fbpixel

Search icon
Search
Είστε καλεσμένη σε γάμο; Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για εσάς
HAIR & NAILS

Είστε καλεσμένη σε γάμο; Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για εσάς

Βρείτε τώρα το hairstyle που θα σας κάνει να τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας


Με την εποχή των γάμων να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, πολλές από εσάς είσαστε απασχολημένες με το να βρείτε το τέλειο φόρεμα και με το να αποκρυπτογραφήσετε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Παρόλα αυτά το τέλειο hairstyle είναι περισσότερο από απαραίτητο καθώς θα δώσει την καλύτερη τελική πινελιά στο look σας. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο εντυπωσιακά αλλά και μερικά απλά χτενίσματα για όλες όσες είστε καλεσμένες σε γάμο ώστε να μπορέσετε να λάμψετε χωρίς πολλή προσπάθεια.

Small bun down

Εάν έχετε κοντά μαλλιά δεν έχετε παρά να τολμήσετε έναν απλό, χαμηλό κότσο που μπορεί να σας γλιτώσει από το περιττό styling. Αυτό το χτένισμα είναι απόλυτα απλό και δεδομένου ότι αφήνει γυμνό το λαιμό σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα statement κολιέ. Μάλιστα, μπορείτε να το συνδυάσετε και με πολλά clips σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

Wet look

abiye-sac-modelleri-50-1-1920x2743.jpg
Kendall Jenner


Είναι το πιο πολυσυζητημένο xτένισμα που μπορείτε να κάνετε. Όταν το τολμάτε δείχνει την πιο τολμηρή εκδοχή του εαυτού σας. Αποτελεί μια high fashion επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε και σε άλλες καλοκαιρινές σας εξόδους. Για να πετύχετε την αίγλη των celebrities μπορείτε να προτείνετε στην κομμώτρια σας να σας κάνει τη δική της αγαπημένη εκδοχή. Plus, αν επιθυμείτε να το κάνετε μόνοι σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για να έχετε ένα τελικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Ponytail

Μια χαμηλή αλλά και μια ψηλή αλογοουρά μπορούν να δείξουν το look σας super lux και να αφήσουν το φόρεμα που θα επιλέξτε να κλέψει την παράσταση. Διατηρώντας τα μαλλιά σας σε ένα ουδέτερο σχήμα αποκτάτε μια πολυτέλεια που σίγουρα θα σας φανεί απαραίτητη. Όσο για οποιοδήποτε αξεσουάρ, μια απλή κορδέλα που θα δεθεί πάνω από το κοκαλάκι σας μπορεί να κάνει τη διαφορά με απόλυτη απλότητα.

Hair down with clips

Για χαλαρούς, boho γάμους, με πολλά λουλούδια και ανέμελη διάθεση ένα look με τα μαλλιά κάτω και κοκαλάκια μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας. Κάντε το όπως η Brittany και αναδείξτε την πιο jazz πλευρά του εαυτού σας. Φυσικά, η έντονη χωρίστρα στη μέση θα κάνει ακόμη πιο επίκαιρη την επιλογή σας καθώς θα τονίσει το πρόσωπο σας. Αν θέλετε ένα twist, τότε με μια μασιά γυρίστε το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας. 

Curly up

Τα μαλλιά που είναι κάτω μπορούν να βρίσκονται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές αλλά η δική μας αγαπημένη είναι τα έντονα σγουρά. Ναι, αυτά που θυμίζουν τις παλιές εποχές του Hollywood και δίνουν σε κάθε γυναίκα μια έντονη θηλυκότητα. Μπορείτε να τα πετύχετε είτε με curly band, είτε με το κατάλληλο εργαλείο. 

The Band

Τα headbands συνεχίζουν να είναι μεγάλα, εντυπωσιακά και βρίσκονται σε όλα τα χρώματα. Το baby yellow είναι ιδανικό για εσάς που έχετε σκούρα μαλλιά και θέλετε να κάνετε μια ομαλή μετάβαση σε αυτό το trend του που υπάρχει ακόμη και το καλοκαίρι. Και αυτό είναι ιδανικό για ένα πιο boho γάμο και συνδυάζεται εξίσου υπέροχα με τις έντονες μπούκλες.