fbpixel

Search icon
Search
Vanity Fair’s 2022 Oscar Party: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars που τράβηξαν όλα τα βλέμματα
PEOPLE & MOMENTS

Vanity Fair’s 2022 Oscar Party: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars που τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στο after party των βραβείων


Θυμίζοντάς μας την before-Covid εποχή, το καθιερωμένο party του iconic περιοδικού Vanity Fair για τα Oscar, πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες, μετά τη λήξη της φετινής απονομής του μεγαλύτερου κινηματογραφικού θεσμού. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι stars κατάφεραν γι' άλλη μια φορά να τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Ας δούμε όλα τα highlights από το after-Oscar party που διοργάνωσε γι' ακόμη μια χρονιά το Vanity Fair!

It's party time!

spf-architects-13-the-wallis-goldsmith-theatre-evening.jpg
Wallis Annenberg Center and Beverly Hills City Hall

Το θρυλικό party επέστρεψε στο Wallis Annenberg Center and Beverly Hills City Hall, με οικοδέσποινα γι' άλλη μια φορά την editor-in-chief του περιοδικού, Radhika Jones. Έπειτα από μια βραδιά γεμάτη διακρίσεις για τις πιο σπουδαίες παραγωγές και τους δημιουργούς αυτών, ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για ένα ξεχωριστό party, όπως εκείνα που πραγματοποιούνταν πριν από την πανδημία.

Ωστόσο, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας, δεδομένης της νέας πραγματικότητας, ενώ στο event παρευρέθηκαν οι απολύτως εκλεκτοί guests, έτσι ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. Πολλοί, μάλιστα, ανυπομονούσαν περισσότερο απ' ό,τι για την ίδια απονομή των Oscars, καθώς αυτό το party είναι μια τέλεια ευκαιρία για τους celebrities να αναδείξουν τη λάμψη που εκπέμπουν, μέσα από εμφανίσεις που κατάφεραν να γίνουν talk of the town στις media πλατφόρμες.

ca-timesbrightspotcdncom.jpg
Η οικοδέσποινα του party, Radhika Jones


Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την -όχι στυμμένη- επίθεση του Will Smith στον Chris Rock, τη στιγμή που ο πρώτος ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το βραβείο του. Προφανώς, αυτό το γεγονός ήταν και το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο after party, με τους πάντες να απορούν για ποιον λόγο αυτό συνέβη. Ο ηθοποιός Leslie Odom Jr. προσπάθησε να δικαιολογήσει αυτήν την πράξη του Smith, λέγοντας πως σε μια τέτοια στιγμή μπορεί κανείς να είναι ευάλωτος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Chris Rock αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση κατά του Smith, όπως υποστηρίζει το Variety.

Ήταν ένα statement γεγονός που ίσως και να έγραψε ιστορία...

Οι best-dressed stars της βραδιάς

Οι celebrities ξεκίνησαν σταδιακά να εμφανίζονται στο blue carpet του party, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, αλλά και όλων εμάς που τους παρακολουθούσαμε μέσω των social. Η μία εμφάνιση ήταν καλύτερη από την άλλη, ενώ ο καθένας προσπάθησε με κάθε τρόπο να κατακτήσει των τίτλο του πιο καλοντυμένου, τη στιγμή που όλοι είχαν να διηγηθούν και από μια ιστορία μέσα από το look τους.

Πάμε να δούμε τα blue carpet looks που ξεχώρισαν!
vanity-fair-oscar-party-2022-ritaora.jpg
Η Rita Ora με Μiss Sohee


Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, δε θα μπορούσε να λείπει αυτή της Rita Ora, η οποία έλαμψε, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει. Η ίδια εμφανίστηκε με custom φόρεμα και κάπα, όλα κεντημένα στο χέρι, με την υπογραφή της σχεδιάστριας Μiss Sohee.

Οι Joe Jonas και Sophie Turner, ήταν ίσως το πιο ωραίο ζευγάρι της όλης βραδιάς, με την εγκυμονούσα Turner να κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στο κόκκινο φόρεμά της του οίκου Louis Vuitton.

7-7nG7C.jpg
Joe Jonas και Sophie Turner με Louis Vuitton


Όλα τα βλέμματα έπεσαν και στην Anya Taylor-Joy, που επέλεξε δημιουργία του Christian Dior, καθώς και στην Κendall Jenner με Balenciaga. Το κοινό αυτών των δύο; Χάρισαν μια εικόνα πιο dramatic από τις καθιερωμένες, με τα μαύρα στοιχεία να κυριαρχούν στα looks τους.

rs-634x1024-220327211215-634-anya-taylor-joy-vanity-fair-2022-oscars-red-carpet-arrivals.jpg
Η Anya Taylor-Joy με Dior
kendall-jenner-attends-the-2022-vanity-fair-oscar-party-news-photo-1648444189-gg0kJ.jpg
H Κendall Jenner με Balenciaga


Ultra chic, όπως πάντα, ήταν η Catherine O'Hara με δημιουργία Monique Lhuiller, η Oscar winner Jessica Chastain με Gucci, και φυσικά η Natalie Portman με custom φόρεμα του οίκου Dior.

zendaya.jpg
Zendaya με Sportmax
ap22087004245347.jpg
Η Catherine O'Hara με Monique Lhuiller
jessica-chastain.jpg
Η Jessica Chastain με Gucci
portaman.jpg
Η Natalie Portman με Dior
Δείτε στην gallery περισσότερες εμφανίσεις!