fbpixel

Search icon
Search
6 nail trends με τα απόλυτα σχέδια του καλοκαιριού
HAIR & NAILS

6 nail trends με τα απόλυτα σχέδια του καλοκαιριού

Πειραματιστείτε με σχέδια και χρώματα


Ξεχάστε ότι έχετε μάθει από τα σεμινάρια στο Pinterest και στο YouTube. Το να δημιουργήσετε μόνοι σας τα νύχια των ονείρων σας είναι σίγουρα κάτι που για τους περισσότερους μοιάζει δύσκολο. Το να τοποθετήσετε μια απλή απόχρωση βερνικιού, να αφαιρέσετε τα πετσάκια και πόσο μάλλον το να κάνετε περίτεχνα σχέδια είναι κάτι που κυρίως αφορά τις nail artists. Έτσι, τώρα που με την καλοκαιρινή ζέστη μειώνετε το μακιγιάζ έφτασε η στιγμή για μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας nails salon. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχέδια και σας προτείνουμε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο για μια απόλυτα λαμπερή, καλοκαιρινή εμφάνιση.

Μπορντώ

mpornto-nixia.jpg

Αδιαμφισβήτητα, ένα σκούρο βερνίκι είναι κάτι που οι περισσότεροι επιλέγουν για τους χειμερινούς μήνες. Παρόλα αυτά με το κατάλληλο outfit και με κοσμήματα που αναδεικνύουν τα χέρια σας μπορείτε να έχετε ένα απόλυτα stylish και δυναμικό αποτέλεσμα και το καλοκαίρι. Το μπορντώ είναι hot και σας συστήνουμε να το τολμήσετε άμεσα. 

Καλοκαίρι για πάντα

kalokairina-nixia.jpg

Ένα σχέδιο που θυμίζει καλοκαίρι θα γίνει μια επιλογή που σίγουρα δε θα μετανιώσετε. Φαίνονται απλά, παρά το σχέδιο, σας κάνουν να κρατήσετε το nude στοιχείο και τελικά δεν χρειάζονται "συνέπεια" αφού το κάθε νύχι μπορεί να μοιάζει διαφορετικό. 

Ροζ με διαφορά

nikhia.jpg

Αν υπάρχει ένα χρώμα που κάθε γυναίκα μπορεί να τολμήσει, και έχει μια πολύ μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, αυτό είναι το ροζ. Ειδικότερα, τώρα το καλοκαίρι ο καιρός σας βοηθάει να υιοθετήσετε αυτό το rosy τόνο και οι παράλληλες γραμμές σας δίνουν -χωρίς προσπάθεια- την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Έχοντας μια αίσθηση ουράνιου τόξου αλλά παράλληλα διατηρώντας την ουδετερότητα είναι το ιδανικό βερνίκι για όσες από εσάς θέλετε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό.

Φούξια νύχια

nykhia.jpg

Είστε φαν των nude αποχρώσεων; Αυτή την εκδοχή του φούξια θα την ερωτευτείτε ακόμη και εσείς. Δείχνει chic, έχει μια '80s διάθεση και είναι απόλυτα χαμηλής συντήρησης αφού οι άκρες των νυχιών παραμένουν άβαφες. Εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό και βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, πειραματιστείτε με το φούξια.

Γραμμικά σχέδια

skhedia-nikhia.jpg

Τα γραμμικά σχέδια είναι τάση και φέτος το καλοκαίρι αφού μπορείτε να συνδυάσετε όλα όσα θέλετε μέσα σε ένα μανικιούρ. Διαφορετικά χρώματα, γραμμές και καμπύλες με διάφορες ζωηρές αποχρώσεις, κενά και τελικά ένα αποτέλεσμα που μοιάζει υπέροχο. Ωστόσο, επιλέξτε το ίδιο χρώμα σε όλα τα νύχια για μεγαλύτερη αρμονία. Ακόμη, μπορείτε να πειραματιστείτε με τους τόνους, ταιριάζοντας neon με παστέλ.

Τελίτσες

5bba530ce2fbbaf98c38d0cee175475b.jpg

Αγαπάτε τα nail designs και ιδιαίτερα τις τελίτσες; Αυτό το σχέδιο προχωράει αυτή την τάση ένα βήμα παραπέρα και τις ενσωματώνει σε ένα απόλυτα nude και καλοκαιρινό συνδυασμό. Θα αναβαθμίσει απίστευτα τα νύχια σας και για αυτό προτιμήστε μια κρεμ απόχρωση σε όλα τα άκρα σας προσθέτοντας από πάνω μερικές μικροσκοπικές βούλες και  σχηματίζοντας διάφορες κουκκίδες.