fbpixel

Search icon
Search
5 πράγματα που μάθαμε από τα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan
PEOPLE & MOMENTS

5 πράγματα που μάθαμε από τα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan

Για πρώτη φορά ανακαλύπτουμε και τη δική τους πλευρά


Όσοι έχετε διαβάσει προηγούμενα άρθρα θα έχετε καταλάβει ότι στην προηγούμενη ζωή μου, μάλλον εργαζόμουν ως εκπρόσωπος τύπου στο παλάτι του Buckingham. Το ενδιαφέρον μου για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μετράει πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν έχω χάσει καμία από τις εξελίξεις. Αυτό σημαίνει πω δεν γινόταν να μην δω τα πρώτα επεισόδια που κυκλοφόρησαν από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan που κυκλοφόρησαν εχθές στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής του γνωρίζαμε πολύ καλά ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις και παράλληλα ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών. Όπως και να χει όμως, είτε είστε fan των Sussexes είτε όχι, χρειαζόταν να ακούσουμε και τη δική τους εκδοχή για τη ζωή εντός και στη συνέχεια εκτός παλατιού. Τα τρία πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Harry και η Meghan θέλουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, να προστατεύσουν ο ένας τον άλλον και μαζί την οικογένεια τους, να παρουσιάσουν τις ευαισθησίες και την ευαλωτότητά τους σαν «κοινή θνητοί» και να μην «κρυφτούν» πίσω από πρωτόκολλα και βασιλικούς κανόνες. 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 5 πράγματα που μάθαμε από το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ! «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω», όπως λέει και η Meghan στην αρχή.

1. Η αρχή του love story έγινε στο... Instagram

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινάει με την εξιστόρηση της γνωριμίας τους και την απόφαση να δοκιμάσουν μία εξ' αποστάσεως σχέση. Η αρχή είναι γνωστή, καθώς μία κοινή φίλη μετέφερε στη Meghan, η οποία είχε ξεκινήσει ένα ταξίδι αναψυχής στην Ευρώπη, το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα προς το πρόσωπό της. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι πως ο Harry είχε προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και ότι αυτός ήταν το πρώτο πράγμα που «έλεγξε» η Meghan για να καταλάβει τη άνθρωπος είναι. «Για μένα, αυτό ήταν το βαρόμετρο. Το έψαξα και υπήρχαν υπέροχες φωτογραφίες και περιβαλλοντικές λήψεις, και η φορά που περνούσε χρόνο στην Αφρική», δήλωσε η ίδια. Την επόμενη ημέρα αντάλλαξαν τηλέφωνα και η συνέχεια δεν άργησε να έρθει. 

harry-meghan-018-1.jpg

2. Χρειάστηκαν μόνο δύο ραντεβού για να αντιληφθούν τον έρωτά τους

Μετά την αρχική επικοινωνία τους, ο Πρίγκιπας πρότεινε αμέσως στην Meghan να δειπνήσουν μαζί, κι εκείνη δέχτηκε τονίζοντας, πως είχε μόνο μία ώρα στη διάθεσή της. Παρόλο που σ' αυτό το πρώτο ραντεβού ο Harry καθυστέρησε, εκείνη του έδωσε μία ευκαιρία. Το ίδιο βράδυ, τον κάλεσε και του είπε ότι φεύγει σε δύο μέρες και του πρότεινε να συναντηθούν την επομένη. «Σίγουρα το είδε προχωρημένο και αμερικάνικο. Μου είπε ότι ήταν προχωρημένο και αμερικάνικο», λέει η Meghan. Από εκείνη τη στιγμή και μετά αντιλήφθηκαν ότι ήταν γραφτό να είναι μαζί και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους. 

3. «Είμαι γιος της μαμάς μου»

«Για πολλούς στην οικογένεια μου, ειδικά για τους άντρες, υπάρχει η τάση να παντρεύονται κάποια που ταιριάζει στο καλούπι και όχι κάποια που είναι μοιραίο να είστε μαζί. Είναι η διαφορά μεταξύ της λήψης αποφάσεων μεταξύ μυαλού και καρδιάς. Η μαμά μου έπαιρνε όλες τις αποφάσεις της από  καρδιάς. Είμαι γιος της μαμάς μου», λέει ο Πρίγκιπας Harry. Μέσα από αυτήν τη σύντομη δήλωση, ο Harry έκανε ξεκάθαρη την αδυναμία που είχε στην μητέρα του, το γεγονός ότι έχει ταχθεί υπέρ της  και τις αντιρρήσεις για τους κανόνες που υπάρχουν στην βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, γίνεται για μια φορά απόλυτα κατανοητό ότι οι σχέσεις με τον πατέρα τους δεν είναι καλές. 

4. Ο Harry έχει μπλοκάρει πολλές αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια της ζωής του

«Δεν έχω αναμνήσεις της μητέρας μου από πολύ μικρός. Σαν να τις έχω μπλοκάρει εσωτερικά. Οι περισσότερες από τις αναμνήσεις μου είναι να με κατακλύζουν παπαράτσι. Σπάνια θα πηγαίναμε διακοπές χωρίς να πηδήξει κάποιος από κάποιον θάμνο κρατώντας κάμερα. Μέσα στην οικογένεια, στο σύστημα, η συμβουλή είναι πάντα "μην αντιδράτε, μην το τροφοδοτείτε"», δηλώνει ο ίδιος. Ο Harry τονίζει πόσο δύσκολο ήταν να μην υπάρχει ιδιωτικότητα, την αναστάτωση που προκαλούσαν συνεχώς οι παπαράτσι τόσο στους ίδιους όσο και στη Diana αλλά και το πόσο πολύ τους προστάτευε η ίδια απ' όλη αυτήν την τρέλα που επικρατούσε στην καθημερινότητά τους. Η οργή του για τους λεγόμενους βασιλικούς ανταποκριτές είναι σοκαριστική. Αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο με αυτούς προκειμένου να παίρνουν πρώτοι τις ειδήσεις και να έχουν πρόσβαση στις πηγές, ενώ τονίζει πως επικρατεί η άποψη, πως αφού ο λαός πληρώνει τη βασιλική οικογένεια και τα μέλη της, αυτά είναι υποχρεωμένα να ποζάρουν, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

prince-harry-meghan-markle-netflix-trailer-97.jpg

5. Η πρώτη συνάντηση της Meghan με τη βασιλική οικογένεια

Αναφερόμενος στην πρώτη γνωριμία της Meghan με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο Harry τονίζει πως αυτοί εξεπλάγην: «Έμειναν έκπληκτοι ίσως γιατί ένας κοκκινομάλλης θα μπορούσε να βρει μια τόσο όμορφη γυναίκα, μια τόσο έξυπνη γυναίκα, αλλά το γεγονός ότι έβγαινα με μια Αμερικανίδα ηθοποιό ήταν μάλλον αυτό που θόλωσε την κρίση τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην αρχή». Η Meghan από την πλευρά της, αφήνει κι αυτή αιχμές για το γεγονός ότι ο William και η Kate δεν ενθουσιάστηκαν εξ' αρχής μαζί της: «Ακόμα και όταν ήρθαν ο Will και η Kate, και τους συνάντησα για πρώτη φορά, θυμάμαι πως φορούσα σκισμένο τζιν και ήμουν ξυπόλυτη. Μου άρεσε ν' αγκαλιάζω. Πάντα μου άρεσε, δεν είχα καταλάβει πως αυτό ήταν πολύ ενοχλητικό για πολλούς Βρετανούς. Υποθέτω πως κατάλαβα πολύ σύντομα πως η τυπικότητα που επικρατούσε απ' έξω ήταν και εσωτερική».