fbpixel

Search icon
Search
7 ανορθόδοξοι τρόποι για να έχετε το πιο glowing δέρμα μετά τα 40
FACE & BODY

7 ανορθόδοξοι τρόποι για να έχετε το πιο glowing δέρμα μετά τα 40

«Μυστικά» που πολλές φορές αγνοείτε και όμως είναι life-changing


Οι γυναίκες είναι κίνηση, είναι χρώμα, φως. Οι γυναίκες είναι ζωντάνια και όσο περισσότερο το συνειδητοποιούν, τόσο περισσότερο αφήνονται σε αυτό που πραγματικά ορίζει την ύπαρξη τους, στον ίδιο τους τον εαυτό. Από εκεί δηλαδή που μπορούν να δώσουν και να λάβουν όλες τις απαντήσεις. Εκεί που μπορούν να γυρίσουν μετά από μια δύσκολη μέρα και εκεί που τελικά όλα μοιάζουν λίγο πιο φωτεινά, όταν το αποφασίσουν. Μέσα τους. Για αυτούς τους -αλλά και για πολλούς ακόμη- λόγους όσο η ηλικία αυξάνει και όσο η γνώση του εαυτού μεγαλώνει τόσο πιο λαμπερή μπορεί να αποδειχτεί η εικόνα κάθε γυναίκας τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. «Κλέβοντας», λοιπόν, τα μυστικά από μερικές από τις πιο εκθαμβωτικές και επιτυχημένες celebrities, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με 7 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πραγματικά πιο λαμπερές από ποτέ. 

278893683-189980733352572-2567357372429502332-n.jpg

Ταξιδέψτε

Πηγαίνοντας σε καινούργια μέρη και βιώνοντας νέες ενέργειες θα πάρετε μια ανάσα έμπνευσης που δε γνωρίζατε πως υπάρχει. Με το να δείτε καινούργια μέρη, καινούργια beauty brands αλλά και άλλες γυναίκες, μιας διαφορετικής κουλτούρας, θα αντιληφθείτε στο βάθος σας τι πραγματικά συμβαίνει και τι μπορείτε να αλλάξετε στη δική σας ρουτίνα. Ή ακόμη καλύτερα μπορεί να αποδεχτείτε ουσιαστικά εσάς και αυτό να λειτουργήσει ως το απόλυτο ελιξίριο. 

Κάντε ένα μπάνιο

Αυτή η συνήθεια, αν γίνει με ένα mindful τρόπο μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Θα βοηθήσει το σώμα και το πνεύμα σας να ηρεμήσουν και θα ανοίξει τους πόρους σας ετοιμάζοντας την επιδερμίδα σας για κάθε θρεπτικό συστατικό. Μάλιστα, αν μπορείτε να επενδύσετε σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι τότε αυτό θα σας ανταμείψει στο έπακρον. Αν ακόμη αναρωτιέστε πως αυτό είναι ευεργετικό τότε σίγουρα θα πρέπει να το δοκιμάσετε. 

Ιδρώστε

Το υγιές και λαμπερό σώμα απαιτεί τη δική του ισορροπία και τίποτα σε αυτή τη γη δεν έχει ισορροπία αν δεν κινείται. Δώστε στο σώμα σας κίνηση και αυτό θα σας χαρίσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ειδικά μετά τα 40 όπου οι ρυθμοί πέφτουν, εσείς θα πρέπει να διατηρείτε αυτά που ουσιαστικά είναι απαραίτητα.

221119923-144881961085749-4463302694484854591-n.jpg

Απολέπιση

Η πιο σημαντική συμβουλή που μπορεί να σας δώσει κάποιος είναι να μάθετε να αφαιρείτε και ποτέ να μην προσθέτετε. Για αυτό ακριβώς το λόγο, το «παλιό» σας δέρμα πρέπει να φεύγει και εσείς οφείλετε να βοηθήσετε τη διαδικασία. Όσο τα χρόνια περνούν γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τον οργανισμό σας να το κάνει από μόνος του. Πείτε «ναι» στη ρετινόλη, και στα χημικά peelings που μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε απλά, τότε μπορείτε μετά που πλένετε το πρόσωπο σας να απλώνετε ένα toner με οξέα και αυτό σταδιακά θα σας μετατρέψει την επιδερμίδα.

Δώστε χρώμα

Ποιος είπε ότι ένα λαμπερό δέρμα δεν μπορεί να έχει πάνω του το κατάλληλο makeup, για να ενισχύει το αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα προϊόν που θα μπορείτε να βάλετε τόσο στα χείλη όσο και στα μάγουλα σας και εμπιστευτείτε το πιο αναψοκοκκινισμένο αποτέλεσμα που δείχνει φυσικό. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως να χρησιμοποιείτε το καθετί υπέρ σας.

279061367-135533579052779-1712447533119587860-n.jpg

Προσέξτε τα μαλλιά σας

Οι γυναίκες δεν αγαπούν τα φυσικά τους μαλλιά αλλά παρόλα αυτά οι περισσότερες δεν έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν μια ρουτίνα που θα τους βοηθάει να έχουν πάντα άψογο αποτέλεσμα. Έτσι, εσείς που έχετε περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ξεκινήσατε να βάφετε και να ισιώνετε τα μαλλιά σας έφτασε η στιγμή να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό που θα σας πει τι πραγματικά είναι για εσάς. Μερικές φορές μια αλλαγή ακόμη και στους ανθρώπους που εμπιστευόμαστε χρόνια, μπορεί να κάνει θαύματα. 

Κρατήστε μια βασική ρουτίνα

Αν ρωτήσετε οποιοδήποτε ειδικό του δέρματος θα σας πει πως για ένα υπέροχο αποτέλεσμα χρειάζονται μόλις τρία προϊόντα. Αυτά δεν είναι άλλα από τη ρετινόλη, τη βιταμίνη C και το αντηλιακό σας.