fbpixel

Search icon
Search
5 τάσεις που θα παραμείνουν επίκαιρες σε 6 μήνες, έναν χρόνο και για μια 5ετία
THE LOOK

5 τάσεις που θα παραμείνουν επίκαιρες σε 6 μήνες, έναν χρόνο και για μια 5ετία

Υιοθετήστε την αγαπημένη σας και παραμείνετε fashionable


Υπάρχουν μια σειρά από διαχρονικές τάσεις που κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται fashionable all day long. Πώς μπορείτε όμως, να εντοπίσετε αυτά τα κλασικά φθινοπωρινά trends που είναι απολύτως διαχρονικά; Λοιπόν, πολλές φορές χρειάζεται να στρέφουμε την προσοχή μας σε υφάσματα, κοψίματα και συνδυασμών κομματιών που επανέρχονται ξανά και ξανά. Όσο άστατη κι αν είναι η μόδα, υπάρχουν μερικά items, στα οποία μπορείτε πάντα να βασίζεστε, όπως ένα καμηλό παλτό ή το γεγονός ότι οι designers απλά δεν μπορούν να αντισταθούν στο δέρμα τους χειμερινούς μήνες. 

Συνεχίστε, λοιπόν, το scrolling για να ανακαλύψετε τις top φθινοπωρινές τάσεις που θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πολύ, πολύ καιρό ακόμα.

1. Neutral tailoring

neutrals.jpeg

Ένα απλό κοστούμι δεν θα σας διαψεύσει ποτέ - απλά αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε το styling, για να διατηρήσετε το look σας όσο πιο update γίνεται. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα αξεσουάρ και ιδιαίτερα στα παπούτσια και τη τσάντα σας. Για in fashion office looks επιλέξτε tote bags με όλα τα απαραίτητα ενώ για πιο casual εμφανίσεις τολμήστε να ενδώσετε σε ένα clutch. Φυσικά, η επιλογή των ουδέτερων αποχρώσεων παραμένει πάντοτε επίκαιρη, ενώ ο συνδυασμός του με ένα λευκό t-shirt, θα σας αναδείξει σε ένα all time classic it girl.

2. Luxe trench coat 

trench-coat-7ZlKg.jpg

Eννοείται πως μια καμπαρντίνα αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είτε στο κλασικό μπεζ είτε σε πιο σύγχρονα χρώματα, δεν πρόκειται ποτέ να χάσουν τη χαρακτηριστική κομψότητά τους, που κάνει κάθε εμφάνιση expensive looking. Plus, οι δερμάτινες καμπαρντίνες είναι η απόλυτη επιλογή luxurious πανωφοριών για το AW22, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε σε αυτές!

3. Leather pieces 

leather.jpg

Ένα leather jacket ταιριάζει σχεδόν με ό,τι διαθέτετε στη ντουλάπα σας, από ένα LBD μέχρι το καλύτερό σας τζιν. Οπότε μην το αποφεύγετε και σε καμία περίπτωση μη θεωρήσετε ότι μπορεί να ξεπεραστεί. Από την άλλη, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα δερμάτινα κομμάτια, το θέμα είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Για παράδειγμα, την κατάλληλη σιλουέτα ενός leather pants - ίσως θα πρέπει να επιλέξετε μια πιο φαρδιά γραμμή. Πειραματιστείτε και τότε θα δημιουργήσετε ένα στιλ που θα διαρκεί για πάντα.

4. Long line skirts

long-line-skirt.jpg

Ένα σύνολο με μια μακρόστενη maxi φούστα ως centre piece είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός. Επίσης, αυτήν τη σεζόν αποτελούν ένα must-have κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της, για super stylish all day long εμφανίσεις. Τα it girls της μόδας εδώ και χρόνια ορκίζονται στη συγκεκριμένη τάση, ενώ εάν την επιλέξετε για φέτος, προσθέστε ένα λευκό tank top ή ένα oversized πουκάμισο και δεν θα χάσετε... Φυσικά, μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις αγαπημένες μας cowboy boots!

5. Double denim

total-denim.jpg

Ένα stylish total denim θα δείχνει πάντα κομψό. Οι γυναίκες που το επιλέγουν γνωρίζουν καλά πως η τόλμη τους για ένα τέτοιο bold look εντυπωσιάζει, ενώ μπορεί να γίνει απόλυτα επίκαιρο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Είτε ολοκληρώνοντάς το με τα μίνιμαλ white sneakers των Γαλλίδων, είτε με ένα fashionable μαύρο πέδιλο, ένα τζιν σύνολο μαγνητίζει τα βλέμματα και ταιριάζει τέλεια σε κάθε περίσταση.