fbpixel

Search icon
Search
Barbiecore: Κι όμως το ροζ μανικιούρ έγινε ξανά trend
HAIR & NAILS

Barbiecore: Κι όμως το ροζ μανικιούρ έγινε ξανά trend

Βρείτε τις δικές μας προτάσεις και αντιγράψτε τις


Το να κατηγορήσετε τη Barbie είναι σίγουρα μάταιο. Ο λόγος είναι ότι φυσικά η επιστροφή του ροζ στο μανικιούρ είναι ίσως το πιο όμορφο νέο που θα ακούσετε σήμερα. Έτσι, αυτά τα nail designs που συγκεντρώσαμε παρακάτω δεν αναδεικνύουν μόνο τη girly πλευρά σας αλλά παράλληλα πετυχαίνουν να σας αποδείξουν πως τελικά και το χειμώνα μπορείτε να βάλετε το χρώμα στη ζωή σας. Είναι ζεστά, είναι προσιτά, είναι minimal, μπορούν να γίνουν και maximal και σίγουρα όλοι θα τα λατρέψουν. Για να σας βοηθήσουμε, λοιπόν, να εφαρμόσετε αυτή την τάση συγκεντρώσαμε τα πιο hot ροζ manis που βρήκαμε online. 

Είστε έτοιμες;

Οριοθέτηση 

pink-nails-F5NGW.jpg
@imarninails

Σκεφτείτε το σαν την τέλεια κορνίζα για το μανικιούρ σας. Το να τολμήσετε να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα θα κάνει το απαραίτητο upgrade χωρίς προσπάθεια ενώ θα κρατήσει το τελικό αποτέλεσμα απόλυτα minimal. Πρώτα εφαρμόστε ένα baby pink και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο κουκκίδων για να σχεδιάσετε το περίγραμμα σε μια ζεστή ροζ απόχρωση.

Γύρω γύρω

pink-nails.jpg
@nailtherapy.co

Το να μπορείτε να κρατήσετε το μανικιούρ σας μια επιπλέον εβδομάδα είναι σίγουρα ένα plus, όταν επιλέγετε το design που θα κάνετε. Ξανά, με ένα απλό εργαλείο μπορείτε να σχηματίσετε στροβιλισμούς σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ. Αυτές μπορούν να κυμαίνονται από μια ανοιχτή απόχρωση έως μια σχεδόν κόκκινη. Γίνετε δημιουργικοί και τολμήστε κάθε νύχι να είναι λίγο διαφορετικό. 

Αστέρια

pink-makicure.jpg
@phoebesummernails

Λάμψτε σαν αστέρι με αυτήν την κομψή, διασκεδαστική εμφάνιση που δημιουργεί ένα εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ. Κρατήστε τη βάση ουδέτερη και δοκιμάστε μια σειρά από παστέλ, φούξια και hot ροζ αποχρώσεις στις άκρες. Ολοκληρώστε με τα χρυσά αστέρια.

Αφηρημένη τέχνη

pink-nails-i2vqF.jpg
@disseynails

Μερικά νύχια αποτελούν statement και αυτή η επιλογή ανήκει σίγουρα ανάμεσα τους. Οι "αφηρημένες" ροζ γραμμές που μπλέκονται με τη nude βάση είναι κυριολεκτικά αυτό που χρειάζεστε αν θέλετε με το χρώμα σας να εντυπωσιάσετε. Μάλιστα, είναι ιδανικό για όσες αγαπάτε τα πιο μακριά νύχια.

O απόλυτος συνδυασμός

pink-nails-1pqj5.jpg
@bettina_goldstein

Το ζεστό ροζ και το κόκκινο μπορεί να είναι τολμηρές χρωματικές επιλογές, αλλά είναι τόσο κοντά το ένα στο άλλο που μπορούν να προσθέσουν μια υπεροχή στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτοί οι αφηρημένοι στροβιλισμοί είναι "διασκεδαστικοί" αλλά απαλοί, κάτι που τους καθιστά πολύ πιο ευέλικτους από ό,τι φαίνονται αρχικά.

Έντονο ροζ

pink-naisl.jpg


Ανανεώστε το κλασικό ροζ μανικιούρ σας με μία έξτρα δόση χρώματος και απευθείας το απαλό ροζ θα αποκτήσει glam και διάσταση. Το έντονο ροζ ή αλλιώς φουξ μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση στη στιγμή και να σας προσφέρει bold νύχια που ξεχωρίζουν, ποντάρετε σε ένα δυναμικό φούξια και δε θα βγείτε χαμένες.