fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Φεύγετε διακοπές; 10+1 αντηλιακά που θα σας προστατεύσουν σε πρόσωπο και σώμα

Κάντε το απαραίτητο check στο νεσεσέρ σας


Φεύγετε διακοπές; 10+1 αντηλιακά που θα σας προστατεύσουν σε πρόσωπο και σώμα

Υπήρξε μια εποχή που το μόνο που θέλαμε να κάνουν τα αντηλιακά μας είναι να προστατεύουμε το δέρμα μας από τον ήλιο. Κέρδιζαν πόντους μπόνους αν το κατάφερναν χωρίς λιπαρότητα, λευκά στίγματα ή απόφραξη των πόρων. Όμως, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τις μέρες των βασικών SPF και χάρη στις σημερινές φόρμουλες υψηλής τεχνολογίας, η προστασία από τον ήλιο είναι τόσο προηγμένη που μπορεί να λειτουργήσει ως περιποίηση δέρματος. Πλέον τα προϊόντα συνδυάζουν υψηλά επίπεδα ενεργών συστατικών που διορθώνουν συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος, όπως σπασίματα, ερυθρότητα, αφυδάτωση, λεπτές γραμμές, θαμπάδα και υπερχρωματισμό. Ταυτόχρονα, προστατεύουν το δέρμα σας από βλάβες UVA και UVB χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα φίλτρα.

The products 

Capital Soleil Protective Water Bronzing SPF50, Vichy: Αντηλιακό Νερό Υψηλής Προστασίας από τον ήλιο για λαμπερό μαύρισμα με βήτα καροτίνη και Ιαματικό Mεταλλικό Νερό της Vichy. Ιδανικό για Πρόσωπο και Σώμα. Θα σας χαρίσει όλα αυτά που ζητάτε χωρίς συμβιβασμούς. 

    Anthelios Age Correct, La Roche-Posay: Μια αθημερινή αντηλιακή κρέμα νέας γενιάς που προστατεύει και διορθώνει τα σημάδια φωτογήρανσης. Μειώνοντας την ερυθρότητα και τα μαύρα σημεία στο δέρμα θα σας χαρίσει διπλά αποτελέσματα στη στιγμή. 

    Sun Screen On The Move SPF50, Frezyderm: Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. 

    54ca6de9b460e17cf33558862118a9b3.jpg

    Sun Tanning Oil for Face and Body SPF30, Nuxe: To απόλυτο λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα που προσφέρει υψηλή προστασία με SPF30. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο. ενώ δεν περιέχει parabens.

    Sunscreen Oil Water Resistant, Mimitika: Δρα αποτελεσματικά κατά των ακτίνων UVA και UVB, με σύνθεση που περιέχει ένα τρίο φυσικών ελαίων. Με το αναζωογονητικό Έλαιο Πυρήνων Βερίκοκου ενισχύει την παραγωγή μελανίνης, επιτρέποντας έτσι το γρήγορο και φωτεινό φυσικό μαύρισμα. Με σύνθεση ανθεκτική στο νερό, αυτό το ξηρό έλαιο απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας: αφήνει την επιδερμίδα απαλή και προστατευμένη, χαρίζοντάς της υπέροχο μαύρισμα

    Mineral UV Filters SPF 30 With Antioxidants, The Ordinary: Ένα προϊόν που συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με τα οφέλη της θωράκισης της επιδερμίδας από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα την ενισχύει ενυδατώνοντάς την. Η ελεγχόμενη διασπορά μικροϊονισμένων ZnO (οξείδιο ψευδαργύρου) και TiO2 (διοξείδιο τιτανίου) σε ευέλικτες, άκρως πτητικές, μη φαγεσωρογόνες σιλικόνες δίνει στις συνθέσεις τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν την ποσότητα των χρησιμοποιούμενων δομικών παραγόντων.

     Water gates

    Water gates

    Capital Soleil Protective Water Bronzing SPF50, Vichy, Hondos Center

    BUY ME
     Golden hour

    Golden hour

    Anthelios Age Correct, La Roche-Posay, Attica

    BUY ME
     Spray on

    Spray on

    Sun Screen On The Move SPF50, Frezyderm, Hondos Center

    BUY ME
     Oil composition

    Oil composition

    Sun Tanning Oil for Face and Body SPF30, Nuxe

     High protection

    High protection

    Sunscreen Oil Water Resistant, Mimitika, Sephora

    BUY ME
     Hydration booster

    Hydration booster

    Mineral UV Filters SPF 30 With Antioxidants, The Ordinary, Sephora

    BUY ME

    Expert Sun Protector Face and Body Lotion SPF50+, Shiseido: Εμπλουτισμένο με συστικά περιποίησης της επιδερμίδας, αυτό το αντηλιακό προϊόν βοηθά στην προστασία ενάντια στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και του στον ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου που προκαλούνται από την φωτογήρανση. Είναι ανθεκτικό στο νερό ενώ παράλληλα αφήνει άνετη, ελαφριά αίσθηση και διάφανο τελειώμα στην επιδερμίδα. 

    Sunissime Γαλάκτωμα Προστασίας SPF30, Lierac: Παγιδεύει τις ελεύθερες ρίζες λόγω της ακτινοβολίας UV για να μετατραπεί σε ταυρίνη. O δερματικός φραγμός ενισχύεται, η κυτταρική ανανέωση δραστηριοποιείται, η κυτταρική ενυδάτωση ενεργοποιείται: καλύτερη ποιότητα επιδερμίδας, ενυδατωμένη, ενισχυμένη, σαν τονωμένη. Ακόμη ενεργοποιεί τη σύνθεση της μελανίνης για ενεργοποίηση του μαυρίσματος.

    Tinted Sun Protective Cream SPF 25, Tzimas Cosmetics: Αντηλιακή κρέμα μεσαίας προστασίας με χρώμα που καλύπτει τις μικροατέλειες της επιδερμίδας, την ενυδατώνει και συμβάλλει στην πρόληψη της φωτογήρανσης του δέρματος. Οι φυσικοί φωτοανακλαστές και τα οργανικά φίλτρα που περιέχει προσφέρουν προστασία τόσο από την UVA όσο και την UVB υπεριώδη ακτινοβολία. Ενώ η πανθενόλη και η γλυκερίνη φυσικής προέλευσης δρουν ενυδατικά με τη βιταμίνη F να ενισχύει το φυσικό προστατευτικό φραγμό του δέρματος.

    3190e34d2714438345dc6ce6ac6ff0d9.jpg

    Invisible Natural Protection SPF30, Grown Alchemist: Μια αόρατη, ανάλαφρη, vegan σύνθεση που απλώνεται αβίαστα στο δέρμα, η οποία διαθέτει πρωτοποριακό εξαιρετικά διάφανο φυσικό οξείδιο ψευδαργύρου για να παρέχει ευρεία προστασία από το φάσμα των βλαβερών ακτίνων UVA / B και των περιβαλλοντικών επιθέσεων. 100% φυσικό. 100% Vegan. 100% Reef Safe.

    Αντηλιακό Μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι, Korres: Αντιηλιακό μικρογαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών. Προστασία για όλο το χρόνο για εσάς που θέλετε να περιποιηθείτε κάθε σημείο του σώματος σας.

    1

    Revolutionary technology

    Expert Sun Protector Face and Body Lotion SPF50+, Shiseido, Sephora BUY ME

    2

    Anti-wrinkle effect

    Sunissime Γαλάκτωμα Προστασίας SPF30, Lierac SEE MORE

    3

    Double check

    Tinted Sun Protective Cream SPF 25, Tzimas Cosmetics BUY ME

    4

    Natural filters

    Invisible Natural Protection SPF30, Grown Alchemist, Attica BUY ME

    5

    Hair care

    Αντηλιακό Μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι, Korres, Attica BUY ME