά και η προσωπικότητά σας, αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις και να φοράτε την τελευταία «λέξη» της μόδας, τότε δεν γίνεται να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας, έστω ένα ροζ κομμάτι. Εδώ και μερικές σεζόν έχει απογειώσει τη δυναμική του κι έχει μετατραπεί στο χρώμα που κάθε fashion lover θέλει να έχει στη συλλογή της. Από τις πιο minimal μέχρι της πιο maximal fashionistas, οι pink tones θεωρείται must στα σύνολα τους, τόσο στα βασικά items όσο και στα αξεσουάρ. 


Σακάκι με δέσιμο
Ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες

Info

Official Site: regalinas.gr

Facebook: REGALINAS

Instagram: @regalinas

Διεύθυνση: Τσιμισκή 68, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 645