fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Κεφάλαιο αντηλιακό: H new-age σειρά που πρέπει να δοκιμάσετε

Η Tzimas Cosmetics προσφέρει 8 νέα αντηλιακά για τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο


Κεφάλαιο αντηλιακό: H new-age σειρά που πρέπει να δοκιμάσετε

Είναι σίγουρο ότι γνωρίζετε πως τα αντηλιακά πρέπει να εφαρμόζονται όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως εποχής. Με τις ηλιόλουστες ημέρες που διανύουμε, αυτό γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό και η αντηλιακή προστασία αποτελεί το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας. Με τέτοια πληθώρα πληροφοριών όμως γύρω από αυτά, και με την ανάγκη σας να βιώσετε ένα απόλυτα ξέγνοιαστο καλοκαίρι δεν είναι πάντα εύκολο να κάνετε την ιδανική επιλογή. Έτσι, η Tzimas Cosmetics επανέρχεται και φέτος με μια ανανεωμένη, σε σύνθεση και εμφάνιση, σειρά αντηλιακών για το καλοκαίρι του 2022. Εκπροσωπώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις στα suncare products θα σας βοηθήσει να απολαύσετε στο έπακρον τις πιο ηλιόλουστες ημέρες. 

Με νέες συνθέσεις, πολυδραστικά συστατικά αλλά και νέο look, πραγματικά, λατρέψαμε την καινούρια σειρά του πρωτοποριακού beauty brand που υπόσχεται να μας συντροφεύει καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Οι γυναίκες, πέρα από υψηλή προστασία, αναζητάμε fresh εμφάνιση και μεθυστικά αρώματα: και αυτά είναι μόνο δύο από τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς αντηλιακών της Tzimas Cosmetics

Με υψηλή, μεσαία ή χαμηλή προστασία, βλαστοκύτταρα, υαλουρονικό και bronzing elements, τα 8 νέα προϊόντα θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Από την κορυφή έως τα νύχια θα διασφαλίσετε ένα επιτυχημένο μαύρισμα που πολλοί θα ζηλεύουν, ενώ θα αισθάνεστε απόλυτη ασφάλεια κάτω από τον ελληνικό ήλιο! 

Θυμηθείτε μας, κι εντάξτε τα στην καθημερινή skincare routine σας, απολαύστε τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και χαρείτε άφοβα κάθε "under the sun" στιγμή σας. Το αξίζετε! 

A moment of beauty: What you need to know 

2022-05-11-tzimas-still-life0285.jpg

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά πόσο σημαντική είναι η εφαρμογή του αντηλιακού σε πρόσωπο και σώμα πριν την επίσκεψη στην παραλία αλλά και στις βόλτες στην πόλη. Με αυτήν τη νέα σειρά αντηλιακών ωστόσο το μαύρισμα και η προστασία γίνονται «παιχνίδι». Περιέχει πολυδραστικά συστατικά που δρουν σε συνέργεια, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του δέρματος σας, όποια και αν είναι η καθημερινότητά σας. Ναι, λειτουργεί και για τις πιο απαιτητικές! Trust us, we know! 

Η ευρέως φάσματος προστασία από την UVA, την UVB και την υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ιδανική καθώς προέρχεται από οργανικά αντηλιακά φίλτρα νέας γενιάς, φιλικά προς τα θαλάσσια οικοσυστήματα, λειτουργώντας με ευαισθησία προς το περιβάλλον. Παράλληλα, όλα τα αντηλιακά διαθέτουν ελαφριές υφές, εύκολη εφαρμογή, γρήγορη απορρόφηση και ελκυστικά αρώματα. Γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν αυτά σε ένα προϊόν, που πολλές από εμάς επιλέγουμε day to night, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε για πολλές ώρες εκτός σπιτιού. 

8, The magic number 

2022-05-11-tzimas-still-life0179-u8nmf.jpg


Με γνώμονα τις ανάγκες μας και τον βαθμό μαυρίσματος που επιθυμούμε, συνδυάζοντας τη μέγιστη προστασία και το δεδομένο αποτέλεσμα μαυρίσματος, η Tzimas Cosmetics πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, προσφέροντάς μας τις top επιλογές στο must-have beauty product του καλοκαιριού. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις προτάσεις που μπορείτε να αποκτήσετε. Choose the best for you! 

Για το Πρόσωπο

  • Αντηλιακή με Bλαστοκύτταρα SPF50: Εμπλουτισμένη με σύγχρονα συστατικά, αποτελεί μία ολοκληρωμένη ασπίδα προστασίας κατά της φωτογήρανσης. Δίνει ελαστικότητα στο δέρμα και δρα αντιγηραντικά.
  • Αντηλιακή με Χρώμα SPF50: Με βλαστοκύτταρα και υαλουρονικό, συμβάλει στην αναγέννηση του δέρματος, ενώ συγχρόνως καλύπτει μικροατέλειες δίνοντας στην επιδερμίδα ένα φυσικό, ομοιόμορφο χρώμα.
  • Αντηλιακή με Υαλουρονικό SPF30: Περιέχει υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους που βελτιώνει την υφή του δέρματος και προλαμβάνει ρυτίδες και κηλίδες. Ιδανική για ξηρές επιδερμίδες.
  • Αντηλιακή με Υαλουρονικό SPF25: Περιέχει ωσμολύτες, υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και άλλους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες για ενυδάτωση σε βάθος και με διάρκεια.

Για το Σώμα

  • Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50: Άμεσης απορρόφησης. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Κατάλληλο για παιδιά.
  • Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF30: Εμπλουτισμένο με βιταμίνες που ενυδατώνουν και προστατεύουν από ερεθισμούς καθώς και με ένα ειδικό σύμπλεγμα ενζύμων θαλάσσιας προέλευσης που θωρακίζει το δέρμα από την εμφάνιση ρυτίδων. Κατάλληλο για παιδιά.
  • Sun Care Dry Oil - Body & Hair SPF30: Ξηρό Λάδι για το σώμα και τα μαλλιά. Περιέχει αργανέλαιο και ειδικό φωτοπροστατευτικό παράγοντα που προφυλάσσει τις πρωτεΐνες του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Bronzing Body - Sun Care Oil SPF10: Αντηλιακό Λάδι, πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνες που προστατεύουν από την αφυδάτωση, περιποιούνται και καταπραΰνουν το δέρμα. Η προσθήκη ιριδίζουσας πέρλας δίνει στην επιδερμίδα εξτρά λάμψη και μπρονζέ όψη.

Εditor's Choice

Προσωπικά, έχω επιλέξει την αντηλιακή με SPF30 για το πρόσωπο, η οποία βελτιώνει την υφή του δέρματός μου, ενώ προλαμβάνει ρυτίδες και κηλίδες. Για το σώμα, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης επίσης στο αντηλιακό γαλάκτωμα SPF30, το οποίο φοράω καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ για λίγο αργότερα, φροντίζω πάντα να έχω και το αγαπημένο μου λάδι, Bronzing Body - Sun Care Oil SPF10, που προστατεύει από την αφυδάτωση και μου χαρίζει λάμψη και ονειρεμένο «γλυκό» μαύρισμα! 

1

Ιδανική για ευαίσθητα δέρματα

Αντηλιακή με Bλαστοκύτταρα SPF50, Tzimas Cosmetics BUY ME

2

Ενισχύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας

Αντηλιακή με Χρώμα SPF50, Tzimas Cosmetics BUY ME

3

Ιδανική για ξηρές επιδερμίδες

Αντηλιακή με Υαλουρονικό SPF30, Tzimas Cosmetics BUY ME

4

Ενυδάτωση με διάρκεια

Αντηλιακή με Υαλουρονικό SPF25, Tzimas Cosmetics BUY ME

5

Kατάλληλο και για παιδιά

Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50, Tzimas Cosmetics BUY ME

6

Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος

Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF30, Tzimas Cosmetics BUY ME

7

Ενυδατώνει και περιποιείται

Sun Care Dry Oil - Body & Hair SPF30, Tzimas Cosmetics BUY ME

8

Για λαμπερή μπρονζέ όψη

Bronzing Body – Sun Care Oil SPF10, Tzimas Cosmetics BUY ME

Site: tzimas-cosmetics.gr

Διεύθυνση: Τσιμισκή 83, Εδέσσης 2, Θεσσαλονίκη

Instagram: @Tzimas_cosmetics

Facebook: Tzimas Cosmetics