fbpixel

Search icon
Search
Autumn nails: 6 απόλυτα φθινοπωρινές προτάσεις για το νέο μήνα
HAIR & NAILS

Autumn nails: 6 απόλυτα φθινοπωρινές προτάσεις για το νέο μήνα

Βρείτε τα δικά σας αγαπημένα και κάντε screenshot όπου είναι απαραίτητο


Οι τάσεις στα νύχια του καλοκαιριού ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακές, παρόλα αυτά δίνουν τη σκυτάλη σε μερικές προτάσεις που ήρθαν για να μείνουν. Από τα εναλλακτικά γαλλικά και τα απαλά χρώματα μέχρι τα πιο ιδιαίτερα σχέδια, όλες οι προτάσεις που έχουμε παρακάτω είναι απόλυτα εντυπωσιακές. Με δροσερή διάθεση και με διάθεση που συμβαδίζει με τις τάσεις στα ρούχα και στο makeup, τα autumn nails υπόσχονται τις πιο μαγικές εμφανίσεις.

Coffee Cup Nails

256749122-674589533720014-6045591294321289275-n.jpg
@anouknailedit

Για μια καθημερινή κλασική εμφάνιση, οι αποχρώσεις του καφέ -από το κρεμώδες λάτε μέχρι τον πλούσιο εσπρέσο- είναι win win. Αυτά τα ντεγκραντε νύχια κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται υπέροχο ενώ στην ουσία είναι απλώς ένα διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι. Ακολουθούν την τάση του μίνιμαλ, προσθέτοντας απλώς μερικές έξτρα πινελιές glam. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με οποιαδήποτε απόχρωση σας αρέσει.

Hunter Green

nails-VLlyw.jpg

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τη Scarlett Johansson - ναι, αυτό είναι το χέρι της - η ηθοποιός που πλέον έχει και δική της skincare σειρά είπε ότι το βαθύ πράσινο μανικιούρ είναι το καινούργιο αγαπημένο της. Αν λοιπόν ψάχνετε μια έμπνευση από το Hollywood και είστε fan των σκούρων αποχρώσεων τότε αυτό είναι ότι χρειάζεστε. Με δύο μόνο στρώσεις θα έχετε την τέλεια απόδοση. 

Glazed-Doughnut Nails

hailey.png

Αν υπάρχει μια εμφάνιση στα νύχια με την οποία όλοι έχουν πάθει εμμονή τότε αυτή είναι τα Glazed-Doughnut νύχια της Hailey Bieber. Αυτή η επιλογή θα κάνει τα χέρια σας να φαίνονται προσεγμένα ενώ παράλληλα η γυαλάδα και το μήκος θα κάνουν τα δάχτυλα σας να μοιάζουν πιο μακριά. Το κόλπο για να το πετύχετε είναι να ζητήσετε ένα λεπτό στρώμα διάφανου βερνικιού και από πάνω να προσθέσετε μια chrome dip powder. 

Combo Art

nail-art.jpeg

Ο συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων σε κάθε νύχι θα παραμείνει μια από τις top επιλογές και για το φθινόπωρο του 2022. Θα δείτε πολλά διασκεδαστικά χρώματα και συνδυασμούς μοτίβων, είτε με αυτοκόλλητα νυχιών είτε απλώς ζωγραφισμένα στο χέρι. Οι επιλογές είναι ατελείωτες κάτι που σας επιτρέπει να παίξετε με τη δημιουργικότητα σας.

Confetti Glitter

glitter-nails.png

To glitter μοιάζει σαν μια επιλογή που οι περισσότεροι θα έκαναν σε ειδικές περιστάσεις. Παρόλα αυτά μια τέτοια εμφάνιση μπορεί να σας κρατήσει ανά πάσα στιγμή σε festive διάθεση και να σας πείσει πως κάθε μέρα αξίζει να τη γιορτάζετε. Ειδικά για εσάς που έχετε μικρά παιδιά το glitter μοιάζει σαν μια τέλεια επιλογή. Τολμηρό και απόλυτα φωτεινό, από εμάς είναι check!

Two-Toned French

nails french
@nails_of_la

Ένα δίχρωμο γαλλικό μανικιούρ είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε το "παιχνίδι" των νυχιών και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο! Είναι εύκολο, ευέλικτο καθώς μπορείτε να το συνδυάσετε με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα και σίγουρα δε χρειάζεται συχνή συντήρηση, όπως πολλές άλλες επιλογές.