fbpixel

Search icon
Search
Αν έχετε λεπτή τρίχα αυτά είναι τα short hairstyles για εσάς
HAIR & NAILS

Αν έχετε λεπτή τρίχα αυτά είναι τα short hairstyles για εσάς

Βρείτε ποιο σας ταιριάζει και τολμήστε το για τη νέα σεζόν


Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, πιθανότατα έχετε περάσει από το στάδιο που δεν αποχωριζόσασταν το dry shampoo. Είναι γνωστό ότι το styling για τη λεπτή τρίχα αποτελεί δύσκολη υπόθεση, ενώ συχνά τα hairstyles που επιλέγονται δεν ταιριάζουν σε αυτήν. Στην προσπάθειά μας να σας αναδείξουμε τους καλύτερους τρόπους για ανανέωση τη νέα σεζόν, αναζητήσαμε τα πιο hot κοντά κουρέματα, τα οποία θα κάνουν τη ρουτίνα σας πιο εύκολη και παράλληλα θα προσθέσουν όγκο και σταθερή υφή στη λεπτή τρίχα σας. 

Με λίγη έμπνευση, το μόνο που χρειάζεστε είναι να τολμήσετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο! 

Micro Bob

titlo-kYF9t.jpg

Όλοι ξέρουν ότι το micro bob έχει την ικανότητα όχι μόνο να αυξάνει τον όγκο αλλά και να προσθέτει στιγμιαία στιλ σε κάθε σας look και οutfit. Αν, λοιπόν, τα μαλλιά σας είναι εξαιρετικά λεπτά, ζητήστε το από τον hair stylist σας. Θα επιτρέψει μια φυσική ανύψωση και θα δημιουργήσει όγκο. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν σκεφτεί να το τολμήσουν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, αλλά για πολλές αποτελεί μια risky επιλογή. Εμείς είμαστε σίγουρες πως με έμφαση στα διαφορετικά μήκη, αυτό το look θα δημιουργήσει κίνηση και θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο «γεμάτα».

Soft Pixie

hbz-pixie-kate-hudson-908942690-1529936447.jpg

Υπάρχει ένα κούρεμα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να τολμήσει. Είναι το soft pixie που κάθε φορά που το βλέπετε, είτε στο δρόμο, είτε σε κάποιο editorial ομορφιάς, σκέφτεστε ότι πρέπει να το δοκιμάσετε πάνω σας. Εμείς, είμαστε εδώ για να σας πούμε πως αν έχετε λεπτή τρίχα, είναι ιδανικό. Τα λεπτά μαλλιά μπορεί συχνά να φαίνονται εξασθενημένα εάν είναι πολύ μακριά ή πολύ κοντά, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε το σωστό μήκος που να ταιριάζει στην υφή και την πυκνότητά σας. Ένα πιο απαλό κούρεμα pixie μπορεί να φαίνεται υπέροχο σε πολύ λεπτά μαλλιά, καθώς θα κάνει να μοιάζουν πιο γεμάτα λόγω της κίνησης που τους δίνει.

Blunt edges

blunt-hair.jpg

Οι έντονες, πιο ανοικτές άκρες είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε τον απαραίτητο όγκο στα λεπτά μαλλιά. Είναι μια «φόρμουλα» που κερδίζει αν σας αρέσει να έχετε τα μαλλιά σας ίσια ή με ένα μοντέρνο κύμα στις άκρες. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε λίγο περισσότερο μήκος στα μαλλιά σας και να μην χρειαστεί να κάνετε ένα πολύ κοντό κούρεμα. Δεν έχετε παρά να ζητήσετε ένα bob που στο μπροστινό τμήμα του να έχει πιο μακριές άκρες. Θα το λατρέψετε και θα είναι απόλυτα stylish.

One Length

hair-hbehK.jpg

Το πρώτο πράγμα που σας έρχεται συνήθως στο μυαλό σε μία επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι να δοκιμάσετε αφέλειες στα μαλλιά σας. Παρόλα αυτά αν έχετε λεπτή τρίχα μπορεί να μην είναι πάντα η σωστή επιλογή. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι προτιμότερο να επιλέξετε κούρεμα με ένα μήκος καθώς αυτό θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο «γεμάτα» και υγιή. Βέβαια και εδώ η χρήση των σωστών hair products και της κατάλληλης ρουτίνας προστασίας αποτελούν το «κλειδί», αφού μην ξεχνάτε ότι ορισμένα σαμπουάν και μαλακτικά μπορούν να βαρύνουν τα μαλλιά.