fbpixel

Search icon
Search
Sylvie: 5+1 τάσεις της σεζόν που απογείωσε το απόλυτο fashion icon της Emily in Paris
STYLE PEOPLE

Sylvie: 5+1 τάσεις της σεζόν που απογείωσε το απόλυτο fashion icon της Emily in Paris

Και δεν βλέπουμε την ώρα να τις εντάξουμε στα σύνολά μας


Μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές των τελευταίων ετών είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το Emily in Paris, το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των fashion lovers, κι όχι μόνο. Κι ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Emily, Lily Collins, και στα κομμάτια που επιλέγει να φοράει υπάρχουν κι άλλοι χαρακτήρες που έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις. Μία από αυτούς είναι η Philippine Leroy-Beaulieu ή αλλιώς Sylvie Grateau, η διευθύντρια της Savoir. 

Ήδη από την πρώτη σεζόν κέντρισε το ενδιαφέρον, κάτι το οποίο συνεχίστηκε με τεράστια επιτυχία και στη δεύτερη. Πρόκειται για την επιτομή του στιλ με τα formal looks της να μαγνητίζουν τα βλέμματα, απογειώνοντας τη chic αισθητική! Τα σύνολα της βασίζονται σε all time classic κομμάτια με μικρές «εκρήξεις» των high trends. Τα κοστούμια, οι pencil φούστες αλλά και τα midi φορέματα που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της είναι μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot outfits της Sylvie, που όλες θα θελουμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας! 

1. Metallic Suit 

Εδώ και πολλούς μήνες έχει γίνει απόλυτα κατανοητό ότι η λάμψη και τα μεταλλικά στοιχεία κατέχουν μία πολύ σημαντική στην κατηγορία των τάσεων. Το απόλυτο fashion icon, Sylvie, απογείωσε αυτό το hot trend, επιλέγοντας ένα ασημένιο μεταλλικό κοστούμι μαζί μ' ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν, το πράσινο, το οποίο μπορεί να ανανεώσει ακόμα και το πιο απλό κομμάτι. Αν ανήκετε στις τολμηρές, σας προτείνουμε -χωρίς δεύτερη σκέψη- να επενδύσετε σ' ένα metallic suit!

2. Fringed Jacket & Pants

Οι λεπτομέρειες πάντοτε κάνουν τη διαφορά, κι αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο τις τελευταίες σεζόν. Η Philippine Leroy-Beaulieu μας απέδειξε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλή «φασαρία» για να ακολουθούμε τις τάσεις και να δημιουργούμε updated looks. Το καφέ jacket με κρόσσια μαζί με το αντίστοιχο tailored trouser που επέλεξε εκφράζει την άποψη πως ο μινιμαλισμός... is always a good idea. Άλλωστε το καφέ αποτελεί ένα από τα χρώματα που έχουν κερδίσει την προσοχή μας τη φετινή σεζόν. 

3. Little Black Dress 

Φυσικά κι ένα μαύρο φόρεμα θα είναι πάντοτε in fashion, όσες δεκαετίες κι αν περάσουν. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, η ηλικία σας ή ο χαρακτήρας σας, θα μπορεί να σας συνοδεύσει σε όλες τις εμφανίσεις σας, ανεξαρτήτως περίστασης. Θέλετε να φρεσκάρετε το little black dress σας; Do it like Sylvie! Συνδυάστε το με statement coat σε έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το μοβ για παράδειγμα και μία cross body bag. Όσον αφορά τα παπούτσια, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. 

4. Glam Top 

Ο χώρος της μόδας έχει ανάγκη από χαρά, αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Δεν χρειάζεται να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχετε στα σύνολά σας. Ένα glam top θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα, από midi skirts & blazers, όπως η Philippine Leroy-Beaulieu για τα απόλυτα office looks αλλά και μ' ένα τζιν παντελόνι, loafers ή μπότες για πιο casual chic outfits, που μπορείτε φοράτε all day long. 

5. Animal Print 

Τα μοτίβα έχουν κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση στα σύνολα μας, διότι προσθέτουν δυναμική με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Τη φετινή σεζόν το ενδιαφέρον έχουν κεντρίσει τα animal prints και πιο συγκεκριμένα το leopard. Έχετε τη δυνατότητα να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας στο κλασικό του σχέδιο, σε καφέ και μαύρες αποχρώσεις. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να κάνετε τη διαφορά, επιλέγοντας πολύχρωμους συνδυασμούς, όπως η Sylvie που επέλεξε ένα leopard shirt σε μοβ και πράσινο χρώμα. 

6. Green Power 

Οι έντονες αποχρώσεις είναι μία τάση που μας έχουν απασχολήσει όσο λίγες τη σεζόν που διανύουμε. Ένα χρώμα, το οποίο έχει ξεχωρίσει είναι το πράσινο. Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλές ίσως δυσκολεύεστε να το προσθέσετε στην εικόνα σας αλλά μόλις το κάνετε θα το λατρέψετε. Ξεκινήστε με αργά και σταθερά βήματα και εμπνευστείτε από τη Sylvie, η οποία προτίμησε ένα απλό green shirt.