fbpixel

Search icon
Search
Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Οι σκέψεις της Markle να βάλει τέλος στη ζωή της & η ταραγμένη σχέση της με την Kate Middleton
PEOPLE & MOMENTS

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Οι σκέψεις της Markle να βάλει τέλος στη ζωή της & η ταραγμένη σχέση της με την Kate Middleton

Όλες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του ζευγαριού στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στην Oprah Winfrey


Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης παραχώρησε το πρώην royal ζευγάρι, Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry, η οποία μεταδόθηκε μόλις χθες βράδυ στο CBS, με παρουσιάστρια τη θρυλική Oprah Winfrey. Ήδη από το teaser video το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες, είχαμε καταλάβει πόσο αποκαλυπτικό θα ήταν το κλίμα της κουβέντας τους, με τους δυο τους να θίγουν θέματα από τη ζωή στο Παλάτι, τη σχέση βαθιάς αγάπης που έτρεφε ο Harry για τη μητέρα του, αλλά και το πώς βιώνει η Meghan τη μητρότητα μέσα σε μια εποχή που πολλές φορές τα media την κάνουν να τρομάζει.

Πάμε να δούμε, όμως, μία προς μία τις αποκαλύψεις που έδωσαν οι ίδιοι στη δημοσιότητα μέσα από τη συγκλονιστική τους συνέντευξη!

Η ζωή στο Παλάτι & τα συναισθήματα της Meghan που την έκαναν να μη θέλει να ζει

Η συνέντευξη που είχε περισσότερο τη μορφή κουβέντας, ξεκίνησε μόνο με τη Meghan η οποία δείχνει πιο λαμπερή και συνειδητοποιημένη από ποτέ άλλοτε. Έπειτα από τα ερωτήματα που έθεσε η Oprah, η Δούκισσα του Sussex μίλησε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για τα συναισθήματα που καλλιεργούσε την εποχή που μόλις είχε η βασιλική κουλτούρα στη ζωή της. Παρά τις αρχικές της προσδοκίες και με όλη την αγάπη για τον Harry, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια κατάσταση που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί για το πόσο σκληρή θα ήταν. Έγινε μέλος μιας καθημερινότητας που, ουσιαστικά, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το οικογενειακό κλίμα που φανταζόταν.

2-JAapg.jpg


Και καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, όλα μάς έκαναν να διαπιστώσουμε τελικά πόσα κοινά έχει η Meghan με τη Lady D -το πάθος της να ζήσει έτσι όπως μόνο η ίδια θέλει, ο δυναμισμός που εκπέμπει και η αγάπη για την οικογένειά της. Η μόνη διαφορά είναι ο έρωτάς της για τον σύζυγό της, που τελικά κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον νικήσει! Στα λόγια που έβγαιναν τόσο φυσικά από τα χείλη και, πλέον, με μια ηρεμία στη φωνή και την ψυχή της, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ακόμα και ο θάνατος πέρασε από το μυαλό της, εκείνη την εποχή που δεν ήξερε αν πραγματικά ζούσε...

«Δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή. Είχα συνειδητοποιήσει πως όλα συνέβαιναν απλά και μόνο επειδή ανέπνεα. Δεν ήθελα να ακούω τίποτα από τα media, μόνο οι δικοί μου άνθρωποι με ενημέρωναν για τις εξελίξεις. Ζητούσα βοήθεια από τον θεσμό της μοναρχίας, αλλά κανείς δε μου την παραχωρούσε», είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας την καθημερινότητα στο παλάτι.

Η καταπίεση του Harry & η καθημερινότητα μεταξύ αλήθειας-ψέματος

Στην κουβέντα προστέθηκε και ο Harry, κρατώντας σφιχτά το χέρι της συζύγου του και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο ερωτευμένοι είναι. Όλα οδηγήθηκαν σχεδόν αυτόματα στην εμπειρία που είχε ο ίδιος ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζονται.

3.png


Ανάμεσα στα συγκινητικά λόγια του ήταν και τα εξής: «Ήμουν παγιδευμένος σε μια ζωή που δεν την ήθελα έτσι ακριβώς. Ένιωθα μεγάλη καταπίεση, αλλά δεν μπορούσα να το το εκφράσω. Το συναίσθημα αυτό είχε γίνει η καθημερινότητά μου». Συνεχίζοντας, δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφέρθηκε στη μητέρα του, Πριγκίπισσα Diana, η οποία -όπως είπε ο ίδιος- θα ήταν πολύ χαρούμενη εάν μπορούσε να δει εκείνον και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, αλλά κι εάν ήξερε τις αποφάσεις που έχει πάρει μαζί με τη Meghan. Παράλληλα, όμως, θα ένιωθε και θυμό για την αντιμετώπισή τους από το Παλάτι και τα media.

Η σχέση τους με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Από τη συνέντευξη δε θα μπορούσε να λείπει η κουβέντα για τις σχέσεις που διατηρούν με τα υπόλοιπα μέλη του Παλατιού, δεδομένου ότι έχουν περάσει από «σαράντα κύματα». Η Meghan μίλησε γεμάτη θαυμασμό για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, με την οποία η σχέση της ήταν άριστη. «Ήταν πολύ όμορφη η παρέα της και περνούσα καλά μαζί της», δήλωσε.

5-U0AUO.jpg


Ο Harry με τη σειρά του, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση με τον πατέρα του και για το πώς είναι αυτήν τη στιγμή που όλα έχουν ανατραπεί, λέγοντας: «Η σχέση μου με τον πατέρα μου χρειάζεται χρόνο. Θεωρώ απαραίτητο να με κατανοεί για τις αποφάσεις μου, καθώς ξέρει πολύ καλά από προσωπική εμπειρία το πώς είναι και ποια είναι τα συναισθήματά μου. Τον αγαπώ πολύ, αλλά υπάρχουν στιγμές που νιώθω απογοητευμένος εφόσον ξέρει τον πόνο που νιώθω αλλά δεν μπορεί εντελώς να με καταλάβει». 

Μίλησε, επίσης, και για τον αδερφό του, Prince William, με τον οποίο αυτήν τη στιγμή οι σχέσεις τους βρίσκονται «στον αέρα», αλλά είπε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τον William. Είναι αδερφός μου κι έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ωστόσο βαδίζουμε σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια».

Ακόμα, η Meghan τοποθετήθηκε για τις φήμες της κόντρας που είχαν κατά καιρούς με την Kate Middleton, κάνοντας λόγος για τα clickbaits που γίνονται συχνά από την πλευρά των media. Στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει την Middleton να κλάψει, η Markle απάντησε πώς έχει συμβεί το αντίθετο. Τόνισε, μάλιστα, πως πολλές φορές είχε γίνει λόγος για τις στιλιστικές τους επιλογές και τις διαφωνίες μεταξύ τους, τις οποίες έχουν λύσει όταν πραγματικά χρειαζόταν και χαρακτηρίζοντας την Kate ως «καλό άνθρωπο», χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση τους κατά την τρέχουσα περίοδο.

Τέλος, το πρώην βασιλικό ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένει, και αυτό είναι κοριτσάκι! 

4-jSMNP.jpg


Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως σύμφωνα με πληροφορίες των media του εξωτερικού, περίπου επτά εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν από το CBS στην Oprah Winfrey για τη συνέντευξη των 90', ενώ το δίκτυο λέγεται πως χρέωσε γύρω στα 325.000 δολάρια για τριάντα δευτερόλεπτα διαφημίσεων ενδιάμεσα. Τα δικαιώματα της συνέντευξης εξασφάλισε αποκλειστικά για την Ελλάδα ο ANT1, ο οποίος θα τη μεταδώσει σήμερα στις 16.00 μέσα από τη συχνότητά του.