fbpixel

Search icon
Search
BEAUTY

Υγεία χωρίς φάρμακα

WELL

Υγεία χωρίς φάρμακα

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια εναλλακτική θεραπεία για να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας εύκολα, χωρίς να πάρετε φάρμακα ούτε να ξοδευτείτε, δώστε μια ευκαιρία σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας. Το σύστημα των περισσοτέρων είναι απλό: διεγείρεται ήπια η αυτοθεραπευτική ικανότητα του οργανισμού, ώστε να σταλεί ένα μήνυμα στον εγκέφαλο, προκαλώντας την επαναρύθμιση και τη θετική ανταπόκριση ορμονών και άλλων οργάνων του σώματος με αποτέλεσμα την αυτοθεραπεία. Ουσιαστικά, ενεργοποιούμε το βιο-ενεργειακό μας σύστημα. Με ποιον τρόπο; Με αυτοκόλλητα που διεγείρουν τα σημεία του βελονισμού, βελτιώνοντας τη ροή της ενέργειας στο σώμα και συμβάλλοντας έτσι στην ευεξία του οργανισμού.

Η θεραπευτική δύναμη είναιαυτοκόλλητη!

Τα αυτοκόλλητα προϊόντα συνδυάζουν τη νανοτεχνολογία και τις αρχές της ομοιοπαθητικής, της δυτικής ιατρικής και της ανατολικής κινεζικής ιατρικής (βελονισμός). «Ακούνε» το σώμα μας, ενεργούν σε λίγα λεπτά μετά την τοποθέτησή τους στα προτεινόμενα σημεία (υπάρχουν οδηγίες εφαρμογής με αντιπροσωπευτικές εικόνες) και αρχίζει αμέσως η ενεργοποίηση της θεραπευτικής τους διαδικασίας για αυτοθεραπεία. Ο χρόνος αυτός διαφέρει από άτομο σε άτομο, σύμφωνα πάντα με το πόσο επιβαρυμένος είναι ο κάθε οργανισμός.

Ποια είναι και τι κάνουν

Τα Lifewave patches είναι μη διαδερμικά επιθέματα (non transdermal patches) με σύνθεση από οργανικά υλικά, όπως αμινοξέα, σάκχαρα και σταθεροποιημένο οξυγόνο, υλικά χαρακτηρισμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων ως ασφαλή. Τα υλικά μέσα στα επιθέματα σχηματίζουν νανομεγέθεις υγρούς κρυστάλλους, οι οποίοι λειτουργούν σαν μικρές κεραίες. Αυτές οι μοριακές κεραίες ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος και μεταφέρουν συγκεκριμένες βιοπληροφορίες - μηνύματα, που μεταδίδονται στο σώμα και προκαλούν στα κύτταρα την αύξηση παραγωγής ενέργειας από το λίπος. Επικοινωνούν με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος, διεγείροντας τα βελονιστικά σημεία. Καμία ουσία (φάρμακα, χημικά ή διεγερτικά) δε διεισδύει στο σώμα. Δεν είναι φάρμακα, δεν εισχωρούν στο σώμα, δεν περνούν από το συκώτι, δεν έχουν τοξίνες -περιέχουν φυσικά οργανικό στοιχεία-, δε δημιουργούν επιπλοκές, δεν έχουν αρνητική αλληλεπίδραση με φάρμακα. Βασισμένα σε πολλές κλινικές έρευνες, τα επιθέματα κατασκευάζονται σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από το FDA (Ομοσπονδιακή Διοίκηση Φαρμάκων). Επίσης, είναι φτιαγμένα από φυσικές ουσίες, οι οποίες εκπέμπουν εξειδικευμένες συχνότητες φωτός κι έτσι προκαλούν συγκεκριμένες βιοχημικές μεταβολές στο σώμα.

Είναι ασφαλή;

Τα επιθέματα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά με παγκόσμια πατέντα ευρεσιτεχνίας, εγκεκριμένα -μετά από κλινικές μελέτες- από την HPUS, FDA & τον Οργανισμό Obeli’s με έδρα στις Βρυξέλλες, για όλες τις χώρες της Ε. Ε. Υπάρχουν 5 διαφορετικά είδη επιθεμάτων για ανακούφιση από συμπτώματα κούρασης, όπως έλλειψη ύπνου, νευρικότητα, εξάντληση, μυϊκή αδυναμία, υπνηλία, δυσκολία ύπνου, πόνοι αρθρώσεων, ακαμψία, κράμπες από υπερβολική άσκηση (διατάσεις - υπερκόπωση - κάκωση), ήρεμος ύπνος, ευεξία, ενέργεια, μυϊκή τόνωση, χάσιμο λίπους, ανακούφιση από ροχαλητό, ανησυχία-νευρικότητα, αϋπνία από εξάντληση και στρες, υπερκόπωση και ρύθμιση της όρεξης.

Το μυστικό

Μην τα τοποθετείτε σε ανοιχτά τραύματα ή σε επιδερμίδα με προβλήματα. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας ρωτήστε το γιατρό σας πριν τα χρησιμοποιήσετε. Για να τα προμηθευτείτε, πληκτρολογήστε www.lifewave.com/yourwellbeing και επιλέξτε products.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

www.omorfamystika.gr

GLOW LOVES

Mini Workout Project: Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά σε μόλις 12 λεπτά
VIDEO

Mini Workout Project: Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά σε μόλις 12 λεπτά