fbpixel

Search icon
Search
7 nail trends για εσάς που αναρωτιέστε τι manicure να επιλέξετε τον 15-Αύγουστο
HAIR & NAILS

7 nail trends για εσάς που αναρωτιέστε τι manicure να επιλέξετε τον 15-Αύγουστο

Τολμηρά χρώματα και σχέδια που θα λατρέψετε


Εάν έχετε ένα ραντεβού για τα νύχια σας και σκέφτεστε να κάνετε μανικιούρ για τις ημέρες του 15-Αύγουστου, σας έχουμε την έμπνευση που ζητάτε. Με την αλλαγή τις σεζόν και με τις πιο hot μέρες να είναι εδώ βρήκαμε για εσάς νέες αποχρώσεις και σχέδια που θα λατρέψετε. Με μια αναζήτησή στο instagram όλα γίνονται ξεκάθαρα και σίγουρα απόλυτα εντυπωσιακά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα scroll down και μια επίσκεψη στην αγαπημένη σας nail artist. 

Κλασικό κόκκινο

nail-red.jpg

Εάν ο πανικός που προκαλείται από τις διαφορετικές αποχρώσεις δεν είναι για εσάς, τότε το κλασικό κόκκινο είναι η απόλυτη επιλογή. Μια ασφαλής διαχρονική απόχρωση που πάντα φαίνεται κομψή και συνδυάζονται με ό,τι φοράτε.

Μελάνι

ink-colour.jpg

Το μπλε του κοβαλτίου είναι must για το καλοκαίρι, αλλά και για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αποτυπώνοντας υπέροχα το χρώμα του μελανιού, αυτή η βαθιά ναυτική απόχρωση αποπνέει κομψότητα. Εάν οι σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το καφέ τείνουν να μην φαίνονται ωραία στα χέρια σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το ναυτικό είναι μια πιο κολακευτική επιλογή όταν θέλετε να τολμήσετε κάτι πιο σκούρο.

Γυαλισμένα

nail.jpg

Η τεχνικός νυχιών της Hailey Bieber, Zola Ganzorigt, ουσιαστικά "έριξε" το TikTok όταν μοιράστηκε πώς δημιουργεί τα γυαλιστερά, νύχια της Hailey. Το μυστικό της; Χρησιμοποιώντας μια πούδρα χρωμίου πάνω από τη τζελ απόχρωση νυχιών της OPI, Funny Bunny, πετυχαίνει αυτή την ημιδιαφανή λάμψη. 

Μινιμαλιστικό αποτέλεσμα

nails-hojo9.jpg

Ενώ οι παστέλ και οι neom στροβιλισμοί κυριαρχούσαν όλο το χρόνο, όπως είναι εμφανές αποτελούν must επιλογή ακόμη και αυτήν την εποχή. Μάλιστα, όσο πλησιάζουμε στο 15-Αύγουστο παίρνουν ακόμη μια πιο μινιμαλιστική τροπή και τελικά δημιουργούν μια τάση που ξεχωρίζει. 

Λικέρ

nails-black.jpg

Το μαύρο είναι ένα διαχρονικό σχέδιο νυχιών που όλες επιστρέφετε ξανά και ξανά. Ιδανικό για εσάς που προτιμάτε τη minimal αισθητική πλέον ανανεώνεται και παίρνει αυτή τη liquorish, βαθιά μαύρη, απόχρωση και σας βγάζει ασπροπρόσωπες. 

Τριαντάφυλλο

nails-f2mbF.jpg

Αυτό το όμορφο καφέ-κόκκινο που μπορεί να μεταφραστεί στο απόλυτο Rosewood εμφανίζεται παντού στο instagram. Αν και πολλοί αμφισβητούν το αν μπορεί να "φορεθεί" το καλοκαίρι, οι τελευταίες μέρες του το επιβάλλουν. Είναι η τέλεια ισορροπία κόκκινου και καφέ, με κομψό λαμπερό φινίρισμα. 

Ουδέτερα

nails-niude.jpg

Μερικές φορές, οι απλές και ουδέτερες αποχρώσεις δημιουργούν τo καλύτερo αποτέλεσμα. Για εσάς που μετανιώνετε κάθε φορά που τολμάτε το διαφορετικό αυτό το "γυμνό" χρώμα είναι η καλύτερη λύση.