fbpixel

Search icon
Search
Το viral μυστικό των Hailey Bieber και Kendall Jenner που θα αλλάξει το πρόσωπό σας για πάντα
MAKE UP

Το viral μυστικό των Hailey Bieber και Kendall Jenner που θα αλλάξει το πρόσωπό σας για πάντα

Το αποκαλύπτει η make up artist τους, Marie Phillips


Πολλές από εμάς έχουμε αναρωτηθεί πώς η Hailey Bieber και η Kendall Jenner καταφέρνουν να φαίνονται πάντοτε αψεγάδιαστες μπροστά στον φακό. Ωστόσο, οι γνώστες του μακιγιάζ γνωρίζουν ότι πίσω από τις λαμπερές επιδερμίδες των celebrities κρύβονται οι makeup artists. Η Marie Phillips αποτελεί μια από τους εν λόγω καλλιτέχνες μακιγιάζ και κρύβεται πίσω από πολλές εμβληματικές red carpet εμφανίσεις, όπως αυτές της Jennifer Lopez, της Priyanka Chopra Jonas, της Hailey Bieber και όλων των Kardashians.

1-NSsiu.jpg

Η κορυφαία makeup artist του Hollywood, έχει μοιραστεί στο παρελθόν μερικά από τα μυστικά της, όπως έναν εντελώς νέο τρόπο να σχεδιάζετε το περίγραμμα των χειλιών σας, με μια απλή μέθοδο, η οποία ξεγελά το άπειρο μάτι και βελτιώνει δραματικά την φυσική τους εμφάνιση. Η Phillips έχει μοιραστεί το μεγαλύτερο μυστικό της για την πιο λαμπερή επιδερμίδα ή όπως το αποκαλούν στο Tik Tok: «η viral τεχνική ανεστραμμένης βάσης», που θα ανατρέψει εντελώς τον τρόπο που εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας!

Εάν, λοιπόν, επιθυμείτε την αξιοζήλευτη λάμψη της Hailey και της Kendall, επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε την τεχνική της go-to makeup artist’s τους.

Όπως οι περισσότερες viral τεχνικές makeup, και η ίδια περιλαμβάνει την ανατροπή του τρόπου με τον οποίο συνηθίζεται η χρήση των προïόντων και των εργαλείων μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια. Το μυστικό της Marie Phillips βασίζεται στην αντίστροφη τοποθέτηση του μακιγιάζ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε 3 βήματα και να εμπιστευτείτε τη διαδικασία! Συνήθως, πρώτο βήμα στη διαδικασία του μακιγιάζ αποτελεί η εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης βάσης στο πρόσωπό και ύστερα του contour και του concealer. Αντ’ αυτού, συμβουλεύει να τοποθετήσετε το foundation τελευταίο!

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα βήματα της ανεστραμμένης τεχνικής:

kendall-jenner-hailey-bieber.png

1. Τοποθετείστε το κρεμώδες contour στα σημεία που συνηθίζετε

Ως επί το πλείστον θεωρούμε το contour ως το τελευταίο βήμα της βάσης, όμως η Marie Phillips το προτείνει ως πρώτο! Σε καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα, τοποθετείστε το κρεμώδες contour σας στα σημεία που το τοποθετείτε συνήθως. Τα πιο βασικά σημεία φυσικής σκίασης του προσώπου σας βρίσκονται στο κάτω μέρος των ζυγωματικών, στο πηγούνι, στο μέτωπο και στη μύτη. Η χρήση κρεμώδους προϊόντος εξυπηρετεί την πιο ελεγχόμενη τοποθέτηση και είναι πιο εύχρηστο για το βάθος που επιθυμείτε να δώσετε στο πρόσωπό σας.

2. Εφαρμόστε το concealer στα ψηλά σημεία του προσώπου

Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας concealer, η Marie συμβουλεύει να το εφαρμόσετε στα ψηλά σημεία του προσώπου σας ή στα σημεία που επιθυμείτε να διορθώσετε, να καλύψετε και να τονίσετε. Τυπικά, τέτοια σημεία αποτελούν το κάτω μέρος των ματιών, η μέση του μετώπου και του πηγουνιού. Αφού το εφαρμόσετε, μπορείτε να προχωρήσετε στην ανάμειξη του προϊόντος χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πινέλο ή ένα βρεγμένο σφουγγαράκι.

3. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο πούδρας, εφαρμόστε το foundation σε ολόκληρο το πρόσωπο, με ανοδικές κινήσεις

Αφού, έχετε ολοκληρώσει την εφαρμογή του contour και του concealer, ακολουθεί το τρίτο και πιο κρίσιμο βήμα της διαδικασίας: το foundation. Ο τρόπος που συστήνει η Phillips, είναι να τοποθετήσετε μικρή ποσότητα της βάσης μακιγιάζ στο πίσω μέρος του χεριού σας (με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα του προϊόντος) και να το απλώσετε ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω με ανοδικές κινήσεις.

2-iaqgA.jpg

Η celebrity makeup artist, μας εκπλήσσει για ακόμη μια φορά προτείνοντας να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο πούδρας! Ακόμη, επισημαίνει ότι η εφαρμογή της βάσης στο κέντρο του προσώπου, εξυπηρετεί την αποφυγή συγκέντρωσης προϊόντος γύρω από την γραμμή των μαλλιών για μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση.

Έχοντας ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, το αποτέλεσμα που θα αντικρίσετε θα είναι μια λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση του makeup look που επιθυμείτε.

«Red carpet» επιδερμίδα σε μόλις 5 λεπτά; Σίγουρα αποτελεί trend που θα μας συνοδεύσει πιστά στο μακιγιάζ του 2023! Πάντως εμείς, θα είμαστε σε αναμονή για το επόμενο μυστικό που θα μοιραστεί μαζί μας η Marie Phillips!