fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Mules: Πώς να φορέσετε το αγαπημένο παπούτσι των fashionistas

Κάντε σωστό styling τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια


Mules: Πώς να φορέσετε το αγαπημένο παπούτσι των fashionistas

Οι ηλιόλουστες μέρες και η άνοδος της θερμοκρασίας αποτελούν πια κανόνα και εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζουν την καλοκαιρινή μας συλλογή. Στόχος μας είναι να συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άνεση με το στιλ και την πρακτικότητα. Όσον αφορά τα υποδήματα οι τάσεις δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα από την περασμένη σεζόν, με τα mules να συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Τα σχέδια τους είναι πολλά από τα εκκεντρικά και ιδιαίτερα του brand, Bottega Veneta μέχρι τα πιο chic σχέδια των Prada και Salvatore Ferragamo ενώ τα έντονα χρώματα κυριαρχούν και εδώ.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο μοντέρνους τρόπους για να τα εντάξετε στα σύνολά σας.

Denim pants

b9d88e8fdc2dd8d50f15b1a7ff7d9c7c.jpeg

Ξεκινώντας από τα basics αλλά και από τα ασφαλή, αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο ταιριάζει απόλυτα με το καθημερινό τζιν παντελόνι σας. Αυτή η επιλογή θα δώσει πιο πιο «παιχνιδιάρικη» και trendy πινελιά στο, κατά τα άλλα, κλασικό σας σύνολο. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις και να παρουσιάσετε μία εμφάνιση βγαλμένη σαν από σελίδες περιοδικού, επιλέξτε ένα flared cropped denim pant μαζί με oversized shirt και τα mules σας. Πρόκειται για ένα look που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πλήθος περιστάσεων.

Jumpsuit

68f5f65760a5ccda4ebe21eb09537bde.jpeg
Image source: @whowhatwear

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να δημιουργούν σύνολα μέσα σε λίγα λεπτά και πάντα με γνώμονα την πρακτικότητα τότε μία ολόσωμη φόρμα είναι αυτό που χρειάζεστε και που σίγουρα θα σας «λύσει» τα χέρια. Καθώς, το φετινό καλοκαίρι εκτός από έντονα χρώματα θέλει και γήινες αποχρώσεις, μη διστάσετε να διαλέξετε ένα total neutral outfit. Κινηθείτε στους διάφορους και classy τόνους του μπεζ τόσο στη jumpsuit όσο και στα υποδήματα και την τσάντα σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με μία raffia tote bag.

Shirt dress

3d7c0435cfa30d9f59eac2acc0200efe.jpeg
Image source: @net-a-porter

Παραμένοντας στη φιλοσοφία των γρήγορων και ευέλικτων συνόλων, δε μπορούμε να μην αναφερθούμε σε μία εξίσου μεγάλη τάση της σεζόν που διανύουμε, στα shirt dresses. Χαρίζουν ανανέωση και μας βοηθούν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Η ποικιλία τους μεγάλη, από mini μέχρι maxi και από φωτεινές μονοχρωμίες μέχρι εκκεντρικά μοτίβα. Συνδυάστε τα μ’ ένα ζευγάρι mules και αφήστε τα υποδήματα σας να κυριαρχήσουν στην εικόνα σας. Για ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, κινηθείτε σε λευκές εκδοχές mules και με λίγο τακούνι, το οποίο θα σας χαρίσει περισσότερο ύψος αλλά και καλλίγραμμα, εντυπωσιακά πόδια.

Resort wear

bf27abb8a14fb12097159dac110d5a2a.jpeg

Ένα από τα στιλ που δε θα μπορούμε να αποχωριστούμε τους επόμενους μήνες είναι το resort wear. Βασισμένο στις αέρινες γραμμές, τα λινά υφάσματα και την υψηλή αισθητική, θα σας συνοδεύσει σε πολλές εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές σας. Προσθέστε του μία trendy & stylish νότα, ταιριάζοντας το με τα απόλυτα mules. Προτιμήστε κομμάτια σε λευκούς τόνους αλλά εντάξτε στην εικόνα σας και το ψάθινο στοιχείο, που θυμίζει καλοκαίρι, είτε με την τσάντα σας είτε με ένα εντυπωσιακό καπέλο. Και μόνο στην ιδέα είναι φανταστικό.

Mini skirt

c8c0a934a10c04d373898b15dd2706de.jpeg
Image source: @whowhatwear

Όσο αυξάνεται η θερμοκρασία θα επιλέγουμε όλο και περισσότερο κοντά μήκη στα ενδύματα σας. Η mini skirts θα γίνουν ο καλύτερος μας «φίλος». Οι fashion lovers μας έχουν κάνει ξεκάθαρο, ότι τα δερμάτινα κομμάτια θεωρούνται must για τη summer collection μας. Προτιμήστε μία leather mini skirt και ένα λευκό πουκάμισο, τα οποία θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά για να εντυπωσιάσετε με bold mules, όπως ροζ, μπλε αλλά και neon. Πρόκειται για ένα σύνολο, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε χωρίς δεύτερη σκέψη και για τα πρωινά στο γραφείο.

1

Mules

Salvatore Ferragamo, Kalogirou BUY HERE

2

Kitten-Heeled Mules

Karida BUY HERE

3

Maria 105 suede and PVC mules

Stathis Samantas, Mosty.com BUY HERE

4

FF raffia and leather mules

Fendi, Luisaworld.com BUY HERE

5

Gilda embellished leather mules

Amina Muaddi, Mytheresa.com BUY HERE

6

Mules

Twinset, notos BUY HERE

7

Nappa leather mule

MaxMara BUY HERE

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!