fbpixel

Search icon
Search
Έχετε μαλλιά αφυδατωμένα από τη θάλασσα; Αυτά τα σαμπουάν είναι game changers
EDITORS' CHOICE

Έχετε μαλλιά αφυδατωμένα από τη θάλασσα; Αυτά τα σαμπουάν είναι game changers

9 προϊόντα στα οποία ορκιζόμαστε


Μαζί με τους επίμονους μαύρους κύκλους, και τα breakouts του καλοκαιριού δεν είναι λίγες η φορές που η θάλασσα αφήνει τα μαλλιά απόλυτα αφυδατωμένα δίνοντας ένα ακόμη καλοκαιρινό "trouble". Είτε η τρίχα σας είναι λεπτή, είτε πιο χοντρή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και αφήνει εσάς να παλεύετε με το styling για να σώσετε όλα όσα κατέστρεψε η αλμύρα. Μάλιστα, ειδικά τώρα που το καλοκαίρι τα πάντα έχουν την αίσθηση ότι προσθέτουν βάρος, από τα σπρέι μαλλιών έως τις leave in conditioner αυτό που χρειάζεστε είναι ένα προϊόν που θα κάνει την πραγματική δουλειά και θα σας χαρίσει ενυδάτωση, όγκο και υγεία στην τρίχα σας -στη στιγμή.

Αν φυσικά θέλετε να είστε πιο συνεπείς, σίγουρα το κούρεμα θα σας απαλλάξει από τις κατεστραμμένες άκρες αλλά έχουμε διαπιστώσει ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε όγκο και υφή στα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα βρίσκεται στο στάδιο του λουσίματος. 

The products!
shampoo.jpg


Balancing Shampoo with Coriander, Molton Brown BUY ME

Στοχευμένη σύνθεση για λιπαρά μαλλιά. Αυτό το σαμπουάν είναι εμπλουτισμένο με αναζωογονητικό κόλιανδρο που εξισορροπεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

541901-swatch.jpg

Strengthening Shampoo, Sephora Collection, Sephora BUY ME

Ένα σαμπουάν ενδυνάμωσης με σύνθεση πλούσια σε βιοτίνη, η οποία δυναμώνει και επανορθώνει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

honey-infused-hair-wash.jpg

Honey Infused Hair Wash, Gisou, Sephora BUY ME

Ένα θρεπτικό σαμπουάν εμπλουτισμένο με Μέλι Mirsalehi από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh, με σύνθεση που καθαρίζει ήπια αλλά αποτελεσματικά τα μαλλιά και δημιουργεί πλούσιο αφρό, ανακουφίζοντας το τριχωτό της κεφαλής από τη συσσώρευση υπολειμμάτων προϊόντων.

kata-tis-ksirodermias-me-seleri-propoli.jpg


Σαμπουάν Κατά της Ξηροδερμίας με Σέλερι & Πρόπολη, Apivita, Hondos Center BUY ME

Καθαρίζει αποτελεσματικά και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Παράλληλα ενυδατώνει το ξηρό τριχωτό και ανακουφίζει από τον κνησμό.

10-QKmVc.webp

Smooth Infusion™ Anti-Frizz Shampoo, Aveda, Attica BUY ME

Το πρώτο βήμα στη περιποίηση κατά του φριζαρίσματος για λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά. Αυτό το vegan, φυτικά ενισχυμένο σαμπουάν λείανσης, καθαρίζει απαλά, θρέφει και μαλακώνει την τρίχα, βελτιώνοντας την κίνηση των μαλλιών ενώ δαμάζει τις φύτρες που πετάνε.

dream-long-shampoo.webp


Dream Long Shampoo, Elvive, Hondos Center BUY ME

Το σαμπουάν επανασύστασης, μια κρεμώδη, περιποιητική σύνθεση, είναι η τέλεια λύση για να πείτε αντίο στα αδύναμα, ταλαιπωρημένα μήκη. Και φυσικά, καθαρίζει και τα μαλλιά σας.

10-9fy4E.webp

Dark Oil Shampoo, Sebastian Professional, Attica BUY ME

Ανάλαφρο σαμπουάν εμπλουτισμένο με μοναδική ποικιλία ελαίων. Καθαρίζει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη και ανάλαφρο όγκο.

hairdressers-invisible-oil.jpg

Hairdresser's Invisible Oil, Bumble and Bumble, Sephora BUY ME

Το ενυδατικό σαμπουάν αυτό είναι εμποτισμένο με έξι εξαιρετικά ελαφριά έλαια (argan, καρύδα, macadamia, γλυκό αμύγδαλο, ηλιοτρόπιο και σταφύλι) που βοηθούν στην απαλότητα, τη λείανση, την πειθαρχία, την ενυδάτωση και την προστασία των ξηρών έως πολύ ξηρών μαλλιών.

10-OI72J.webp

Kerium Ds Anti- Dandruff Intensive, La Roche-Posay, Attica BUY ME

Αφαιρεί την επίμονη πιτυρίδα, καθαρίζει σε βάθος και ανακουφίζει το τριχωτό. Από την 1η χρήση, η πιτυρίδα μειώνεται εμφανώς και η φαγούρα εξαφανίζεται.

441745-swatch.jpg


Hydrating Shampoo, Μοrοccanοilm, Sephora BUY ME

Προστατεύει το περιτρίχιο από την ξηρότητα, ενώ διατηρεί την υγρασία και είναι ιδανικό κάθε τύπο μαλλιών.

0-bDIcl.jpg

Colormotion Shampoo, Wella Professionals, Hondos Center BUY HERE

Προστατεύει το χρώμα και παράλληλα ενυδατώνει την τρίχα. Περιέχει επιπλέον αντιοξειδωτικά για βελτίωση της προστασίας κατά των ελεύθερων ριζών.