fbpixel

Search icon
Search
8+1 facts που ξεχωρίσαμε από τη νέα συνέντευξη της Meghan Markle στο Variety
PEOPLE & MOMENTS

8+1 facts που ξεχωρίσαμε από τη νέα συνέντευξη της Meghan Markle στο Variety

Μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση


Κάθε συνέντευξή της γίνεται viral μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ όλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν σενάρια ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν. Η Meghan Markle μετά την αποχώρησή της από το Παλάτι μαζί με τον σύζυγό της Harry και την απομάκρυσή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, δεν διστάζει να μιλάει για όλα αυτά που τους οδήγησαν να πάρουν αυτήν την απόφαση, για τις σχέσεις με τους υπόλοιπους royals αλλά και για το παρασκήνιο που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια. 

312143624-473393298153304-2522411089445271475-n.webp

Εχθές επέστρεψε με μία ακόμα αποκαλυπτική συνέντευξη - την πρώτη μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ - αυτήν τη φορά στο περιοδικό Variety. Είχε πραγματοποιηθεί πριν από το θάνατο της μονάρχη, με στόχο να προωθήσει το νέο της podcast Archetypes αλλά μπήκε στον «πάγο» προς σεβασμό στη Βασίλισσα. Αυτό έδωσε την ευκαιρία για μια δεύτερη συνάντηση με το περιοδικό έτσι ώστε να μιλήσουν και για την γιαγιά του συζύγου της, που ήταν και το πρώτο θέμα συζήτησης. 

Όλα όσα ξεχώρισαν από τη συνέντευξη!

1. Η σχέση της με την Βασίλισσα Ελισάβετ

titlo-JjUfu.jpg

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ», είπε όταν ερωτήθηκε για τη μονάρχη. Συνέχισε αποκαλύπτοντας την πιο όμορφη ανάμνηση που είχε μαζί της, λέγοντας ότι λίγο καιρό πριν από το γάμο της προσκλήθηκε από την Ελισάβετ να παραστεί στα εγκαίνια της νέας γέφυρας Mersey Gateway Bridge, στο Widnes της βορειοδυτικής Αγγλίας. Το ταξίδι αυτό την έκανε το νεότερο βασιλικό μέλος που προσκλήθηκε να ταξιδέψει με την Αυτού Μεγαλειότητα στο βασιλικό τρένο - μια τιμή που δεν είχαν δεχτεί πριν κανέναν από τους Harry, William και Kate. 
«Εκείνη η πρώτη επίσημη δέσμευση που είχα μαζί της, μ' έκανε να νιώσω κάτι πολύ ξεχωριστό»
, θυμήθηκε.

2. Αντιδράσεις του κόσμου

Η Meghan Markle δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και φυσικά να μην αναφερθεί στις αντιδράσεις που ακολούθησαν κυρίως μετά από τις δύο συνεντεύξεις της στην Oprah και στο The Cut

«Η ιστορία [του New York] είχε σκοπό να υποστηρίξει το Archetypes και να επικεντρωθεί στα πρότζεκτ μας. Είχα λίγο χρόνο για να το σκεφτώ. Ένα μέρος μου είναι απλά πολύ έμπιστο, πολύ ανοιχτό - έτσι κινούμαι στον κόσμο. Πρέπει να θυμάμαι ότι δεν θέλω ποτέ να γίνω τόσο κουρασμένη που αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί. Οπότε, παρά τα παραπάνω; Εμπρός. Μπορώ να επιβιώσω», είπε για τη συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Αύγουστο στο The Cut.

3. Το μέλλον της στην υποκριτική

Όταν η Δούκισσα του Σάσεξ και πρώην πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης Αμερικανικής σειράς Suits ρωτήθηκε αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην υποκριτική εκείνη απάντησε πως «Όχι, τελείωσα. Υποθέτω ότι ποτέ μη λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω με τίποτα». Παρόλα αυτά, Η Mehan και ο πρίγκιπας Harry υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με το Netflix το 2020 και η ίδια μίλησε για ένα docuseries με επικεφαλής τη σκηνοθέτιδα Liz Garbus που θα έχει ως επίκεντρο τη σχέση του ζευγαριού.

311907464-670177754710215-2339110705145136742-n.webp
Dress by Jason Wu

«Είναι ωραίο να μπορείς να εμπιστευτείς την ιστορία μας σε κάποιον έμπειρο σκηνοθέτη, τη δουλειά του οποίου θαυμάζω εδώ και καιρό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι ο τρόπος που θα την λέγαμε εμείς. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που την αφηγούμαστε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλον, και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει μέσα από τον φακό του. Είναι ενδιαφέρον. Ο σύζυγός μου δεν έχει ξαναδουλέψει σε αυτή τη βιομηχανία. Για μένα, έχοντας συμμετάσχει στο Suits, είναι εκπληκτικό να βρίσκομαι γύρω από τόση δημιουργική ομάδα και να βλέπω πώς οι άνθρωποι συνεργάζονται και μοιράζονται τις δικές τους απόψεις. Αυτό ήταν πραγματικά διασκεδαστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Μπορεί η υποκριτική να τελείωσε αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, το Hollywood είναι στο πλάνο. 

4. Η Meghan και ο Harry μοιράζονται το ίδιο γραφείο

Η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της εργάζονται στο ίδιο δωμάτιο στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. «Δουλεύουμε από το σπίτι, όπως άρχισαν να κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του λουκέτου. Μας επιτρέπει να έχουμε σημαντικό χρόνο με τα παιδιά μας σε αυτή την πραγματικά ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους. Δεν θα ξαναβρούμε ποτέ αυτόν τον χρόνο πιστεύω», είπε. 

5. Ο Harry λατρεύει το In-N-Out Burger

Αναφερόμενη στο σπίτι της τόνισε ότι πολλοί πιστεύουν ότι μένουν στο κέντρο του L.A ενώ στην πραγματικότητα, η κατοικία τους απέχει δύο ώρες από αυτό. Γι' αυτό κι όταν το επισκέπτονται κάνουν μία στάση In-N-Out. 

«Το αγαπημένο του συζύγου μου είναι το In-N-Out. Υπάρχει ένα στα μισά του δρόμου μεταξύ του Λος Άντζελες και της περιοχής μας. Είναι πολύ διασκεδαστικό να περνάς από το drive-thru και να τους κάνεις έκπληξη. Ξέρουν την παραγγελία μας», λέει η Meghan.

312022808-528565675771080-4433356252128975952-n.webp

6. O θάνατος της Βασίλισσας

Η δούκισσα του Σάσεξ μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της για το κύμα υποστήριξης μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου. «Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις την κληρονομιά που μπόρεσε να αφήσει η γιαγιά του σε τόσα πολλά μέτωπα. Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω. Ήταν μια περίπλοκη περίοδος, αλλά ο σύζυγός μου, πάντα αισιόδοξος, είπε: "Τώρα επανενώνεται με τον σύζυγό της"», εξομολογήθηκε η Δούκισσα. 

7. Το μέλλον του Archie και της Lilibet

titlo-FYLyV.jpg

Στην ερώτηση για το πως θα αντιδρούσε αν τα παιδιά της ο Archie, τριών ετών, και η Lilibet, ενός έτους, μεγάλωναν και ήθελαν να γίνουν ηθοποιοί, η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν θα τα σταματούσε ούτε θα προσπαθούσε να τα μεταπείσει. Παρόλα αυτά άφησε να εννοηθεί ότι ως εγγόνια του βασιλιά Καρόλου, μπορεί να αντιμετωπίσουν τις βασιλικές πιέσεις στο μέλλον για τις αποφάσεις που μπορεί να πάρουν.

«Είναι τα παιδιά μας, προφανώς, και είναι μέρος μιας κληρονομιάς, μιας παράδοσης και μιας οικογένειας που θα έχει άλλες προσδοκίες. Αλλά θέλω να είναι σε θέση να χαράξουν τη δική τους πορεία», δήλωσε. 

8. Η Meghan λατρεύει να μαγειρεύει

Η πρώην lifestyle blogger, η οποία μίλησε για το φαγητό και το κρασί στο The Tig, δήλωσε ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να εκπλαγούν αν μάθουν ότι αγαπάει τη μαγειρική ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί με τους αναγνώστες την σπεσιαλιτέ της. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, «Φτιάχνω μια πολύ καλή σάλτσα μπολονέζ»

9. Οι στιλιστικές επιλογές για τη συνέντευξη 

311817079-1012586016809458-8626911400940277019-n.webp
Dress by Carolina Herrera & Shoes by Amina Muaddi

Η Meghan Markle είναι γνωστή για το απόλυτα polished style που υποστηρίζει από την αρχή της σχέσης της με τον Πρίγκιπα Harry. Καθαρές και ίσιες γραμμές αλλά και tailored μονοχρωμίες είναι βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εμφάνισή της. Για τη συνέντευξη της στο Variety συνεργάστηκε με την με τη στιλίστρια Rebecca Grice για να δημιουργήσουν πέντε υπέροχα σύνολα.

meghan-markle-variety003-1.jpg
Dress by Galvan London

Για το εξώφυλλο επέλεξε να φορέσει ένα  μια αμάνικη μαύρη μπλούζα του Giorgio Armani και ένα χρυσό τσόκερ της Jennifer Fisher. Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκε μ' ένα φόρεμα Jason Wu σε αφηρημένο σχέδιο σε ροζ και λευκές αποχρώσεις, με το οποίο χάρισε στο φωτογράφο μερικές «παιχνιδιάρικες» φωτογραφίες, ξυπόλητη και ξαπλωμένη στο έδαφος. Πολύ εντυπωσιακό ήταν το βραδινό φόρεμα με λαιμόκοψη halter από το Galvan London σε σμαραγδένια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια Mondo Mondo και βραχιόλια Cartier. Το dramatic midi dress της Carolina Herrera με το εκθαμβωτικό ντεκολτέ, το οποίο συνδυάστε με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα Amina Muaddi και χρυσά βραχιόλια ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις. Τέλος, μια μπεζ ολόσωμη φόρμα με ζώνη από τη Max Mara, ολοκλήρωσε την ονειρική φωτογράφιση.