fbpixel

Search icon
Search
5 fall nail trends που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως
HAIR & NAILS

5 fall nail trends που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως

Δοκιμάστε την αγαπημένη σας και αλλάξτε εμφάνιση


Τίποτα δεν σημαίνει την επίσημη άφιξη του φθινοπώρου, όπως η αλλαγή στο χρώμα των νυχιών σας. Ετοιμαστείτε για τον πιο δροσερό καιρό, ξεκινήστε να δημιουργείτε τα πιο stylish fall outfits και φυσικά δοκιμάστε μια ανανέωση στο κομμάτι της ομορφιάς, που μπορεί να επιτευχθεί εύκολα μέσα από τα nail trends της εποχής. Είτε επιθυμείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά μήκη, αποχρώσεις, και σχήματα, παρακάτω σας προτείνουμε τις πιο hot right now τάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε. 

1. Naked and Metallic

titlo-pRR3o.jpg

Τα nude νύχια είναι πρώρα μέσα στη λίστα μας, το ίδιο και τα μεταλλικά. Σκέφτεστε να τα δοκιμάσετε μαζί; Ακόμη καλύτερα! Επιλέξτε διακριτικές αποχρώσεις σε μπεζ και απαλούς τόνους και φυσικά μην προσπεράσετε σε καμία περίπτωση τη γυαλάδα που μπορεί να χαρίσει μια έξτρα μίνιμαλ πινελιά από χρυσόσκονη στις άκρες των νυχιών σας. 

2. Glazed Donut Nails

2-dwNex.jpg

Αφήστε τη Hailey Bieber σας δείξει με τον καλύτερο και πιο fashionable τρόπο πώς να υιοθετήσετε την ιριδίζουσα αυτήν τάση στα νύχια, η οποία ταιριάζει υπέροχα με την εικόνα ενός glazed donut - εξού και το όνομα. Εάν θέλετε να εκπέμψετε κομψά vibes προτιμήστε κοντό προσεγμένο μήκος ενώ αν θέλετε να αναδείξετε τη στόφα μιας celebrity επιλέξτε πιο αμυγδαλωτό μακρύ σχέδιο στα νύχια που θα αναδείξει συνολικά το χρώμα. Οι nail artists έχουν προσαρμόσει την τάση με τόνους διαφορετικών χρωμάτων, ζωντανεύοντας τις εκδοχές του ροζ, της λεβάντας, του baby blue και του λευκού.

3. Dreamy Aura Nails

2-dzwpY.jpg

Όλοι αγαπάμε τα εντυπωσιακά ombre νύχια, ωστόσο τα σχέδια αερογράφου είναι η πιο φρέσκια πρόταση για το φετινό φθινόπωρο. Μοιάζουν αιθέρια, ενώ είναι τέλεια στις αποχρώσεις του μοβ, τις οποίες επιλέγουν οι περισσότερες stars. Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε εφαρμόστε την τάση σε πιο μακριά σε μήκος νύχια, ώστε να αναδείξετε όλη την παλέτα των χρωμάτων που συμπεριλάμβονται στο ombre. 

4. Ruby Red

1-u4CjM.jpg

Τα μακριά, κόκκινα νύχια δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα - όσα χρόνια και αν περάσουν, αφού αποτελούν την πιο θηλυκή εποχή από την Χρυσή Εποχή του δοξασμένου Hollywood. Μάλιστα, φέτος το TikTok μας δείχνει ότι είναι ιδανικά για το φθινόπωρο καθώς ταιριάζουν με τη διάθεσή μας ενώ χειμωνιάζει αλλά και με τα πιο bold looks που θα υιοθετούμε!

5. Classic French

3-nmPML.jpg

To αγαπημένο και παραδοσιακά sexy nail trend, το γαλλικό μανικιούρ έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ. Σε διάφορες εκδοχές με χρώματα και σχέδια τα τελευταία χρόνια, αλλά και ιδιαίτερα στο κλασικό λευκό φέτος το φθινόπωρο κοσμεί τα πιο μακριά αλλά και τα πιο elegant κοντά νύχια. Δοκιμάστε το εάν θέλετε μια cult πινελιά στα outfits σας στην πιο long version του, ενώ εάν επιθυμείτε ένα χρώμα το οποίο θα διατηρηθεί και θα φαίνεται day-to-night κομψό στα χέρια σας, τολμήστε το σε κοντά και περιποιημένα άκρα. Η πιο glittery εκδοχή του είναι επίσης στη μόδα.