fbpixel

Search icon
Search
Παραδοθείτε στη γνήσια πολυτέλεια του διακεκριμένου ξενοδοχείου Palazzo Portinari Salviati στη Φλωρεντία
INTERIORS

Παραδοθείτε στη γνήσια πολυτέλεια του διακεκριμένου ξενοδοχείου Palazzo Portinari Salviati στη Φλωρεντία

Η μεγαλοπρεπής ατμόσφαιρα μας ταξιδεύει στο μυθικό του παρελθόν πίσω στον 15ο αιώνα


Μια ξεχωριστή πρόσκληση μας περιμένει για να την αποδεχθούμε στο σημερινό μας ταξίδι στην καρδιά της ρομαντικής Φλωρεντίας. Η βαθιά κοσμοπολίτικη προσωπικότητα αυτού του τόπου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, όπως ακριβώς και η επιβλητική αρχιτεκτονική. Έρωτας και χρώματα γίνονται ένα, δημιουργώντας την πιο εκλεπτυσμένη αισθητική κληρονομιά. Το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο Palazzo Portinari Salviati μας συστήνει στο μυθικό του παρελθόν, μεταφέροντάς μας πίσω στον χρόνο και στην εξεζητημένη αισθητική κουλτούρα του 15ου αιώνα. Η διαδρομή του μέχρι σήμερα κουβαλά ξεχωριστές ιστορίες, με χαρακτηριστική τη λειτουργία του ως αρχοντική κατοικία της Beatrice Portinari, της μούσας του Δάντη, καθώς και το πρώτο σπίτι του Cosimo I de' Medici, Μεγάλου Δούκα της Τοσκάνης. 

snapinstaapp-341085493-558335263048784-945954497270982731-n-1080.jpg

Η πρόσφατη και σχολαστική ανακαίνιση των χώρων του deluxe hotel, το οδήγησαν να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη διαχρονική του λάμψη. 

The perfect combination 

snapinstaapp-343729176-955862102208950-4945303554434074255-n-1080.jpg

Το Palazzo Portinari Salviati αποτελείται από 13 exclusive σουίτες, οι οποίες παντρεύουν με τον πιο γαλήνιο και ισορροπημένο τρόπο το παρελθόν με το παρόν, συνθέτοντας ένα υπέροχο ψηφιδωτό που καταφέρνει κάθε στιγμή να σαγηνεύει τις αισθήσεις. Σκαλιστές οροφές, γεμάτες από elegant χρωματικές παλέτες, δάπεδα, χτισμένα από ακριβές σειρές μαρμάρων, αλλά και αυθεντική τερακότα της Τοσκάνης έχουν δομήσει το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση. 

Κάθε χώρος είναι έτοιμος να συνεπάρει τους πελάτες σε ένα μαγικό αισθητηριακό ταξίδι, κάνοντάς τους κοινωνούς σε μοναδικές στιγμές της καθημερινότητας βασιλιάδων, μουσών, ποιητών και των πιο διάσημων χαρακτήρων στην ιστορία της Φλωρεντίας. Ένας τέλειος συνδυασμός σύγχρονης άνεσης και γοητείας του παρελθόντος, όλες οι σουίτες και τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με καινοτόμα συστήματα οικιακού αυτοματισμού που εγγυώνται μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης. 

The exceptional culinary concept

progetto-senza-titolo-600x849.jpg

Ένα από τα σημεία, τα οποία πρωταγωνιστούν, επιβεβαιώνοντας, ταυτόχρονα, την υψηλή αισθητική του ταυτότητα, είναι το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin εστιατόριο  Chic Nonna, με την επιμελημένη υπογραφή του σεφ Vito Mollica. Η γαστρονομική του φιλοσοφία αποτελεί έναν φόρος τιμής προς τους αργούς ρυθμούς της αγροτικής μαγειρικής και στη σοφή χρήση των προϊόντων γης: απλά, εποχιακά και βιώσιμα. Η άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για το ιδανικό dinner. Εκλεπτυσμένες πρώτες ύλες, updated γεύσεις και ευγενική φιλοξενία συνοδεύουν το παγκόσμιο κοινό σε ένα συναρπαστικό γαστριμαργικό ταξίδι, το οποίο θα οργανωθεί ξανά με φροντίδα και πρωτοτυπία. Λευκά exclusive τραπεζομάντηλα, διάφανα κρυστάλλινα ποτήρια και φρέσκα λουλούδια χαρίζουν μια σύγχρονη αισθητική προσέγγιση στο διαχρονικά chic σκηνικό. Βελούδινοι καναπέδες με χαρακτηριστικό κυπαρισσί χρώμα ενισχύουν την αριστοκρατική διάθεση του χώρου. 

Εμπνευστείτε από την παραμυθένια ατμόσφαιρα του elegant ξενοδοχείου και μυηθείτε στους πολύτιμους θησαυρούς της Φλωρεντίας. 
Ανακαλύψτε περισσότερες υπέροχες φωτογραφίες στη gallery! 

Info: Via del Corso, 6, 50122 Firenze FI, Ιταλία. Instagram: @palazzo.portinari