fbpixel

Search icon
Search
Scandi-Girl Inspo: 6 εύκολα χτενίσματα για τις μέρες που είστε busy
HAIR & NAILS

Scandi-Girl Inspo: 6 εύκολα χτενίσματα για τις μέρες που είστε busy

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κορίτσια από τη Σκανδιναβία είναι pros σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το προσωπικό στιλ. Η χαλαρή αισθητική τους, η αντίληψη πάνω στα χρώματα και όλα όσα πρεσβεύουν δημιουργούν τη συνταγή για ένα αβίαστο αποτέλεσμα. Τα πάντα, από τα ρούχα μέχρι και τα μαλλιά τους, μοιάζουν σαν να έχουν βγει από ταινία και γι' αυτόν τον λόγο εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα hair looks τους για να εμπνευστείτε τις μέρες που δεν έχετε καθόλου χρόνο στη διάθεσή σας. 

Χτενίσματα χωρίς καθόλου υπερβολές είναι αυτά που θα σας συντροφεύσουν τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου και που θα γίνουν οι δικές σας go-to επιλογές για τον υπόλοιπο χρόνο!

Claw Twist

claw-hair.jpg

Εάν έχετε μαλλιά με μεσαίο μήκος, ένα κλιπ μπορεί να σας σώσει ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίσταση. Πώς θα το κάνετε; Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και στη συνέχεια γυρίστε τα και στερεώστε τα κοντά στο λαιμό σας. Για μια super χαλαρή εμφάνιση βγάλτε μερικές τούφες από το κλάμερ. Το ίδιο φυσικά μπορείτε να κάνετε και με τα μακριά μαλλιά.

Low Bun

low-bun.jpg

Όταν τα μαλλιά σας χρειάζονται επιπλέον θρέψη, εφαρμόστε μια περιποίηση με έλαια ή μια μάσκα ενυδάτωσης, και στη συνέχεια πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κοτσάκι. Αυτό το χτένισμα λειτουργεί σε κάθε περίσταση και μπορεί να αναδείξει την πιο girly πλευρά του εαυτού σας.

Slides

haisstyle.jpg

Ενισχύστε το συνηθισμένο σας χτένισμα -που σίγουρα έχετε βαρεθεί- με μια σειρά από κλιπ. Θα κάνουν το στιλ σας απόλυτα ‘90s και θα δείξουν πως τολμάτε να εντάξετε αξεσουάρ στο look σας. Μάλιστα, πολλά από αυτά λειτουργούν και ως πραγματικά κοσμήματα. 

Ponytail plait 

ponytail-hair.jpg

Η κοτσίδα με αλογοουρά είναι μια κλασική Scandi-girl επιλογή, και λέμε πως πρέπει να τη δοκιμάστε. Απλώς τραβήξτε τα μαλλιά σας πίσω σε μια αλογοουρά, στερεώστε τα με μια κορδέλα, πλέξτε αυτά που περισσεύουν και δέστε ξανά τις άκρες με μια όμορφη κορδέλα ή με ένα απλό λαστιχάκι. Μάλιστα, αν έχετε balayage, αυτό το χτένισμα θα το αναδείξει ακόμη περισσότερο. 

Scarves

scarve.jpg

Ένα ασορτί μεταξωτό μαντήλι με το πουκάμισο σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε το στιλ σας και για να παραλείψετε μια bad hair day. Όσο για εσάς που ανησυχείτε πως αυτό είναι ένα καλοκαιρινό trend, οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε πως μπορείτε να το επιλέγετε όλο το χρόνο.

Texture

texture-hair.jpg

Αν τα κορίτσια από τη Σκανδιναβία έχουν κάτι κοινό τότε αυτό είναι ότι «αγκαλιάζουν» τα φυσικά μαλλιά τους. Είτε είναι κυματιστά, είτε έχουν μπούκλες ή είναι ίσια, επιλέγουν να τα αφήνουν όπως ακριβώς είναι. Μάλιστα, γνωρίζουν καλά πως με ένα προϊόν που μαλακώνει την υφή μπορούν να κάνουν το φυσικό αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό.