fbpixel

Search icon
Search
7 nail ideas που θα είναι major trends όλο το Φεβρουάριο
HAIR & NAILS

7 nail ideas που θα είναι major trends όλο το Φεβρουάριο

Δοκιμάστε το δικό σας αγαπημένο


Κάθε νέος μήνας αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να ανανεωθείτε. Να βρείτε μια σειρά από νέες τάσεις στα μαλλιά στο makeup και φυσικά στα νύχια. Τι πιο δημιουργικό από μια νέα προσέγγιση σε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα; Γι' αυτόν τον λόγο αναζητήσαμε online όλα όσα θα κάνουν upgrade στο στιλ σας. Είτε σας αρέσουν οι μονόχρωμοι τόνοι, είτε είστε πιο maximal στις επιλογές σας, μπορείτε να δοκιμάσετε όλα όσα σας εκφράζουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα απλό scroll down και να ανακαλύψετε όλες τις προτάσεις που βρήκαμε για εσάς.

Negative space

nails-cherry.jpg
@nailsbymh

Αυτή η αναφορά δε μιλάει για αρνητισμό και τις κακές επιλογές, αν μπερδεύεστε από την πρώτη λέξη του τίτλου της (negative=αρνητικό). Αντιθέτως, έχει να κάνει με την τάση του negative space, όπου το βασικό χρώμα είναι συνήθως το nude (ουδέτερο) και έχει ένα σχέδιο πάνω του. Στην προκειμένη πρόταση μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε nail designs και να επιτύχετε ένα αποτέλεσμα απόλυτα girly. 

Mellow Yellow

d52d063659c5d710ff1789cf38c6ba9f.jpg

Δώστε μια στιγμιαία ώθηση στη διάθεσή σας με τη φωτεινότητα και την ένταση που δίνει το κίτρινο χρώμα. Μπορεί τα πιο διακριτικά, ουδέτερα colours να μην φεύγουν ποτέ από τη μόδα, ωστόσο, φέτος, οι φωτεινότερες και πιο τολμηρές αποχρώσεις θα πρωτοστατήσουν. Αν λοιπόν ψάχνετε μια must επιλογή τότε το έντονο κίτρινο αλλά και το φούξια των '80s θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Δοκιμάστε τα στα νύχια σας.

'90s Revival

90s-french.jpg
@nailsbymh

Η επιστροφή του εμβληματικού γαλλικού μανικιούρ έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά το απαραίτητο update που βλέπετε σε αυτήν τη φωτογραφία θα κάνει πραγματικό elevate στην εμφάνισή σας. Παρόλα αυτά, εάν δεν θέλετε να βάλετε τις βούλες στη βάση του νυχιού, μπορείτε απλώς να μείνετε με τις χρυσές άκρες. Το γαλλικό με twist είναι αυτό που πραγματικά θα αναβαθμίσει το παιχνίδι του look σας! 

XS Nails

simple-nails.jpg
@betina_goldstein

Αν δυσκολεύεστε να μεγαλώσετε τα νύχια σας ή αν απλώς είστε fan των πιο απλών επιλογών τότε η Betina Goldstein έχει για εσάς αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Ενώ και φέτος τα πιο μακριά, οβάλ νύχια θα συνεχίσουν να είναι trend, οι απλές nude επιλογές θα παραμείνουν classy. Άλλωστε, αυτές απαιτούν λιγότερη συντήρηση και σίγουρα λιγότερη προσπάθεια στην καθημερινότητα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γυαλιστικό και καλό καθάρισμα στα πετσάκια. 

Hand Care

nails-YG0jA.jpg
@thehangedit

Τα νύχια που ταιριάζουν με τα περιποιημένα χέρια είναι ότι χρειάζεστε εάν δεν σας αρέσουν τα πολύ έντονα αποτελέσματα. Αυτό το χρώμα θυμίζει την κρέμα χεριών σας και κάνει το τελικό nail design να μοιάζει απόλυτα clean και θυμηθείτε επίσης ότι μπορεί να διατηρηθεί για παραπάνω διάστημα. Τι καλύτερο, λοιπόν;

Shades Of Chocolate

chocolate-nails.jpg
@nails_and_soul

Είστε λάτρης της σοκολάτας; Τότε αυτά τα νύχια θα τα λατρέψετε και θα ταιριάξουν υπέροχα με το αγαπημένο σας snack. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι nude τόνοι μαζί με το καφέ χρώμα μπορούν να κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει υπέροχο. Μάλιστα, αυτό το ιδιαίτερο swirl που σας δίνει ένα απόλυτα '70s twist το αποδεικνύει. Μια «πεντανόστιμη» τάση που μπορείτε όλοι να ακολουθήσετε.

Nail Layering

103972909-136902818034534-6399369550923926624-n.jpg
@harrietwestmoreland

Ακριβώς όπως αναμιγνύετε τα κραγιόν σας για να δημιουργήσετε το τέλειο χρώμα, φέτος μπορείτε να το κάνετε και στα νύχια. Έφτασε η στιγμή να πετύχετε την αγαπημένη σας απόχρωση, αυτή που βλέπετε παντού αλλά καμία nail artist μπορεί να μην έχει διαθέσιμη. «Παίξτε» με τα χρώματα ακόμη και αν θέλετε ένα απλό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να επιθυμείτε κάτι extra, ώστε να αποφασίσετε τελικά πως πρέπει να πειραματιστείτε και μόνοι σας.