fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το denim trouser το φθινόπωρο σύμφωνα με τις πασαρέλες
TRENDS & CATWALKS

Πώς θα φορέσετε το denim trouser το φθινόπωρο σύμφωνα με τις πασαρέλες

Δοκιμάστε μερικά στιλιστικά tips από τώρα


Παρόλο που διανύουμε τις πιο καλοκαιρινές ημέρες κα οι περισσότεροι βρίσκονται σε κάποιος ειδυλλιακό παραθαλάσσιο προορισμό, γνωρίζουμε ότι το φθινόπωρο δεν απέχει πολύ. Η μόδα είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά από την εποχή κι έτσι, εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό ποιες θα είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. 

Κι ενώ στις πασαρέλες παρατηρήσαμε εντυπωασιακά σύνολα με statement pieces που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε looks like a pro, για ακόμα μία χρονιά την τιμητική του είχε το τζιν παντελόνι. Εμφανίστηκε σε νέα, πιο ανανεωμένα σχέδια, με τα low-weist και τους όγκους στο τελειώμα να κυριαρχούν, ενώ οι συνδυασμοί που επέλεξαν να παρουσιάσουν τα fashion brands και οι εμβληματικοί οίκοι, όχι μόνο τους χάρισαν μία θέση στις βραδινές μας εμφανίσεις αλλά απέδειξαν ότι αυτό το διαχρονικό κομμάτι δεν θα θεωρηθεί ποτέ out of fashion. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε πως θα φορέσετε το τζιν παντελόνι την επόμενη σεζόν ή κι από τώρα!

The master piece

look0001bottega-veneta-fall-2022-collection-photos-milan-fashion-week.webp
Bottega Veneta FW'22

Όταν ο ιταλικός οίκος Bottega Veneta ανακοίνωσε την ξαφνική αποχώρηση του τότε creative director Daniel Lee, όλοι ανησυχούσαν για την "επόμενη μέρα". Τα ηνία ανέλαβε o Matthiey Blazy, ο οποίος έκανε το ντεμπούντο του με τη συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή γα τον οίκο. Το show του βασίστηκε σε απλά και βασικά κομμάτια ενώ κέντρισε το ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας σύνολο, το οποίο ήταν ένα τζιν παντελόνι μαζί μ' ένα λευκό tank top. Έτσι ξεκίνησε και η αυτοκρατορία του δεύτερου που πλέον έχει μετατραπεί στη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού και θα συνεχίσει να είναι και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Για την επόμενη σεζόν και για day-to-night outfits αυτή είναι η πιο hot πρόταση μαζί με σακάκια που θα προσθέτουν tailored αισθητική. 

Classic but modern

c031d960abf244bca724c1f110b74bdc.jpeg
Maison Alaïa FW'22

Ο πιο διαχρονικός συνδυασμός είναι το λευκό πουκάμισο με το τζιν παντελόνι. Ετοιμαστείτε να τον δημιουργήσετε ξανά με μικρές παραλλαγές που θα φέρουν ανανέωση. Στις πασαρέλες όπως αναφέραμε, παρουσιάστηκαν σχέδια στα τζιν με όγκους στο τελειώμα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά, το white shirt δεν θα φορεθεί μόνο του, καθώς φέτος μαζί με τα ζιβάγκο θα μετατραπούν στο πιο fashionable ντουέτο. Plus, μπορείτε να επιλέξετε και πουκάμισο με λεπτομέρειες στο γιακά, όπως έκανε η Maria Grazia Chiuri στον Dior.

Statement tops

4374ef64651f4ee780467d1c50c0e0b8.jpeg
Balmain FW'22

Υπήρξαν κάποιοι σχεδιαστές, όπως ήταν οι Balmain και Givency, οι οποίοι δεν έδωσαν τόσο σημασία στο στιλ αλλά στο χρώμα του top. Ανοιχτόχρωμα ψηλόμεσα τζιν σχέδια ή μ' έντονα σκισίματα ήταν αυτά που μαγνήτισαν τα βλέμματα, χαρίζοντας μια πιο cool και street style αισθητική. Συνδυάστηκαν με λευκά second skin αλλά και white crop tops δίνοντας μία διάσταση στο κλασικό αυτό "πάντρεμα". 

The night out

9832421e580d48308a18f3b8b4784cf9.jpeg
Brandon Maxwell FW'22

Τέλος, μερικά fashion brands, όπως ο Brandon Maxwell, δεν ήθελαν να αποχωριστούν το τζιν παντελόνι ούτε στις βραδινές εξόδους. Γι' αυτό αποφάσισαν να το συνδυάσουν με σατέν, εντυπωσιακά, λευκά κομμάτια, μετατρέποντας αυτό το σύνολο στην πιο λαμπερή επιλογή. Φυσικά κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοσμήματα θα κάνουν την εμφάνισή σας πιο ολοκληρωμένη και glam.