fbpixel

Search icon
Search
Κάνατε ημιμόνιμο και τα νύχια σας μαλάκωναν; Με αυτό τον τρόπο θα τα θεραπεύσετε
HAIR & NAILS

Κάνατε ημιμόνιμο και τα νύχια σας μαλάκωναν; Με αυτό τον τρόπο θα τα θεραπεύσετε

Ανακαλύψτε πώς!


Όσον αφορά τα αγαπημένα nail designs, το ημιμόνιμο είναι μια επιλογή που οι περισσότερες γυναίκες κάνουμε. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει τα δικά της μειονεκτήματα. Εάν δεν εφαρμοστεί και δεν αφαιρεθεί σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο των νυχιών, λεπτότητα, ευθραυστότητα, ξεφλούδισμα και σκισίματα με την πάροδο του χρόνου. Αν ψάχνετε για τον καλύτερο τρόπο για να τo αφαιρέσετε ή αν τα νύχια σας χρειάζονται απεγνωσμένα μια θεραπεία, τότε μπήκατε στο σωστό άρθρο. Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για το πως θα τα περιποιηθείτε κατάλληλα. 

nails.jpg

Κόψτε τα νύχια σας

Πρώτα κόψτε τα νύχια σας όσο το δυνατόν πιο κοντά. Εάν τα νύχια σας είναι κατεστραμμένα, θα πρέπει να τα κρατήσετε κομμένα για να μειώσετε την πιθανότητα σπασίματος. Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό μήκος, λιμάρετε στο σχήμα της επιλογής σας.

Θρέψτε τα πετσάκια σας

Στη συνέχεια, επαναφέρετε τα πετσάκια σας σε καλή κατάσταση. Τα πετσάκια με υγιή όψη είναι απαραίτητα για υπέροχα νύχια, επομένως θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το βήμα. Σπρώξτε τα απαλά προς τα πίσω με ένα ειδικό tool και απλώστε Cuticle Oil. Εφαρμόστε το δύο φορές την ημέρα ή όσο συχνά θεωρείτε ότι χρειάζεται.

My tip: Κρατήστε το δίπλα στο γραφείο σας για να το εφαρμόζετε όλη μέρα, τουλάχιστον στην αρχή. 

Ενυδατώστε τα χέρια σας

Εκτός από τη θρέψη των νυχιών σας, εφαρμόστε κρέμα χεριών ή λάδι για να μαλακώσετε το δέρμα γύρω από τα νύχια σας. Άλλωστε, αποτελεί ένα προϊόν που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας στο γραφείο ή στην τσάντα σας. Επενδύστε σε συστατικά όπως το ενυδατικό βούτυρο καριτέ για να δείτε πιο άμεση διαφορά. 

nude-minimal-nails4.webp

Κάντε ένα επαγγελματικό μανικιούρ

Η συντήρηση στο σπίτι είναι σημαντική, αλλά αξίζει να ξοδέψετε μερικά επιπλέον χρήματα για να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία τεχνητή νυχιών όταν τα νύχια σας φτάσουν ξανά στο επιθυμητό μέγεθος. Το να κάνετε τακτικά μανικιούρ μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα νύχια σας σε καλύτερη κατάσταση. Επιπλέον, είναι λιγότερο πιθανό να τα δαγκώσετε ή να τα πειράξετε αν έχουν το σχήμα και το μέγεθος που σας αρέσει. 

Κάνε υπομονή

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να δείτε αξιοσημείωτα αποτελέσματα, αλλά προσπαθήστε να μην τα παρατήσετε. Όλα τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, γι' αυτό να είστε υπομονετικοί και συνεπείς με τη ρουτίνα σας. Εάν το κάνετε, θα δείτε τα υγιή, δυνατά νύχια που επιθυμείτε.

Οι top επιλογές του Σεπτεμβρίου!

Mix & Match

nails.webp

Αυτή η συνδυαστική εμφάνιση στα νύχια και ειδικά σε αυτό το ασπρόμαυρο μοτίβο είναι ιδανική για εσάς που ζητάτε το διαφορετικό. Έχοντας την αίσθηση της pop culture σας μεταφέρει αυτόματα στην πιο fun πλευρά της ζωής. 

Fall Gradient

fall-nails.webp

Δημιουργήστε ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ με ντεγκραντέ μύτες και αλλάξτε το ίδιο χρώμα με τις παρόμοιες αποχρώσεις, όπως ακριβώς το βλέπετε στη φωτογραφία. Θα έχετε ένα minimal ombre αποτέλεσμα που όλοι θα λατρέψουν.

Warm Moon

nails-brown.webp

Αυτή η ανατροπή στο κλασικό μανικιούρ μισοφέγγαρου εμφανίστηκε στην πασαρέλα της Veronica Beard το Φθινόπωρο του 2020, και από τότε αποτελεί must. Το μεγαλύτερο μέρος του νυχιού καλύπτεται με την πιο σκούρα απόχρωση ενώ η βάση του παραμένει ουδέτερη. 

Brown Brilliance

brown-nails.webp

Αν ανήκετε σε αυτούς που επιθυμούν μια ουδέτερη εμφάνιση στα νύχια ενώ παράλληλα θέλετε λάμψη τότε αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για εσάς. Δίνει μια δραματική αντίθεση που σφραγίζεται με μια ματ τελική επίστρωση.