fbpixel

Search icon
Search
Spring’s Key Hair Trends: Αυτή είναι η ανανέωση που χρειάζεστε στα μαλλιά σας
MAGAZINE

Spring’s Key Hair Trends: Αυτή είναι η ανανέωση που χρειάζεστε στα μαλλιά σας

Aλλάξτε στιλ, αλλάξτε διάθεση


Αυτήν την άνοιξη, ανακαλύψτε την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας με μια ανανέωση στο look των μαλλιών σας

The Haircuts 

Τη νέα σεζόν, δύο είναι οι τάσεις που έχουν ξεχωρίσει στα κουρέματα. Όσον αφορά στα κοντά μαλλιά, συναντάμε όλες τις παραλλαγές του καρέ και την επικράτηση του pixie, ενώ στα μακριά, η κίνηση και τα πλούσια layers γίνονται το απόλυτο must. Συγκεκριμένα, τα στιλ που οι hair stylists προτείνουμε για την περίοδο αυτή φέρνουν έναν ιδιαίτερα φρέσκο αέρα. Στο επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο, λοιπόν, συζητήστε για μια ανανέωση, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω προτάσεις που έχουν επικρατήσει.

Boxie haircut:

Είναι ο συνδυασμός του καρέ με το pixie, που ενισχύεται στην περίμετρό του με πολλές μύτες και αποκτά όγκο στο γύρω μέρος. Αναδεικνύει ιδιαίτερα τα λεπτά μαλλιά, που έχουν ανάγκη από κίνηση και πυκνότητα.

Box bob:

Ένα τετράγωνο καρέ με ίσιες γραμμές και μηδενική κλιμάκωση, πολύ στιλάτο και καθαρό. Ταιριάζει τέλεια σε λεπτά πρόσωπα με γωνίες.

Curve layered cut:

Μακρύ κούρεμα με στρογγυλεμένες άκρες γύρω από το πρόσωπο και φιλαριστά μήκη. Το έχει απογειώσει η Jennifer Lopez. Είναι ιδανικό για όλα τα μακριά και πλούσια μαλλιά.

sasha-pivovarova-balmain-spring-2023-campaign.jpg

The Colors

Η νέα εποχή έχει μπει δυναμικά και τώρα είναι η στιγμή να τολμήσετε να προσθέσετε περισσότερο φως στα μαλλιά σας. Από το soft copper -το απαλό χάλκινο-, μέχρι το sandy brown και το χρυσαφένιο ξανθό, τα ανοιξιάτικα χρώματα στα μαλλιά είναι υπέροχα, ζεστά και γεμάτα λάμψη. Δύο νέες επιλογές είναι το cinnamon latte brown, ένα κάστανο αναμεμειγμένο με παστέλ τόνους στην απόχρωση της κανέλας, και το champagne blonde, ένα ξανθό σαμπανιζέ, πολύ φίνο, με ανοιχτές καραμελέ ή ροζ πινελιές.

Product of the month: Με υφή που δε «βαραίνει», το Schwarzkopf Professional Session Label The Texturizer προσθέτει πλούσιο όγκο για αίσθηση πυκνότητας, ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση στα μαλλιά.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023