fbpixel

Search icon
Search
7 hairstyles που μπορείτε να δοκιμάσετε αν είστε σήμερα καλεσμένες σε party
HAIR & NAILS

7 hairstyles που μπορείτε να δοκιμάσετε αν είστε σήμερα καλεσμένες σε party

Πιο εντυπωσιακά και bold από ποτέ!


Αν μπορούσα να ζήσω σε κάποια άλλη δεκαετία, θα ήταν η αυτή του '70. Όχι επειδή βρίσκω κάτι ελκυστικό στον τρόπο ζωής της αλλά επειδή οι τάσεις από τα τζιν παντελόνια μέχρι υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου είναι απόλυτα must. Ωστόσο, ως beauty editor, μπορώ να αναγνωρίσω ότι τα μαλλιά των '70s ήταν και παραμένουν τα απόλυτα χτενίσματα. Ειδικά για τις περιστάσεις όπου ένα party ή μια δεξίωση είναι μέσα στο πρόγραμμα τότε σίγουρα η επιλογή είναι αδιαμφισβήτητη. 

Take a look!

Blowout

blowout-hair.jpg
Κανέναχτένισμα δεν είναι πιο χαρακτηριστικό για τη δεκαετίας του '70 από το blowout. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι βρίσκεται σε όλο το instagram ξανά και ότι μερικοί από τους κορυφαίους κομμωτές το επιλέγουν σταθερά για τις πιο απαιτητικές πελάτισσές τους. Για να το πετύχετε εφαρμόστε ένα σπρέι όγκου στα μαλλιά που έχετε στεγνώσει από πριν με πετσέτα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να δημιουργήσετε το φουσκωμένο αποτέλεσμα. Περιστρέψτε τη βούρτσα στο τέλος του τμήματος των μαλλιών σας για να αποκτήσετε αυτές τις φυσικές κινήσεις.

Bouncy Curls

curls.jpg
Οι μεγάλες, γεμάτες μπούκλες της Zendaya δηλώνουν από μακριά ότι είναι η βασίλισσα της ντίσκο. Μάλιστα, κρατώντας το μπροστινό μέρος πιο χαμηλό δίνεται μια επιπλέον ρετρό διάσταση στο τελικό look. Αν έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό αφρό. Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι ίσια τότε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο θα σας σώσει. 

Long with fringes

fringed.jpg
Τα μακριά μαλλιά κυριάρχησαν πραγματικά καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του '70, και το style που επέβαλε τις αφέλειες ήταν εκεί. Για αυτή τη μέρα, αν το κούρεμα σας είναι έτσι μπορείτε απλώς να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και να τους δώσετε λίγη παραπάνω υφή με ένα σπρέι για όγκο. Θα παραμείνουν ίσια αλλά θα έχουν και ένα party look που μοιάζει σαν να βγήκατε μόλις από την μεγαλύτερη καλοκαιρινή περιπέτεια.

Scarves on

scarve-hair.jpg
Σίγουρα, ένα μαντήλι δεμένο γύρω από τα μαλλιά θα βοηθήσει τις τρίχες σας να παραμείνουν στη θέση τους όλο βράδυ. Παράλληλα θα σας κάνει να δείχνετε σαν τις cool γυναίκες που βλέπατε στις ταινίες της δεκαετίας του 70. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το στυλ που σας αρέσει και να τοποθετήσετε και ένα πολύχρωμο scarf ανάμεσα στα μαλλιά σας.

Bob with volume

bob.jpg
Τα κομψά, sleek bob που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το 2021 μπορεί να μην θυμίζουν ιδιαίτερα τη γοητεία της δεκαετίας του '70, αλλά αυτό το μεγάλο, ζωηρό αποτέλεσμα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ακριβώς αυτό που θα σας διατηρήσει τις κυρίες του party για όλη τη νύχτα. 

Braids

braids.jpg
Οι πλεξούδες που βλέπετε παντού είναι ένα σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του 70 αλλά πλέον αλλάζουν μορφή και δημιουργούνται σαν να βρίσκεστε σε μια πιο afro πραγματικότητα. Χρειάζονται απόλυτη υπομονή και πολλά δεσίματα αλλά σίγουρα αξίζουν το αποτέλεσμα αφού μπορείτε να τις κρατήσετε για πολλές μέρες. 

Curly bob

bob-cWz32.jpg
Το καλύτερο πράγμα με τα μαλλιά της δεκαετίας του '70 ήταν ότι «αγκάλιαζαν» κάθε τύπο και υφή μαλλιών. Ενώ τα bob έχουν πάρει πολλές διαφορετικές εκδοχές, πλέον γίνονται ένα για με τα σγουρά μαλλιά. Αν λοιπόν, έχετε τέτοια υφή δεν έχετε παρά να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά.