fbpixel

Search icon
Search
Chunky boots: 4 τρόποι για να τα εντάξετε στα καθημερινά looks σας
THE LOOK

Chunky boots: 4 τρόποι για να τα εντάξετε στα καθημερινά looks σας

Προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν


Ένα από τα πιο hot designs στα παπούτσια κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου είναι τα μποτάκια. Τις τελευταίες σεζόν έχουν απογειώσει τη φήμη τους τα chunky sole, τα οποία κυριαρχούν στα street style looks. Έχουν τη μαγική ικανότητα να προσθέτουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας και μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, all day long. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ήδη πάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, χαρίζοντας σας άνεση και στιλ.

Ανακαλύψτε τα 4 πιο fashionable outfits για να μην αποχωρίζεστε τα μποτάκια σας καθ΄ όλη τη διάρκιεα του χειμώνα!

1. Office looks 

Τα πρωινά στο γραφείο απαιτούν «ζεστασιά» και ευέλικτα items που θα μπορείτε να τα φοράτε όλη την ημέρα. Ταιριάξτε το tailored κοστούμι σας μ' ένα ζευγάρι chunky sole boots και χαρίστε του μία πιο street αισθητική. 


Long Gore Boot, Karl Lagerfeld, Intervista
Viscose jersey jacket, MaxMara
Viscose jersey trousers, MaxMara
Shoulder bag, Proenza Schouler, Kalogirou

2. Woman Power 

Image source: @whowhatwear

Το δέρμα ανήκει στα απαραίτητα υφάσματα του χειμώνα, γεγονός που το κάνει μία πολύ συχνή επιλογή. Τα leather pants θα σας βγάλουν πολλές φορές «ασπροπρόσωπες» γι' αυτό καλό θα είναι να δημιουργείτε συνδυασμός, οι οποίοι μπορούν να σας συνοδέψουν σε πολλές περιστάσεις. Ταιριάξτε μ' ένα roll neck κι ένα ζευγάρι μποτάκια με εντυπωσιακή σόλα και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. 


Long Gore Boot, Karl Lagerfeld, Intervista
Leather pants, Marks&Spencer
Roll neck, Falconeri
Necklace, Oxette

3. Dress it up 

Image source: @thefashionspot

Λατρεύουμε να «παντρεύουμε» διαφορετικά στιλ μεταξύ τους και να τους χαρίζουμε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ένα chic φουστάνι, το οποίο θα προτιμήσετε και για τις βραδινές σας εμφανίσεις μπορεί να σας χαρίσει ένα super stylish look μαζί με blazer και chunky boots. 


Long Gore Boot, Karl Lagerfeld, Intervista
Twill Midi Dress, Boutique Moschino, Apolloniapolitia.gr
Blazer, Marella
Metallic leather clutch, Dolce&Gabbana, Luisaworld.com

4. All day long 

Φυσικά και το casual style είναι το «στοιχείο» του. Δημιουργήστε αντιθέσεις, επιλέγοντας ένα λευκό τζιν παντελόνι μαζί με knit top κι ένα statement shearling jacket που ανήκει στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και παράλληλα θα σας κρατήσει ζεστές, day to night. 


Long Gore Boot, Karl Lagerfeld, Intervista
Knitwear crop top, Stefania Vaidani, Mosty.com
Denim, H&M
Jacket, ZARA