fbpixel

Search icon
Search
Τα high end trends που θα μας απασχολήσουν όλο το φθινόπωρο
THE LOOK

Τα high end trends που θα μας απασχολήσουν όλο το φθινόπωρο

Δε θα μπορέσουμε να τα αποχωριστούμε και την επόμενη σεζόν


Οι τάσεις που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν έχουν δυναμικό χαρακτήρα, τονίζουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας και γεμίζουν τόσο την  εμφάνιση, όσο και την ψυχολογία μας με φωτεινότητα και θετικότητα. Τα έντονα χρώματα, οι αέρινες γραμμές και σιλουέτες και τα εκκεντρικά σχέδια είναι οι κατάλληλες επιλογές για ολοκληρωμένα και επιτυχημένα every day looks. Οι απανταχού fashionistas μας έχουν παρουσιάσει μοντέρνες και κομψές εναλλακτικές για να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Η παρουσία τους είναι τόσο έντονη, γεγονός που μας κάνει να μη θέλουμε να τα αποχωριστούμε. Για όλα τα παραπάνω, οι περισσότερες τάσεις από αυτές θα μας ακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν και την επόμενη σεζόν, προσαρμοσμένες πάντοτε στις ανάγκες της εποχής. 

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα high end trends που θα μας συντροφεύσουν κι ολόκληρο το φθινόπωρο και θα γίνουν από τώρα οι καλύτεροι σύμμαχοι για trendy & chic outfits!

1. Dress

Image source: @wethepeoplestyle

Οι αέρινες, μακριές σιλουέτες είναι χαρακτηριστικό των καλοκαιρινών σχεδίων, ενώ τα φορέματα, αποτελούν εκείνο το κομμάτι που καμία γυναίκα δε μπορεί να αποχωριστεί ολόκληρο τον χρόνο. Όπως όλα δείχνουν, τα maxi dressesθα συνεχίσουν και τους υπόλοιπους μήνες να βρίσκονται πρώτα στη λίστα των επιλογών μας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα σχέδια ποικίλουν, με στόχο να καλύψουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Είτε σας αρέσουν τα πιο διακριτικά designs είτε τα πιο εκκεντρικά, το μόνο σίγουρο είναι πως μ' αυτήν την επιλογή θα εντυπωσιάσετε!


The jewel silh shirt dress, Themis Z
Midi cuff-sleeve dress with pleated details and buttoned v-neck, ZEUS + ΔΙΟΝΕ

2. Bold Colours 

Image source: @handinfire

Τα έντονα χρώματα μας απασχολούν εδώ και πολλούς μήνες και πλέον είναι δεδομένο πως ήρθαν για να μείνουν. Από τις πιο παστέλ μέχρι τις πιο neon αποχρώσεις κυριαρχούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παρόλο που ξεκίνησαν να μας απασχολούν από την περασμένη άνοιξη, οι πασαρέλες για την περίοδο Fall/Winter '21 ήταν γεμάτες από τους τόνους που θα απογειώσουν την εικόνα μας και την ψυχολογία μας αλλά και την εικόνα μας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την Haute Couture collection του Pierpaolo PIccioli για τον οίκο Valentino. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και μη διστάσετε να δοκιμάσετε νέα και διαφορετικά πράγματα. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας και θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.


Signature oversized silk shirt, Woera, Luisaworld.com
Pleated jersey trousers, Max Mara

3. Oversized Shirt 

Image source: @thecut

Σίγουρα η λέξη στο χώρο της μόδας που θα χαρακτήριζε τη χρονιά που διανύουμε είναι η άνεση. Η παραμονή μας στο σπίτι όλους αυτούς τους μήνες, μας έκανε να θέλουμε να μεταφέρουμε αυτήν την cozy & casual essenece και στις εξόδους μας. Σ' αυτήν τη φιλοσοφία βασίζονται και τα oversized shirts, τα οποία απογειώνουν το στιλ μας με μία μόλις κίνηση. Όσο πιο φαρδύ τόσο πιο fashioniable. Λατρεύουμε να το βλέπουμε σε bold tones και prints, όπως είναι ρίγες - ακόμα μία μεγάλη τάση της σεζόν. Αν δε έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας, ήρθε η στιγμή να το κάνετε γιατί θα μας απασχολήσουν αρκετά και τους επόμενους μήνες. Extra tip: Μη διστάσετε να πάρετε του συντρόφου σας ή του αδερφού σας. Θα φαίνεται ακόμα πιο ωραίο. 


Poplin shirt, H&M
Long shirt, ZARA

4. Bike Shorts 

Image source: @stealthelook

Το athleisure είναι από τις τάσεις που έχουν απασχολήσει πολύ, εδώ και κάποια χρόνια, τον κόσμο της μόδας και έχει απογειωθεί από τους υποστηρικτές street style. Κάνοντας ένα γρήγορο scroll στο feed σας στο Instagram, θα αντιληφθείτε πόσο έντονη δυναμική έχουν τα biker shorts σε όλες τις εμφανίσεις, ακόμα και στα πρωινά στο γραφείο. Όπως λοιπόν έχει γίνει αντιληπτικό, τα κορίτσια του «στιλ του δρόμου» δε θα τα αφήσουν να φύγουν τόσο εύκολα. Αν θέλετε να κάνετε update στην εμφάνισή σας, αφήστε στην άκρη τις μαύρες εκδοχές και κινηθείτε σε πιο έντονες επιλογές όπως leopard designs, τα οποία θεωρούνται must για την επόμενη σεζόν. 


Dance Spin printed biker shorts, The Upside, Mytheresa.com
Biker Shorts, Adidas

5. Clogs 

Image source: @thezoereport

Ανατρεπτικά και μοντέρνα. Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί για το obsession item της καλοκαιρινής περιόδου. Η δυναμική και ο χαρακτήρας που χαρίζουν σε κάθε εικόνα ξεχωριστά είναι μοναδικά. Μπορείτε να τα φορέσετε με τζιν και ένα λευκό t-shirt, μέχρι κοστούμια, ολόσωμες φόρμες και tailored pants. Αυτή η δημοφιλία θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών, γι' αυτό -αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα- πρέπει να τους δώσετε περισσότερη προσοχή. Προτιμήστε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό και το μαύρο για μεγαλύτερη ευελιξία. 


Clogs, Kalogirou
Clogs, Ancient Greek Sandals