fbpixel

Search icon
Search
Christmas nails: 7 προτάσεις για να αναδείξετε την πιο festive πλευρά σας
HAIR & NAILS

Christmas nails: 7 προτάσεις για να αναδείξετε την πιο festive πλευρά σας

Βρείτε τη δική σας αγαπημένη και ξεχωρίστε


Δεν ξέρω για εσάς, αλλά το καλύτερο μέρος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, εκτός από τα δώρα και τα μελομακάρονα, είναι πάντα η ένταξη της festive αισθητικής, που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τομέα της ζωής μας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι γιορτινές λιχουδιές αλλά και Christmas nails είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο αυτή την περίοδο. «Αγκαλιάστε» και εσείς τη γιορτινή τέχνη και γίνετε απόλυτα εορταστική με τις παρακάτω 7 χαριτωμένες inspirational ιδέες για νύχια. Αδιαμφισβήτητα, θα εντυπωσιάσουν τους συναδέλφους σας στο πάρτι του γραφείου ή τα μέλη της οικογένειάς σας στο γιορτινό δείπνο.

Καφέ French tips

french-nails.jpg
@nails_and_soul

Τα χριστουγεννιάτικα νύχια δεν χρειάζεται πάντα να είναι στα τυπικά χρώματα του κόκκινου, του πράσινου, του λευκού και του χρυσού. Ένα όμορφο, ζωντανό καφέ μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σας βάλει στο κλίμα εύκολα και όμορφα. Προσθέστε λίγη λάμψη και αφήστε τις υπόλοιπες άκρες mat ώστε τα νύχια σας να μοιάζουν κυριολεκτικά σαν ένα υπέροχο μελοκαμάρονο.

Χριστουγεννιάτικο sparkle

christmas-nails.jpg
@raelondonnails

Ποτέ άλλοτε μια τόσο απλή εμφάνιση δεν ήταν τόσο γιορτινή! Στην πραγματικότητα αυτό το nail αποτέλεσμα είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται, χάρη στα χρυσά, μπλε και ροζ κονφετί. Απλώς περάστε μια πολύ λεπτή στρώση στο πάνω μισό κάθε νυχιού και μετά επιστρέψτε με μια δεύτερη στρώση στις άκρες, εάν το χρειάζεται. Ή απλώς ξεκινήστε από τη μέση του νυχιού, πολύ ελαφρά, και πιέστε προς τα κάτω πιο δυνατά καθώς προχωράτε προς την άκρη.

Φλογερό κόκκινο

red-nails.jpg
@raelondonnails

Καμία απόχρωση, όσο bold ή πρωτότυπη και αν είναι δε μπορεί να αντικαταστήσει το κόκκινο για τα Χριστούγεννα. Αυτό το απόλυτα sexy και chic χρώμα γίνεται για ακόμη μια φορά ο κυρίαρχος των γιορτών αποδεικνύοντας σε όλους ότι κάθε εποχή μπορεί να κλέβει την παράσταση. 

Holy jolly έμπνευση

joly-christmas-nails.jpg

Τα μινιμαλιστικά designs που θυμίζουν αποκλειστικά Χριστούγεννα είναι και φέτος must. Έχοντας ως βάση ένα από nude μπορείτε να κάνετε αμέτρητες επιλογές και να έχετε όλη τη γιορτινή ατμόσφαιρα στα χέρια σας. Και εδώ, το κόκκινο κυριαρχεί δίνοντας το "σήμα" της σεζόν.

Κόκκινο negative space

red-nails-oRFgl.jpg

Αυτή το χριστουγεννιάτικο nail art βρίσκεται ακριβώς στη διασταύρωση του "hella extra" και του "chic and simple" και ίσως αυτό είναι που το κάνει τόσο ιδιαίτερο. Οι αφηρημένες γραμμές προσθέτουν κάποια ένταση ενώ η επιλογή του χρώματος το κρατάει απόλυτα festive. 

Χρυσή dust

nails-christmas.webp
@paintboxnails

Ένα "πασπαλισμένο" φύλλο χρυσού κάνει ένα κατά τα άλλα διακριτικό mani να γίνεται αυτόματα ξεχωριστό. Έτσι, για εσάς που δε θέλετε να ξεφύγετε πολύ από την πραγματικότητα σας αλλά παρόλα αυτά αγαπάτε τις διακριτικές λεπτομερείς, είναι ιδανικό και κάνει τη διαφορά.  

Ασημί Sprinkles

nails-christmas-IlRI4.webp
@mytownhouseuk

Μια ασημί "νότα" γκλίτερ που μοιάζει με χιόνι στο φως της μέρας θα σας βάλει αυτόματα στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα. Και εδώ, οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί και δεν απαιτείται να κάνετε υπερβολές για να ξεχωρίσετε. Φέτος τα Χριστούγεννα απαιτούν απλότητα και chic επιλογές στα νύχια... και όχι μόνο!