fbpixel

Search icon
Search
On trend: Oι απόλυτες προτάσεις νυχιών γι' αυτήν την εβδομάδα
HAIR & NAILS

On trend: Oι απόλυτες προτάσεις νυχιών γι' αυτήν την εβδομάδα

Πάρτε μας μαζί σας στο nail salon με τις καλύτερες επιλογές


Αν υπάρχει κάτι που έχει αλλάξει δραστικά στον κόσμο της ομορφιάς, τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι ο τρόπος που φτιάχνουμε τα νύχια μας. Από την τεράστια γκάμα αποχρώσεων έως τα αμέτρητα σχέδια όλα έχουν εξελιχθεί με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Έτσι, αν είστε λάτρης της ομορφιάς, είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιάζεστε κάθε φορά που ακούτε πως ένα νέο trend δημιουργείται ή πως ένα παλιό επανέρχεται στη μόδα. Παρακάτω, ερευνήσαμε τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις που είναι απόλυτα κομψές, κατάλληλες για την περίοδο που διανύουμε και που αξίζουν την προσοχή σας.

1. Shimmery on

nails glitter
@betina_goldstein

Ποιος είπε ότι μόνο το ντύσιμό σας μπορεί να έχει παγίετες και αστραφτερά χρώματα; Εμείς θα σας προτείναμε να ξεκινήσετε από τα νύχια σας και να συνεχίσετε με το outfit, αντί να τολμήσετε το αντίθετο. Τα νύχια σας θα γίνουν το επίκεντρο και είναι βέβαιο πως οι φίλοι σας θα εμπνευστούν από αυτή την επιλογή σας. Όσο για τη δυσκολία του; Είναι απόλυτα απλό στην εφαρμογή καθώς απαιτεί μόνο ένα βερνίκι.

Pearl Nude

nails-GuGph.jpg

Αν αγαπάτε το χρώμα της άμμου αλλά και το nude, τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο pearl nude χρώμα. Μια επιλογή που όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν αφού είναι κομψό, διαχρονικό και φέρνει πάντα λίγο καλοκαίρι μαζί του. Τολμήστε το και κάντε την τέλεια μετάβαση από τις αμμουδιές, στα χιόνια. 

Black

black-nails.jpg

Αν αναρωτιέστε αν το μαύρο φύγει ποτέ από τη μόδα τότε η απάντηση είναι σίγουρα "όχι". Αυτή η διαχρονική επιλογή θα πρωτοστατήσει ξανά στις τάσεις στα νύχια και θα κάνει τις επιλογές σας ακόμη πιο εύκολες αν είστε λάτρης του απλού. Black is back, λοιπόν, και από εμάς είναι "ναι"!

White 

white nails
@laurencrowe88

Δώστε στα νύχια σας μια κομψή εμφάνιση με το απλό λευκό. Αυτό το χρώμα μπορεί να "φορεθεί" από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε ντύσιμο. Ξανά εδώ, δε χρειάζεται καμία ιδιαίτερη τεχνική αφού αυτά τα statment νύχια απαιτούν μόνο ένα απλό βερνίκι.

Subtle Pink

pink nails
@smythsisters

Η κοριτσίστικη εμμονή με το απαλό ροζ δε θα φύγει ποτέ και από καμία γυναίκα και για αυτό το λόγο αυτό το subtle pink μας έχει ενθουσιάσει. H διακριτική αυτή πινελιά θα σας χαρίσει απόλυτη κομψότητα ενώ παράλληλα είναι ένα nail trend που δε χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση καθώς το χρώμα "χάνεται" και δεν ξεχωρίζει από τη βάση του νυχιού σας.

Sweet Chocolate

brown-nails.jpg
@brittanyxavier

Οι σοκολατένιες αποχρώσεις θα είναι παντού αυτή τη σεζόν. Χάρη στον ζεστό τόνο της, αυτή η απόχρωση νυχιών δεν θα φύγει σύντομα από τις τάσεις, κάνοντας και επίσημα τα μονόχρωμα χρώματα, αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να αφήσετε για λίγο τα περίτεχνα σχέδια και να επικεντρωθείτε στην πιο minimal πλευρά της πραγματικότητας.