fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Οι top αντηλιακές κρέμες με χρώμα για προστασία & τέλεια κάλυψη

Φροντίστε το δέρμα σας κάθε στιγμή


Οι top αντηλιακές κρέμες με χρώμα για προστασία & τέλεια κάλυψη

Όσον αφορά τις αγορές αντηλιακών, υπάρχουν μερικά αδιαπραγμάτευτα tricks που πρέπει να τσεκάρετε. Το πρώτο είναι ότι χρειάζεστε μια φόρμουλα ευρέος φάσματος που προστατεύει το δέρμα σας από τις ακτίνες UVA και UVB. Δεύτερον, θα πρέπει, ιδανικά, να έχει τουλάχιστον SPF 30. Μετά από αυτά οι επιλογές είναι λίγο πολύ στη δική σας επιλογή. Είτε θέλετε φυσική, είτε χημική προστασία, είτε ζητάτε κάλυψη των πανάδων και των δυσχρωμιών σας, μέσα στις παρακάτω επιλογές μπορείτε σίγουρα να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Μάλιστα είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η «απόχρωση» σε πολλές έγχρωμες φόρμουλες προέρχεται από οξείδια σιδήρου, τα οποία τυχαίνει να προστατεύουν το δέρμα σας από την έκθεση στο μπλε φως.

Active Sun Screen Tinted Face Fluid Spf50+, Frezyderm: Η μοναδική καινοτομία Color Adapt Pigments που διαθέτει, της επιτρέπει να προσαρμόζεται αποτελεσματικά σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις, εξασφαλίζοντας τέλεια χρωματική ομοιογένεια και καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.  

Ambre Solaire Bb Cream Spf50, Garnier: Η απαλή, μη λιπαρή σύνθεση του Ambre Solaire Bb Cream Spf50 50ml, χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα με υγιή λάμψη, απαλύνει τις ατέλειες και την ερυθρότητα, εξομαλύνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία με δείκτη Spf15.

Αντηλιακή με χρώμα SPF50, Tzimas Cosmetics: Αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας, με φυτικά βλαστοκύτταρα και υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους. Θωρακίζει το δέρμα από την υπεριώδη και την υπέρυθρη ακτινοβολία, προσφέρει ενυδάτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας και καλύπτει μικροατέλειες.

Sunissime BB Λεπτόρρευστη Κρέμα Προστασίας Ολική Αντιγήρανση SPF50+, Lierac: Η ΒΒ αντηλιακή προστασία ολικής αντιγήρανσης που τονώνει την επιδερμίδα και προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης. Λεπτόρρευστη κρέμα προστασίας με χρώμα και με τεχνολογία Global Protect Energy που προσφέρει αντηλιακή προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία).

Sun Care Color Tinted Face Gel SPF30, Panthenol Extra: Έγχρωμο αντιηλιακό gel προσώπου με SPF30. Καλύπτει ατέλειες, δυσχρωμίες, ρυτίδες και λεπτές γραμμές, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα. Ειδική βελούδινη σύνθεση και επιλεγμένα UV αντιηλιακά φίλτρα, που δημιουργούν ένα φιλμ υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA/UVB. 

Halo Healthy Glow All-In-One, Smashbox: Ενυδατική κρέμα με χρώμα, εμπλουτισμένη με primer για καθημερινή χρήση & φυσική λάμψη, προσδίδει μια ανάλαφρη, φυσική κάλυψη & ενυδατώνει την επιδερμίδα για έως και 24 ώρες.

 Greek beauty

Greek beauty

Active Sun Screen Tinted Face Fluid Spf50+, Frezyderm, Attica

BUY ME
 All in one

All in one

Ambre Solaire Bb Cream Spf50, Garnier, Attica

BUY ME
 Natural skin

Natural skin

Αντηλιακή με χρώμα SPF50, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Anti-age

Anti-age

Sunissime BB Λεπτόρρευστη Κρέμα Προστασίας Ολική Αντιγήρανση SPF50+, Lierac, Hondos Center

BUY ME
 With color

With color

Sun Care Color Tinted Face Gel SPF30, Panthenol Extra, Hondos Center

BUY ME
 Spectrum SPF 25

Spectrum SPF 25

Halo Healthy Glow All-In-One, Smashbox, Sephora

BUY ME

Cleanance Solaire Teintee SPF50+, Avène: Η ματ υφή της Cleanance SPF 50+ προσφέρει στο δέρμα ανεπαίσθητο τελείωμα και μειώνει τις ατέλειες. Το χρώμα καλύπτει τις ατέλειες και δίνει ομοιομορφία στην επιδερμίδα. 

Infinite Bronze Face Bronzer SPF15, Lancaster: Κάθε στιγμή είναι στιγμή για λάμψη! Χαρίστε ομοιομορφία στην επιδερμίδα σας, ενισχύστε το μαύρισμά σας, ή προσθέστε χρώμα σε μερικά δευτερόλεπτα με το Infinite Bronze Face Bronzer SPF15. Η υφή αυτής της ενυδατικής κρέμας-τζέλ, με διακριτικό χρώμα, απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη.

Powder-Me SPF30 Dry Sunscreen, Jane Iridale: Ανάλαφρο φυσικό ευρέως φάσματος ξηρό αντηλιακό σε μορφή πούδρας με SPF30 για πρόσωπο, σώμα και τριχωτό κεφαλής σε συσκευασία επαναγεμιζόμενου vegan kabuki brush!

Anthelios Dry Touch Ap Tinted SPF 50+, La Roche-Posay: Ένα αντηλιακό για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας με πολύ ψηλή προστασία ευρέος φάσματος από την UVB/UVA ακτινοβολία. Πετυχαίνει την πρόληψη της φωτογήρανσηςου προκαλείται και από την υπέρυθρη IR ακτινοβολία.

Super Serum Skin Tint SPF 30, Ilia: Το προϊόν με δείκτη SPF και χρώμα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Το πρώτο προϊόν με αυτού του είδους τη σύνθεση συνδυάζει το skincare, το μακιγιάζ και την αντηλιακή προστασία σε ένα μοναδικό εύκολο βήμα: ένας ορός με ανάλαφρη σύνθεση που χαρίζει στην επιδερμίδα σας μια μοναδική αίσθηση. Η σύνθεσή του διαθέτει δείκτη προστασίας SPF 30, περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου χωρίς χρήση νανοτεχνολογίας (ασφαλής θωράκιση της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA, UVB, UVC, μπλε φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία) και διατίθεται σε 18 πρωτοφανείς αποχρώσεις.

Sunshine Skin Tint SPF 30, Milk Makeup: Η καθαρή απόχρωση δέρματος χωρίς σιλικόνη παρέχει ελαφριά κάλυψη χωρίς βαρύτητα, ενυδατώνει με φυσικά έλαια για ένα δροσερό φινίρισμα και προστατεύει με αντηλιακό ευρέως φάσματος SPF 30, ασφαλές για τους κοραλλιογενείς υφάλους.

 Try me

Try me

Cleanance Solaire Teintee SPF50+, Avène, Attica

BUY ME
 Shine on

Shine on

Infinite Bronze Face Bronzer SPF15, Lancaster, Attica

BUY ME
 Tanned self

Tanned self

Powder-Me SPF30 Dry Sunscreen, Jane Iridale

BUY ME
 Hypoallergenic

Hypoallergenic

Anthelios Dry Touch Ap Tinted SPF 50+, La Roche-Posay, Hondos Center

BUY ME
 Smooth skin

Smooth skin

Super Serum Skin Tint SPF 30, Ilia, Sephora

BUY ME
 Foundation mode on

Foundation mode on

Sunshine Skin Tint SPF 30, Milk Makeup, Sephora

BUY ME