fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Blazers: 5 styling tips για τους πιο ανοιξιάτικους συνδυασμούς

Δημιουργήστε day-to-night σύνολα για όλες τις περιστάσεις


Blazers: 5 styling tips για τους πιο ανοιξιάτικους συνδυασμούς

Οι τάσεις των τελευταίων σεζόν βασίζονται στη θηλυκότητα, τον δυναμισμό, την άνεση και την πρακτικότητα. Ένα από τα κομμάτια, το οποίο συνδυάζει όλα τα παραπάνω είναι τα blazers. Κυριαρχούν πολλά χρόνια στον κόσμο της μόδας και είναι συνυφασμένα με τα office looks. Πλέον, τα σακάκια κατέχουν μια σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα μας, καθώς μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως περίστασης. Για τη φετινή σεζόν οι σχεδιαστές έχουν παρουσιάσει διαφορετικά σχέδια, τα οποία απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες. Οι οίκοι Proenza Schouler, Miu Miu και Jacquemus μας προτείνουν τα micro blazers -είτε ως μέρος ενός ταγιέρ, είτε μόνα τους. Οι Dolce & Gabbana, LaQuan Smith, Michael Kors και Fendi από την πλευρά τους, προτείνουν να εμπλουτίσετε την ανοιξιάτικη συλλογή σας με κοστούμια, τα οποία φέτος αποκτούν sexy vibes, αφού συνδυάζονται με bra tops. Plus, o ρόλος των blazers είναι διπλός, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι ως πανωφόρια κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. 

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα πιο updated styling tips για να φορέσετε τα σακάκια την άνοιξη!

1.Suit 

274962885-1166082840863818-1266790947339531320-n.jpg
Image source: @pepamack

Τα κοστούμια εδώ και μερικές σεζόν έχουν μετατραπεί σε μία από τις πιο συχνές επιλογές μας. Μπορούν πραγματικά να μας συνοδεύσουν σε όλες τις day-to-night εμφανίσεις, καθώς ταιριάζουν παντού. Ένα στοιχείο, το οποίο τα έχει κατατάξει τόσο ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων μας, είναι η πρακτικότητά τους. Μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τα πιο stylish looks μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Για να χαρίσετε τον αέρα ανανέωσης που αναζητάτε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό τους. Αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τους κανόνες των τάσεων κατά γράμμα, τότε δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με bras και cropped tops. Προσθέστε έξτρα πόντους στο σύνολό σας με τα κατάλληλα statement αξεσουάρ! 

2. Like a dress

274874503-165397505831902-4953248067145744236-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Ένας από τους πιο εύκολους και ασφαλείς τρόπους για να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας είναι να χρησιμοποιήσετε το σακάκι σας ως φόρεμα. Για να το πετύχετε, το blazer που θα επιλέξετε χρειάζεται να είναι σε oversized γραμμή. Καθώς θα αποτελεί το βασικό κομμάτι της εικόνας σας, προτιμήστε ένα έντονο κι εντυπωσιακό design, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Η διάσημη fashionista Leonie Hanne, αποτελεί έμπνευση για ακόμα μια φορά με τις επιλογές της. Δημιουργήστε το απόλυτο bright look, συνδυάζοντας το σακάκι σας με μπότες μέχρι το γόνατο -όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός- και με αξεσουάρ της ίδια χρωματικής παλέτας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε. 

3. Denim pants 

7ad22180f7887eeaa30fee4f3b9a9708.jpg

Ο συνδυασμός ενός blazer με το τζιν παντελόνι σας είναι η επιτομή του casual chic. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε όλες τις εμφανίσεις σας, από τις πρωινές ώρες μέχρι τις βραδινές σας εξόδους. Έχετε τη δυνατότητα να τα ταιριάξετε τόσο με bras για πιο «χαλαρά» looks όσο και με πουκάμισο για πιο sophisticated outfits. Τα flared jeans θα αναδείξουν τη σιλουέτα και θα μοιάζουν υπέροχα μαζί μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή high heel sandals. Πρόκειται για ένα σύνολο που δύσκολα θα αποχωριστείτε. 

4. Minis

9ba3e0ce82a96e2774ee7c2568f06971.jpg

Τα minis έχουν επιστρέψει πιο ανανεωμένα από ποτέ κι εμείς δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Όπως όλα δείχνουν οι mini skirts θα αποτελέσουν βασικό key-items όχι μόνο την άνοιξη αλλά και την επόμενη σεζόν. Οι τρόποι για να τις εντάξουμε στα σύνολά μας, πολλοί, κι ένα από τους πιο fashionable είναι μαζί με το σακάκι μας. Είτε επιλέξετε denim skirts είτε σε πιο έντονες κι εντυπωσιακές αποχρώσεις, ένα blazer θα τις αναδείξει ακόμα περισσότερο. Όσον αφορά τα παπούτσια, μπορείτε να επιλέξετε από sneakers για πιο cool εμφανίσεις μέχρι statement mules και σανδάλια για ανοιξιάτικα looks. 

5. Statement pieces

sk2x0omvsnlt537nn20220301235818.jpg
Image source: @vasilikital_

Αν ανήκετε στις τολμηρές και λατρεύετε τους πειραματισμούς, τότε σίγουρα αυτή η κατηγορία θα γίνει η αγαπημένη σας. Δημιουργήστε την απόλυτη statement εμφάνιση, συνδυάζοντας εντυπωσιακά κομμάτια. Ένα see-through dress, μαζί με tailored pants κι ένα εντυπωσιακό overszied σακάκι θα σας μετατρέψει στην απόλυτη fashionista. Αφήστε το blazer να κυριαρχήσει, γι' αυτό, προτιμήστε τα υπόλοιπα κομμάτια να βρίσκονται σε ουδέτερους τόνους. Ιδανική επιλογή για της καθημερινές σας βόλτες. Ένα ζευγάρι it sunglasses θα ολοκληρώσει την εικόνα σας. 

1

Cropped blazer

Nevroblazer BUY HERE

2

Cotton and viscose blazer

MaxMara BUY HERE

3

Red jacket

Miro, Mosty.com BUY HERE

4

Double-breasted blazer

Marella BUY HERE

5

Single Breasted Blazer

Emporio Armani, Intervista BUY HERE

6

Blazer

Marks & Spencer BUY HERE