fbpixel

Search icon
Search
Winter 2022 Nail Trends: Μινιμαλισμός και french pearl κυριαρχούν
HAIR & NAILS

Winter 2022 Nail Trends: Μινιμαλισμός και french pearl κυριαρχούν

Ανανεώστε τις εμφανίσεις σας με τις πιο cool προτάσεις


Τα νύχια αποτελούν σημαντικό κομμάτι στον τομέα της ομορφιάς για πολλές από εμάς. Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί να έχει πάντοτε περιποιημένα άκρα και να παραμένει ενημερωμένη για τελευταία nail designs που κυριαρχούν και μπορεί να δοκιμάσει. Για τις φετινές γιορτές και τον πρώτο χειμωνιάτικο μήνα που πλησιάζει, εμείς σας βρήκαμε τις πιο hot τάσεις που πρέπει να τολμήσετε τώρα!

Gold details

1-DcZ7k.jpg

Φέτος βλέπουμε πολλές διαφορετικές εκδοχές σε μανικιούρ με χρυσές αποχρώσεις, καθώς τα gold details σε συνδυασμό με απαλές, ουδέτερες βάσεις θα κυριαρχήσουν και τους επόμενους μήνες. Το χρυσό χρώμα ζει την απόλυτη στιγμή του, ενώ αποτελεί μια ευέλικτη τάση που μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες μορφές, από απλές πινελιές που θυμίζουν φύλλα χρυσού μέχρι french tips. 

‘90s Motif

2-Kcycw.jpg

Οι άνθρωποι αγαπούν τα μοτίβα, είτε πρόκειται για κάτι προσωπικό είτε για κάτι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90. Προβλέπεται ότι η αυτή η νοσταλγία για το παρελθόν θα συνεχιστεί και αυτόν τον χειμώνα, με μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα σύμβολά της (σκεφτείτε: evil eye, χαρούμενα πρόσωπα εμπνευσμένα από τη Νιρβάνα και εξωγήινους) να εμφανίζονται στα περισσότερα σχέδια μανικιούρ.

Light Shimmer

3-ZPShU.jpg

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και οι τόνοι που λάμπουν και χαρίζουν έξτρα δόση γυαλάδας και στα νύχια είναι εδώ για ακόμη μια χρονιά. Επιλέξτε ελαφρές βάσεις με διακριτικό χαρακτήρα, αλλά πάντα με ένα touch από glitter που μπορεί να απογειώσει και το πιο απλό nude βερνίκι. 

Inspired Art

4-KQEr3.jpg

Οι nail artists αυτόν τον χειμώνα θα εμπνευστούν από icons τέχνης όπως ο Monet και ο Van Gogh αυτόν τον χειμώνα. Ο ιμπρεσιονισμός στα νύχια θα είναι απόλυτη τάση φέτος, καθώς οι nail artists εστιάζουν στις πινελιές, τα χρώματα και τον φωτισμό σε σχέση με τις γραμμές και τα περιγράμματα. Ετοιμαζόμαστε να πειραματιστούμε με διαφορετικές τεχνικές, υφές και φινιρίσματα. 

French Pearl

5-ild8a.jpg

Δεδομένου ότι το Pinterest προέβλεψε ότι το Pearlcore θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, είναι λογικό να υπάρχει και το αντίστοιχο μανικιούρ που θα το συνοδεύει. Οι αυτοκόλλητες πέρλες είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να απογειώσετε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Επιπλέον, το ευέλικτο look του θα ταιριάξει σχεδόν με κάθε πιθανό ρούχο της γκαρνταρόμπας σας.