fbpixel

Search icon
Search
Kendall Jenner: Βρήκαμε το μυστικό για το καλοσχηματισμένο σώμα της
TASTE

Kendall Jenner: Βρήκαμε το μυστικό για το καλοσχηματισμένο σώμα της

Το supermodel λέει «ναι» στην υγιεινή ζωή 


Η Kendall Jenner, στα 26 της χρόνια, έχει καταφέρει να βρίσκεται στη λίστα των top models και μάλιστα να αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Η φύση της δουλειάς της προϋποθέτει ένα σωστό ισορροπημένο πρόγραμμα, προκειμένου να καταφέρνει να διατηρεί τις υπέροχες αναλογίες της σε ικανοποιητικά επίπεδα. Έτσι, λοιπόν, η ρουτίνα της περιέχει πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά φυσικά όλα αυτά σε συνδυασμό και με καθημερινή γυμναστική για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορεί η ίδια να προσέχει τις διατροφικές της συνήθειες, αλλά δεν ξεχνάει να τηρεί ένα μέτρο στη ζωή της. Όπως παρακολουθούμε και στο τηλεοπτικό reality, στο οποίο πρωταγωνιστεί με την οικογένειά της, στο «The Kardashians» του Hulu, το μοντέλο λατρεύει εξίσου και την καλοπέραση. Οι μικρές ατασθαλίες δεν απουσιάζουν. Γι' αυτό και δεν φοβάται να απολαμβάνει και τροφές με υδατάνθρακες, να καταναλώνει παγωτό μέχρι και πίτσα. Ειδικά, όταν βρίσκεται σε εξόδους με φίλους και συγγενικά πρόσωπα. Περιλαμβάνει τις δύο πλευρές της ζωής σε μια, γεγονός που τη βοηθάει να παραμένει υγιής.

Η star δεν είναι λάτρης της κουζίνας, γι αυτό και στο πλευρό της έχει τον σεφ της, ο οποίος φροντίζει με ευλάβεια τα γεύματά της. Κι αν νομίζετε πως τα πιάτα της περιέχουν μόνο βραστά λαχανικά, κάνετε λάθος. Στην πραγματικότητα, η διατροφή της είναι πιο εύκολη από όσο πιστεύαμε. Εύκολα μπορείτε να εμπνευστείτε και να πειραματιστείτε με τις γεύσεις της.

Breakfast

img-8556.jpg

Το πρωινό της είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, προκειμένου να την κρατήσει ενεργή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν υπερβάλλει και φροντίζει να προσλαμβάνει όσα χρειάζεται. Ξεκινάει με ένα φλιτζάνι τσάι αποτοξίνωσης, που ενισχύει τον μεταβολισμό, και συνεχίζει με αβγά και avocado toast. Μια άλλη εναλλακτική είναι το γιαούρτι με φρούτα.

Lunch

Στο δεύτερο γεύμα της, εστιάζει κυρίως στην πρόσληψη πρωτεΐνης και βιταμινών. Προτιμάει να καταναλώνει κοτόπουλο συνδυασμένο με ρύζι ή λαχανικά. Βέβαια, η αγάπη της είναι οι πολύχρωμες σαλάτες. Η Jenner ανά τακτικά διαστήματα δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις επιλογές της. Μια από αυτές ήταν και η σαλάτα caprese, η οποία αποτελείται από ντομάτα, μοτσαρέλα, λάδι βασιλικού και κρέμα βαλσάμικο.

img-8557.jpeg

Dinner

Το βραδινό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της διατροφής. Η star συνηθίζει να τρώει πάντοτε ως τελευταίο γεύμα το απόγευμα πριν τις 9 το βράδυ, εκτός κι αν βρεθεί σε κάποια έξοδο. Οι επιλογές της είναι τα περίφημα και γευστικά grain bowls, τα οποία είναι γεμάτα από θρεπτικά συστατικά. Επιπλέον, λατρεύει και τα ζυμαρικά, κατά προτίμηση όταν περιλαμβάνουν και αρακά. Μία ή δύο φορές την βδομάδα θα χαλαρώσει από το πρόγραμμά της και μπορεί να παραγγείλει και πίτσα ή sushi για αλλαγή.

Snacks

Τα ενδιάμεσα τσιμπολογήματα δεν λείπουν, αλλά εξακολουθούν ως ένα σημείο να τηρούν το healthy life – style. Προτιμάει, λοιπόν, το φυστικοβούτυρο, το χούμους με καρότα και κομμένα λαχανικά σε φέτες. Εάν επιθυμεί να επιλέξει ένα τρόφιμο με λιγότερες θερμίδες, τότε στρέφεται στα μήλα.

img-8558.jpg


Cheat Meals

Η Kendall Jenner δεν ξεχνάει πως πάνω από όλα είναι άνθρωπος με ανάγκες. Δεν γίνεται παραπάνω σοβαρή από όσο θα έπρεπε με τον εαυτό της, γι' αυτό και τον ανταμείβει με τα αγαπημένα της γλυκίσματα. Οι διατροφικές αμαρτίες της συνήθως είναι τα Twix και τα nachos με γκουακαμόλε. Επιπλέον, διαθέτει δύο «απαγορευμένα» επιδόρπια: το παγωμένο γιαούρτι (frozen yogurt) και τα brownies.Το πρώτο, μάλιστα, τουλάχιστον μία ή δυο φορές την εβδομάδα το εντάσσει στη ρουτίνα της.

Επομένως, αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι αναγκαίο να αναγκάσουμε τον εαυτό μας να ακολουθήσει μια άκρως αυστηρή διατροφή. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορούμε να διατηρήσουμε μια ισορροπία. Ανακαλύψτε τον υγιεινό κόσμο, αλλά σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες τροφικές επιλογές. Τότε θα ξεκινήσετε να βλέπετε αλλαγές όχι μόνο στην σωματική υγεία, αλλά και στην ψυχική.