fbpixel

Search icon
Search
Luxury designer bags: 4 στιλ που είναι τάση το 2023
THE LOOK

Luxury designer bags: 4 στιλ που είναι τάση το 2023

8 προτάσεις για να προσθέσετε στη wish list σας


Μία από τις βασικές τάσεις που «γεννήθηκε» το περασμένο έτος ήταν η συλλογική επιθυμία να αποκτήσει κανείς μία τσάντα διάσημου σχεδιαστή. Αυτή η ανάγκη προέκυψε από τη δύναμη που έχουν τα social media, την επιρροή που ασκούν οι διασημότητες και οι fashionistas, αλλά και στη σταθερή επιρροή που ασκούν όλα αυτά τα χρόνια τα πολυτελή fashion brands. Κάνοντας ένα γρήγορο scroll στο Instgram και στο TikTok δεν υπήρχε περίπτωση να δείτε ένα it girl να κυκλοφορεί χωρίς να κρατάει μία luxury designer handbag, όπως η Dior Saddlebag ή η Prada Cleo Shoulder Bag. Από την άλλη πλευρά, αυτή η τάση οδήγησε και στην έντονη φήμη των vintage, second hand και rental sites, όπως το Vestiaire Collective, το Hurr αλλά και το My Wardrobe HQ , στα οποία μπορεί ο καθένας να αγοράσει ή να νοικιάσει την τσάντα που επιθυμεί σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έτσι η βιομηχανία της μόδας έχει βρει έναν τρόπο για να δώσει στον καθένα την ευκαιρία να αποκτήσει έστω και για μερικές ημέρες designer items.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε ποιες είναι τα στιλ στις handbags των fashion designers για φέτος και αποκτήστε αυτήν που σας αρέσει και σας ταιριάζει, αντλώντας έμπνευση από τις δικές μας επιλογές. 

Let's go!

1st Style: Colorful creations 

27acd2d3de43c7a5658018881a885f7d.jpg
Image source: @elle

Οι προβλέψεις για τις τάσεις της νέας χρονιάς θέτουν τα χρώματα, έντονα και παστέλ, ψηλά στη λίστα των επιλογών και των προτιμήσεων. Όπως όλα δείχνουν αυτό το bold trend έχει έρθει για να μείνει και δύσκολα θα το αποχωριστούμε. Τα χρώματα, όπως το απαλό πράσινο, το μοβ, το μπλε και φυσικά το ροζ θα είναι παρουσιαστούν σχεδόν σε όλους τους οίκους, όπως είναι οι όπως Jacquemus, Bottega Veneta, Fendi και Maison Valentino.

Our Choices

Colorful creation

Baguette, Fendi

BUY HERE 

Colorful creation

Colorful creation

Medium roman stud bag, Valentino 

BUY HERE 

Colorful creation

2nd Style: Statement pieces 

d994386e8531d928360be81384b961c0.jpg

Αξίζει να γνωρίζετε ότι οι puffer bags θα γνωρίζουν μεγάλη δημοφιλία τη χρονιά που διανύουμε. Οι υφασμάτινες και ιδιόμορφες τσάντες θα κάνουν επίσης θραύση. Το ζητούμενο είναι μια τσάντα να είναι instagrammable εντός και εκτός πασαρέλας, και αυτό το στιλ δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες που την κρατάνε να πετύχουν ακριβώς αυτό. Μπορείτε να κινηθείτε σε επιλογές με στρας, χάντρες, λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, αλλά και σε σχέδια που θα προσθέσουν λίγο bling στην εικόνα σας. Τα αντισυμβατικά υλικά και οι υφές θα είναι επίσης hot property, όπως οι denim bags. 

Our Choices

Statement pieces

Cleo satin bag with crystals, Prada

BUY HERE 

Statement pieces

Statement pieces

Chain shoulder bag, Celine 

BUY HERE  

Statement pieces

3rd Style: Polished items

5bf77b8424b879ab9ef154e188e1505f.jpg
Image source: @stylecaster

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία διάθεση για μία πιο έντονη polished αισθητική τη χρονιά που διανύουμε. Αυτή η επιθυμία φέρνει μαζί της και μια νοσταλγία για τις all time classic bags. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η επανέκδοση της Lady Dior η οποία παρουσιάστηκε σε μία νέα εκδοχή από τη Maria Grazia Chiuri με το όνομα Lady 95.22 bag αλλά και αυτή της Wanda του Salvatore Ferragamo από τον Maximilian Davis τρία σχήματα και μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού γυαλισμένου μαύρου με χρυσά κούμπωμα, που συμπληρώνεται από πολλές νέες αποχρώσεις και φινιρίσματα. Ετοιμαστείτε να παρατηρήσετε μία άνοδο στις boxy bag με χερούλι.

Our Choices

Polished items

Lady Dior, Dior

BUY HERE 

Polished items

Polished items

Aphrodite medium shoulder bag, Gucci

BUY HERE

Polished items

4th Style: Mini & shoulder bags 

3d50d61ad777050c613e92962eff38eb.jpg

Η τσάντα ώμου με κοντό λουράκι θα έχει την τιμητική της τους επόμενους μήνες. Μικρή, συμπαγής και ιδανική για να την τοποθετείτε κάτω από το μπράτσο. Αυτό το νοσταλγικό στιλ που είδαμε στις συλλογές των Dion Lee, Miu Miu και Courrèges μπορεί να σας συντροφεύσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αναδεικνύοντας ακόμα και τα πιο απλά σύνολα, όπως είναι ένα τζιν μ' ένα t-shirt. Οι mini bags βρίσκονται στο επίκεντρο αλλά όχι τόσο μικρές όσο τις είχαμε συνηθίσει. Αυτό το στιλ θα είναι μια μικρότερη εκδοχή της κλασικής τσάντας ώμου, καθιστώντας τες περισσότερο καθημερινές τις οποίες θα μπορείτε να φορέσετε ως statement κομμάτι σε κάθε περίσταση.

Our Choices 

Mini and shoulder bags

Shoulder bag, Saint Laurent 

BUY HERE 

Mini and shoulder bags

Mini and shoulder bags

Le Bambino, Jacquemus 

BUY HERE 

Mini and shoulder bags