fbpixel

Search icon
Search
Η Kate Middleton είναι πρόθυμη να τερματίσει τη ρήξη με τη Meghan Markle
PEOPLE & MOMENTS

Η Kate Middleton είναι πρόθυμη να τερματίσει τη ρήξη με τη Meghan Markle

Όλα όσα γνωρίζουμε για την συνάντηση των δύο royals στη Νέα Υόρκη


Πολύ μελάνι έχει χυθεί τα τελευταία χρόνια για τη σχέση της, πλέον, Πριγκίπισσας της Ουαλίας, Kate Middleton και της Δούκισσας του Σάσσεξ, Meghan Markle. Αυτήν τη φορά, θετικά σημάδια αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Η Meghan και o Harry μετακόμισαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα τελευταία δύο χρόνια, απόφαση που πυροδότησε ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στα δύο royals ζευγάρια και φυσικά στις γυναίκες. Η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, η οποία γεμίζει αισιοδοξία όλους τους fans του Παλατιού που θέλουν του Wales και τους Sussexes να συμφιλιωθούν, είναι ότι η Kate αποφάσισε να βάλει τέλος στη ρήξη που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια και την Meghan.

Πιο συγκεκριμένα, το πριγκιπικό ζεύγος επρόκειτο να ταξιδέψει στη Βοστώνη τον Δεκέμβριο, 8 χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στην Αμερική. Πηγή που μίλησε στο Us Weekly μαρτυρά πως «Μόλις τα σχέδια της Kate και του William για τη Βοστώνη οριστικοποιηθούν, η Kate σκοπεύει να δώσει "κλάδο ελαίας" στη Meghan σε μια προσπάθεια να επανενώσει τα αδέλφια και να μειώσει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα τους». Μάλιστα, η ίδια πηγή πρόσθεσε πως κάτι τέτοιο θα ήταν και αυτό που θα επιθυμούσε η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών, αλλά και η αείμνηστη Πριγκίπισσα Diana.

57460-kate-middleton-dan-meghan-markle-di-wimbledon-2019-instagramatsussexroyal.jpg

Το ζευγάρι θα βρεθεί στην Αμερική για να δώσει το παρών στα βραβεία Earthshot Prize που θα λάβουν χώρα στη Βοστώνη. Λίγες ημέρες αργότερα, θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη, ώστε να δουν για λίγο το πώς είναι η διάσημη πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων. Το Page Six αναφέρει ότι ο Harry και η Meghan θα ταξιδέψουν επίσης στην ανατολική ακτή για το γκαλά του οργανισμού Robert F. Kennedy Human Rights Award Ripple of Hope στη Νέα Υόρκη περίπου την ίδια εποχή. Εκτός των άλλων, η πηγή αναφέρει στο Us Weekly για τους Sussexes: «Ο Harry και η Meghan είναι πολύ πιεσμένοι από το έντονο πρόγραμμά τους, αλλά η Meghan είναι πρόθυμη να καταβάλει προσπάθεια, αρκεί οι ημερομηνίες τους να βολεύουν».

Στην αρχή όλοι πίστευαν πως η διαμάχη ανάμεσα στα δύο ζευγάρια επικεντρωνόταν γύρω από την Kate και τη Meghan, ωστόσο τα τελευταία χρόνια αποκαλύφθηκε ότι τα αδέλφια William και Harry ήταν εκείνοι που είχαν την περισσότερη ένταση μεταξύ τους. Άλλη πηγή στο Us Weekly, αναφέρει πως η στάση της Kate απέναντι στη Meghan έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά από τη γέννηση της κόρης των Sussexes, της Lilibet.

prince-william-kate-middleton-prince-harry-meghan-markle-mega894259-003-1280.jpg

«Η Kate προσεγγίζει τη Meghan πολύ περισσότερο από τότε που γεννήθηκε η Lilibet. Στέλνει γράμματα και δώρα και προσπαθεί να χτίσει μια σχέση ανάμεσα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή.

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι οι "fantastic 4" της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν τελευταία φορά μαζί, λίγες ημέρες πριν από την κηδεία της Βασίλισσας, που έκαναν μία κοινή βόλτα στο Windsor, μία κίνηση που όπως φαίνεται αποτέλεσε ένα μεγάλο βήμα προς την οριστική συμφιλίωση. Το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουν τον Δεκέμβριο για να δούμε τις εξελίξεις αυτής της πολυτάραχης σχέσης.