fbpixel

Search icon
Search
Wedding nails: Oι διαφορετικές προτάσεις για να μη μείνετε στο απλό γαλλικό
HAIR & NAILS

Wedding nails: Oι διαφορετικές προτάσεις για να μη μείνετε στο απλό γαλλικό

Μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα


Μια από τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά την ημέρα του γάμου σας είναι τα νύχια σας. Και μπορεί οι νύφες έχουν πολλές άλλες βαριές εργασίες να ολοκληρώσουν για να εξασφαλίσουν ότι η μέρα τους θα πάει καταπληκτικά αλλά αυτή τη στιγμή, μιλάμε για μανικιούρ. Η μεγάλη μέρα απαιτεί όμορφα σχέδια νυχιών σε κομψά σχήματα για να εμπλουτίσουν την περίσταση για τη μέλλουσα νύφη. Κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά καθώς από τις φωτογραφίες με τις βέρες, μέχρι την κλασική "εκτίναξη" της ανθοδέσμης πολλές στιγμές μπορούν να λάμψουν τα νύχια

Almond French Manicure

3-nFcNu.jpg

Ένα κλασικό look που πρέπει να εξετάσετε πρώτα είναι το γαλλικό μανικιούρ. Με αυτό το σχήμα δημιουργείται ένα μοντέρνο, απλό γαλλικό μανικιούρ που θα λατρέψετε. Μάλιστα, η γραμμή η οποία τραβιέται στη βάση δίνει μια πιο φουτουριστική διάσταση που θα τραβήξει ακόμη περισσότερο τα βλέμματα.

Pale Pink 

pink-nails.webp
Μια εμφάνιση που μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται απλή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, με υπέροχο σχήμα και με μικρά διαμαντάκια στη βάση του ενός νυχιού θα δώσει λάμψη στο συνολικό σας look. Φυσικά, η τεχνική του ombre νυχιού είναι για εσάς αυτό που θα κάνει τη διαφορά.

White Swirls

white-nails.webp

Αν θέλετε να βγείτε «έξω από την comfort zone» σας με τα νύχια του γάμου σας, αυτή η φρέσκια εμφάνιση σε ένα ουδέτερο μανικιούρ είναι μια λαμπερή επιλογή. Κανένα νύχι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, κάτι που δεν αφαιρεί από το στυλ των νυχιών, αλλά προσφέρει μια πιο αφηρημένη αίσθηση. Συνδυάζεται ιδιαίτερα καλά με τις δαντελωτές λεπτομέρειες του φορέματος αυτής της νύφης καθώς φαίνεται σαν μια φυσική προέκταση.

White Lines

white-manicure-nails.webp

Για κάποιες από εσάς το less is more είναι ο απόλυτος κανόνας. Έτσι, φέτος επιστρέφουν τα απλά, nude στυλ. Αυτό το σχέδιο είναι μια μοντέρνα ανατροπή στο παραδοσιακό γαλλικό με πλευρικές και αντίστροφες γαλλικές γραμμές σε ένα ασύμμετρο, απροσδόκητο σκηνικό. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε αναζητά ένα συγκρατημένο mani που δεν μοιάζει με όλους τους άλλους. Μάλιστα, όσο πιο casual είναι η επιλογή της τοποθέτησης του λευκού, τόσο το καλύτερο. Το βασικό χρώμα μπορεί να κυμαίνεται από διαφανές ροζ έως αδιαφανές nude για να συμπληρώσει όλους τους τόνους του δέρματος.

Marble With Gold

white-nails-OB3Kl.webp

Για τις νύφες που δεν διστάζουν να κάνουν τη διαφορά με τα σχέδια των νυχιών τους, αυτό το μαρμάρινο εφέ θα ήταν ιδανικό. Αυτό το γαμήλιο look δημιουργήθηκε για να δώσει μια μικρή λεπτομέρεια από δαντέλα στο νύχι χρησιμοποιώντας μελάνι αλκοόλης για βάθος και διάσταση. Τα φύλλα χρυσού προστέθηκαν για να της δώσουν ένα ποπ χαρακτήρα. 

Milky White

3-WGSTV.webp

Αυτή η εμφάνιση αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για νύφες, παράνυμφες και καλεσμένες σε γάμο. Ένα γαλακτώδες λευκό είναι απλά τόσο όμορφο και δείχνει ξανά πως το less is more αποτελεί την πιο όμορφη πραγματικότητα. Όσο πιο απλό είναι το χρώμα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να παίξετε με τα σχήματα των νυχιών για αυτή την επιπλέον λάμψη που σίγουρα χρειάζεστε για την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Matte and Opaque

matte-and-opaque-nails.webp

Ένα σχέδιο που συμπληρώνει υπέροχα τη δαντέλα του νυφικού και χαρίζει κομψότητα είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Χωρίς να αποσπά την προσοχή είναι απόλυτα ταιριαστό για αυτή τη μέρα. Μάλιστα, οι προσεκτικά τοποθετημένες, τελίτσες δίνουν ένα twist που παραπέμπει σε ανάποδο γαλλικό.