fbpixel

Search icon
Search
On top το 2023: Αυτά είναι τα μόνα nail trends που πρέπει να γνωρίζετε
HAIR & NAILS

On top το 2023: Αυτά είναι τα μόνα nail trends που πρέπει να γνωρίζετε

Βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν


Μια καινούργια χρονιά έχει ξεκινήσει και σίγουρα θέλετε να μάθετε τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2023. Όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και το 2023 επιφυλάσσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις και θα σας κάνει να μην μπορείτε να αποφασίσετε τη δική σας αγαπημένη. Χρώματα, τεχνικές και διαφορετικά σχέδια κάνουν όλη τη διαφορά δημιουργώντας τελικά το πιο όμορφο αποτέλεσμα. Μπορεί ακόμη να είστε σε christmas mood αλλά εμείς σας προκαλούμε να κλείσετε ήδη το πρώτο ραντεβού της χρονιάς. 

French Illusion Nails

nails.jpg
@nailartbyqueenie

Μια τάση στα νύχια που έχει κατακτήσει πρόσφατα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι άλλη από τα French Illusion Nails. Πρόκειται για μια όμορφη οπτική ψευδαίσθηση που συνδυάζει το ombre με το τρισδιάστο και σας χαρίζει φως και σκιά παράλληλα. Μάλιστα, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε το διακριτικό γαλλικό που "κρύβεται" μέσα της.

Sensorial Nails

gems.jpg

Τα νύχια τα οποία μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά με την αφή θα είναι μια μεγάλη τάση για το 2023. Είναι απόλυτα maximal και μπορείτε να τα «ντύσετε» με μια ποικιλία υφών, συμπεριλαμβανομένων τρισδιάστατων χάλκινων στολιδιών, ημιπολύτιμων λίθων και διακοσμητικών λουλουδιών. Με άλλα λόγια μπορείτε να βάλετε τη δική σας υπογραφή δημιουργώντας τελικά ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Velvet Nails

velvet-nails.jpg

Φέτος φαίνεται πως η αφή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Για αυτό το λόγο μετά τα νύχια με gems έρχονται τα βελούδινα νύχια. Πρόσφατα τα εντοπίσαμε να αυξάνονται στη ροή του instagram μας και είμαστε σίγουρες ότι και το 2023 θα συνεχίσουν να παραμένουν απόλυτη τάση. Το ακόμη καλύτερο είναι πως όταν πέφτει το φως πάνω τους αυτά μοιάζουν να κάνουν διαφορετικούς χρωματισμούς.

Shape-Shifting Nails

nails-EOrnJ.jpg
@browngirlhands

H ευελιξία είναι η λέξη κλειδί για το 2023. Με μια τέτοια επιλογή μπορείτε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε επίπεδο στυλ ενώ παράλληλα κρατάτε τη δική σας προσωπική πινελιά και ξεχωρίζετε. Είναι ένα look δύο-σε-ένα που μπορεί με λίγο παραπάνω περίγραμμα να αλλάξει απόλυτα οπτική και κάθε φορά να μοιάζει διαφορετικό. Βάλτε το δικό σας χαρακτήρα και παίξτε με τα χρώματα και το σχήμα των νυχιών σας.

Molten Metallics

nails-8RvNj.jpg
@betina_goldstein

Τα μεταλλικά σχέδια που μοιάζουν λιωμένα, σε όποιο χρώμα και σχήμα είναι απλώς υπέροχα. Μοιάζουν με ακριβά κοσμήματα και δίνουν το τέλειο φινίρισμα στα νύχια σας. Σας χαρίζουν μια εξωπραγματική αίσθηση και φέρνουν την έννοια του futurism στα νύχια σας. Μάλιστα, αν τα παρατηρήσετε θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν και high end κοσμήματα. Όσο για τη βάση σας, αυτή δε χρειάζεται να έχει τίποτα παραπάνω από ένα απλό βερνίκι.

Optimistic Tones

nail-trends.jpg
@harrietwestmoreland

Η ομορφιά και οι τάσεις που επιβάλλει αποτελούν συχνά μια υπέροχη διέξοδο σε όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έτσι, κάτι που μπορείτε να κάνετε διαφορετικά με τη νέα χρονιά είναι να επιλέξετε να τη βλέπετε παντού προσθέτοντας αισιόδοξα χρώματα στα ρούχα, στο makeup και φυσικά στα νύχια σας. Τα τολμηρά, αναζωογονητικά χρώματα όπως το τιρκουάζ, το φούξια, το έντονο μπλε και το κόκκινο θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.