fbpixel

Search icon
Search
Yποδεχτείτε το καλοκαίρι με μία 5άστερη απόδραση στα κρυστάλλινα νερά στον κόλπο της Τορώνης
MAGAZINE

Yποδεχτείτε το καλοκαίρι με μία 5άστερη απόδραση στα κρυστάλλινα νερά στον κόλπο της Τορώνης

Η υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία του Blue Lagoon Princess συνδυάζει την Τέχνη με την πολυτελή διαμονή


Διαθέτοντας μια σειρά από κορυφαίες παροχές, σε μια περιοχή που απολαμβάνει την απόλυτη ιδιωτικότητα, το Blue Lagoon Princess στη Χαλκιδική, εκτός από την εξαιρετική διαμονή που προσφέρει, συνδυάζει κι ένα ταξίδι στην Τέχνη και τον πολιτισμό. Κάθε χώρος του είναι επιμελημένος προσεκτικά, ώστε να αποπνέει υψηλή αισθητική, ενώ επιτυχημένα δείγματα της δουλειάς της interior designer Χριστίνας Λάππα κοσμούν διάφορες γωνιές του. 

mg-9627-2t.jpg

Η Τέχνη και το design συναντιούνται στον ίδιο χώρο με έργα μοναδικά, που δημιουργεί αποκλειστικά η εικαστικός, με αποτέλεσμα το resort να έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως ένα περιβάλλον πνευματικής και πολιτιστικής ευαισθητοποίησης. Εδώ, ο κάθε επισκέπτης θα συναντήσει έναν εκλεπτυσμό που ξεπερνά τις προσδοκίες του, αφού στο Blue Lagoon Princess η πολυτέλεια και η άνεση αποκτούν νέα διάσταση μέσα από την Τέχνη.

Αrt Meets The Feelings 

pan-049.jpg

Kαι το φετινό καλοκαίρι, η μοναδική συλλογική έκθεση σύγχρονης Τέχνης «Πορτραίτα συναισθημάτων», σε επιμέλεια της Χριστίνας Λάππα, φιλοξενείται στο ξενοδοχείο. Mια έκρηξη χρωμάτων από εξπρεσιονιστικά έργα που εκφράζουν το συναίσθημα της δημιουργού αποκαλύπτει έναν κόσμο μαγικό. Η ειδικά επιμελημένη συλλογή από έργα ζωγραφικής, ακρυλικών σε καμβά, με θέμα «Παπαγάλοι», εκτίθενται στους χώρους του resort, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τα πορτραίτα ένα προς ένα.

Ακόμη, στη CL art gallery του Blue Lagoon Princess Hotel διατίθενται αναπαραγωγές των έργων Τέχνης της διεθνώς αναγνωρισμένης εικαστικού. Η έκδοσή τους είναι περιορισμένη, με πιστοποιητικό γνησιότητας, σειριακό αριθμό και την υπογραφή της, ενώ υπάρχουν και συλλογές πορσελάνης εμπνευσμένες από τα έργα της.

Ιnfo: bluelagoonprincess.gr, Καλύβες Beach, Πολύγυρος