fbpixel

Search icon
Search
6 top oval nail προτάσεις που θα σας πείσουν να «στρογγυλέψετε» τα άκρα σας
HAIR & NAILS

6 top oval nail προτάσεις που θα σας πείσουν να «στρογγυλέψετε» τα άκρα σας

Οι πρώτες μέρες του φθινοπώρου γίνονται πιο εντυπωσιακές από ποτέ


Αν πιάνετε τον εαυτό σας να κοιτάζει τα νύχια σας και να αναρωτιέσαι ποιο είναι το επόμενο trend που πρέπει να δοκιμάσετε, τότε σας έχουμε τη λύση! Τα oval nails έχουν επιστρέψει και είναι πιο ενημερωμένα από ποτέ με διαφορετικά χρώματα και σχέδια για το φθινόπωρο. Επενδύστε τον χρόνο σας για να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και κάντε τα πρώτα νύχια του Σεπτεμβρίου πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις προτάσεις που είμαστε σίγουρες πως θα σας πείσουν για το επόμενο βήμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λιμάρετε τις άκρες σας!

Ombré French Tips

nails-ombre.jpg

Ένα θολό ροζ-λευκό ombre fade είναι μόνο ένας τρόπος για να ανανεώσετε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Υπάρχει παντού στο internet και όλοι θέλουν να το δοκιμάσουν. Το ακόμη καλύτερο είναι πως δε χρειάζεται συντήρηση καθώς η διάφανη βάση κάνει τα νύχια σας να φαίνονται σαν να μην έχουν μεγαλώσει.

Outlined Nails

outlined-nails.jpg

Είμαστε σίγουρες πως δεν πιστεύατε πως το χρυσό περίγραμμα σε ένα οβάλ νύχι θα ήταν αρκετό για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ. Και όμως, αυτή η τόσο απλή τεχνική μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες τις πιο δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, αν ταιριάζει και με το χρώμα από τα δαχτυλίδια σας το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Terrazzo Nails

terrazzo-nails.jpg

Τα νύχια Terrazzo είναι μια άλλη τάση που πρέπει να έχετε υπόψιν. Εδώ, το σχέδιο με τις κηλίδες γίνεται απόλυτο trend καθώς συνδυάζεται με τη nude βάση. Αυτό δίνει στο τελικό αποτέλεσμα μια chic νότα καθώς το mix&match μπερδεύεται υπέροχα με την τάση του μινιμαλισμού. Η τελειοποίηση έρχεται φυσικά με τις οβάλ άκρες.

Heart Nails

heart-nails.jpg

Αυτά τα animated σχέδια καρδιάς θυμίζουν απόλυτα ένα brand και τραβούν την προσοχή από την πρώτη στιγμή. Με μια βάση που παραμένει "καθαρη" γίνονται απόλυτα minimal. Τολμήστε τα με αυτό το σχέδιο και σίγουρα προσθέστε λίγο glitter στη βάση. Θα κάνει ακόμη πιο pop την τελική εμφάνιση. 

Coral Tips

coral-tips.jpg

Αυτές οι κοραλί και χρυσές άκρες είναι ιδιαίτερα δελεαστικές χάρη στον αρνητικό χώρο που δημιουργείται στη βάση τους. Δεδομένου ότι το βερνίκι δεν εκτείνεται μέχρι τη βάση του νυχιού, είναι η τέλεια επιλογή χαμηλής συντήρησης για όσες από εσάς επιθυμείτε να μην επισκέπτεστε συχνά τη nail artist σας. 

Negative Space

nails-zcU6e.jpg


Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας στα νύχια; Τοποθετήστε αυτοκόλλητα με μικρούς κύκλους στη γωνία κάθε νυχιού και πιέστε σταθερά τις άκρες προς τα κάτω. Βάψτε κάθε νύχι λευκό (ή όποιο χρώμα προτιμάτε) και περιμένετε πριν αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα ώστε να στεγνώσουν τελείως. Το αποτέλεσμα είναι τόσο απλό και εντυπωσιακό.