fbpixel

Search icon
Search
J is for Jewellery: Τα big trends της φετινής άνοιξης
TRENDS & CATWALKS

J is for Jewellery: Τα big trends της φετινής άνοιξης

Δημιουργήστε από τώρα την πιο ολοκληρωμένη συλλογή


Αν και η προσοχή μας στρέφεται πολύ περισσότερο στα βασικά κομμάτια που δημιουργούν ένα σύνολο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το πόσο σημαντικό κεφάλαιο είναι τα κοσμήματα,στη μόδα. Είναι τα στοιχεία εκείνα που οδηγούν στην ολοκλήρωση ενός updated look και απογειώνουν τη δυναμική του. Για τη νέα σεζόν, η οποία βρίσκεται προ των πυλών, τα jewellery trends εναρμονίζονται με τα υπόλοιπα κομμάτια. Έντονες αποχρώσεις, «παιχνιδιάρικη» διάθεση, εντυπωσιακά designs αλλά και λάμψη είναι μερικά από τα στοιχεία που κυριαρχούν και ξεχωρίζουν.

Ανακαλύψτε τις τάσεις που δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη συλλογή σας!

1. Monogram 

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συναισθηματική σύνδεση με τα κοσμήματα που φοράμε. Διάσημοι σχεδιαστές και οίκοι μόδας, έκαναν ξεκάθαρο πως τους επόμενους μήνες τα μονογράμματα και τα σχέδια μ' ένα πιο personal χαρακτήρα είναι must. Είναι ένας τρόπος, με τον οποίο μπορούμε να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Εκτός από το αρχικό γράμμα του ονόματος σας ή του αγαπημένου σας προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να προτιμήσετε σύμβολα των ζωδίων ακόμα και πέτρες που συμβολίζουν την ημερομηνία γέννησης. 


2. Vintage 

Είναι γνωστό ότι στη μόδα, οι τάσεις ακολουθούν μία κυκλική πορεία. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε πως η vintage αισθητική έχει απογειώσει τη φήμη της -και συνεχίζει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φοράτε την τελευταία «λέξη», τότε τα vintage κοσμήματα δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας. Στρέψτε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας σε οικογενειακά κειμήλια, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα "refresh", τα second hand θα σας χαρίσουν αυτό που ψάχνετε. Ετοιμαστείτε να παρουσιάσετε μοναδικά σύνολα, με εντυπωσιακές πέτρες και μαργαριτάρια, τόσο στον λαιμό, όσο και στα αυτιά σας. 


3. Funny 

Image source: @ninasandbech

Φυσικά, τα χρώματα και η «παιχνιδιάρικη» διάθεση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την κατηγορία των τάσεων στα κοσμήματα. Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές, ανάλογα με το γούστο και το στιλ σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να σας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να δημιουργήσετε «εκρήξεις» χρωμάτων στα tonal outfits σας. Πειραματιστείτε και με τα υλικά τους, όπως είναι το plexiglass ή το γυαλί. 


4. Oversized 

Image source: @theblondesalad

Μετά από μία μεγάλη περίοδο περιορισμού, επιθυμούμε το "maximal" να χαρακτηρίζει όλους τους τομείς της ζωής μας. Όπως και την εμφάνισή μας. Ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να το πετύχετε είναι να επενδύσετε σε υπερμεγέθη κοσμήματα. Τα oversized σκουλαρίκια που θα «κλέψουν» την παράσταση είναι μια ιδανική επιλογή. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί στα jewellery designs του οίκου Schiaparelli ή στα XXL κοσμήματα του Saint Laurent; Αν δεν τα έχετε ήδη στη συλλογή σας, πρέπει να τα προσθέσετε στην to buy list σας για τη φετινή άνοιξη.


5. Mix & Match

Image source: @marianne_theodorsen

Αν λατρεύουμε κάτι στον μοναδικό χώρο της μόδας, τότε αυτό είναι ότι μπορούμε να συνδυάσουμε δύο ή και περισσότερα διαφορετικά στιλ και να έχουμε ένα απολύτως αρμονικό αποτέλεσμα. To mix & match στα κοσμήματα θα «φορεθεί» πολύ τη φετινή άνοιξη, γι' αυτό ξεκινήστε από τώρα τη διαδικασία εύρεσης αυτών που σας ταιριάζουν. Χρυσό μαζί με ρητίνη, luxurious designs μαζί με ready to wear επιλογές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν.