fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

ferragamo-uffizi-gallery-fall-winter-2023-campaign-6.webp

Βαθμολογία: 9/10

Η καμπάνια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 του Ferragamo, που φέρει την εύστοχη ονομασία "New Renaissance", είναι ένα αριστοτεχνικό μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Αντλώντας έμπνευση από τη διαχρονική ομορφιά της ιταλικής Αναγέννησης, η καμπάνια επανασυνδέει τον Ferragamo με την πλούσια κληρονομιά της Φλωρεντίας. Class, φινέτσα, υψηλή αισθητική και ένα άρωμα ανανέωσης έρχεται στον οίκο που επανέρχεται δυναμικά με έναν έντονο, fashion χαρακτήρα.

Not

screenshot-2023-08-18-at-25253-pm.png
Image source: @beyonce

Βαθμολογία: 4/10

Όσον αφορά το παγκόσμιο γεγονός της μουσικής βιομηχανίας, το Renaissance tour της Beyoncè, η τελευταία της και πολυσχολιασμένη εμφάνιση της με υπογραφή του οίκου MARNI δε με εντυπωσίασε. Η καλλιτέχνιδα εμφανίστηκε στη σκηνή του Mercedes-Benz Stadium με μια αποκλειστική εμφάνιση που συνδύαζε ένα patchwork bomber jacket από ασημί και χρυσό δέρμα με ένα κορμάκι με χάντρες και πέτρες. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

ethnikibasket.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του MundoBasket 2023 και βλέπει όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της. Δεν έχει εύκολο έργο και οι απουσίες, σίγουρα διαμορφώνουν ένα μυστήριο σκηνικό, ωστόσο, ο πήχης μπαίνει ξανά ψηλά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε θα μπορέσει να δώσει το “παρών” ωστόσο, όσοι είναι εκεί, όσοι βρίσκονται στην αποστολή και στην προετοιμασία δίνουν το 100%. Ας αγκαλιάσουμε αυτή την ομάδα κι ας την στηρίξουμε, γιατί πραγματικά το αξίζει. Η Ελλάδα το έχει ξανακάνει και τώρα, καλείται για μία ακόμη φορά να παλέψει με ό,τι έχει, για το καλύτερο δυνατό…

Not

shutterstock-2151782675.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Ώρες-ώρες, είναι πραγματικά να απορεί κανείς με την περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά. Πρόκειται για έναν τενίστα με ταλέντο, για έναν τενίστα που δουλεύει σκληρά κι αυτό, ό,τι κι αν συμβεί δεν αλλάζει. Ωστόσο, σε ορισμένες στιγμές μοιάζει να αδικεί ο ίδιος τον εαυτό του. Αυτό έκανε και πριν από μερικές ημέρες, όταν σε έναν αγώνα του για το ATP Σινσινάτι, την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει το σερβίς του, άκουσε μία γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές να κάνει τη… μέλισσα. Ο Στέφανος θεώρησε πως προσπαθούσε να τον αποσυντονίσει και ξεκίνησε να παραπονιέται και στον διαιτητή, ζητώντας να απομακρυνθεί η γυναίκα, αλλά αυτός προσπαθούσε για αρκετά λεπτά να του εξηγήσει πως δεν μπορούσε να συμβεί αυτό. Ακατανόητη συμπεριφορά και έλλειψη συγκέντρωσης, που σε πολλές στιγμές του έχει κοστίσει…

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

download.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Το πιο όμορφο συναίσθημα στις διακοπές μας, πέρα από τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και τα μαγευτικά τοπία της ελληνικής γης, είναι το μοίρασμα και η ζεστασιά των ανθρώπων κάθε τόπου. Αυτό ένιωσα από την πρώτη στιγμή που έφτασα στη Βόρεια Εύβοια και σε ένα μικρό χωριό της δίπλα στη θάλασσα. Οι ντόπιοι έγιναν αμέσως φίλοι μας, φέρνοντάς μας δικό τους κρασί και ρίγανη από τον κήπο τους. Πάντα με χαμόγελο και ευγένεια, μάς θύμισαν τι σημαίνει απλότητα, ηρεμία, αυθεντική ανθρωπιά.Κάθε στιγμή μαζί τους θα την κουβαλάω ως την πιο γλυκιά συντροφιά του χειμώνα.

Not

download-1.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Το παραδέχομαι. Η επιστροφή στην «πραγματικότητα» από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι αυτή τη χρονιά ακόμη πιο δύσκολη. Είναι αλήθεια ότι μου είχε λείψει έντονα η απόλυτη ησυχία και χαλάρωση, ακούγοντας κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας τους αγαπημένους μου ήχους της φύσης. Είναι λυπηρό το γεγονός στην καθημερινότητά μας να αφήνουμε πίσω την εσωτερική μας γαλήνη...

Μάρα Γρηγοριάδου

Hot

snapinstaapp-367697971-3576048976006194-5012313906092150739-n-1080.jpg
Image source: @highsnobiety

Βαθμολογία: 8/10

Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για εμένα είναι σίγουρα πως λατρεύω τα sneakers. Κάτι που επίσης αξίζει να γνωρίζετε και που με έχει ενθουσιάσει είναι ότι η New Balance αποφάσισε να επαναφέρει την δημοφιλή σιλουέτα της 1906D αναβαθμισμένη!

Λοιπόν, η New Balance αναζωπύρωσε το ζευγάρι παπουτσιών για άλλη μια φορά, δίνοντας στο αποδομημένο σχέδιο μια πολυτελή αναβάθμιση. Ο ρετρό δρομέας βλέπει το συνηθισμένο σουέτ να αντικαθίσταται από δέρμα σε όλο το πάνω μέρος και να συνδυάζεται με επένδυση από πλέγμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα φινίρισμα παρόμοιο με το Comme des Garçons x New Balance 1906R, το οποίο παρουσιάστηκε στην πασαρέλα στο πλαίσιο της επίδειξης Junya Watanabe MAN FW23. Can’t wait!

Not

Βαθμολογία: 4/10

Κάτι το οποίο δεν με συγκλόνισε και τόσο στον κόσμο των sneakers είναι η επαναφορά της μονοχρωμίας – don’t get me wrong, εκτιμάω τα κλασσικά απλά sneakers-. Ανεξαρτήτως μάρκας, εποχής, σχεδιαστή και παπουτσιού, τα μονοχρωματικά sneaker collabs εμφανίζονται ξαφνικά και πάλι. Είναι σαν τα Skittles να άρχισαν να υπαγορεύουν την αγορά των sneakers, αν και ίσως λιγότερο πολύχρωμα από το μέσο σακουλάκι με τις καραμέλες!

Ας τα μετρήσουμε: υπάρχουν τα adidas Sambas σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, που μαγειρεύτηκαν από την Humanrace του Pharrell, το καφέ Nike Air Force 1 της Supreme, τα πράσινα και ναυτικά Converse Chucks της A-COLD-WALL*, το μπεζ New Balance 650 της Joe Freshgoods, το μαύρο nubuck Reebok Classic Club της JJJJound.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

shutterstock-552811900.jpg

Βαθμολογία: 9/10

To ελληνικό καλοκαίρι που πλέον όλοι άρχισαν να το μετράνε σε πανηγύρια και χορούς είναι κάτι που αγαπώ. Μπορεί μέχρι κάποια χρόνια πριν αυτό να ήταν ένα έθιμο των λίγων αλλά πλεόν όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους, στα νησιά, χορεύοντας. Αν και δεν είμαι καλή σε αυτό το "sport" μπορώ να κατανοήσω απόλυτα την ανάγκη των ανθρώπων για αυτή την εκτόνωση και μπορώ να δω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνεις να χάνεσαι από όλη την πραγματικότητα και την κανονικότητα που έχεις συνηθίσει.

Not

shutterstock-1304618416.jpg

Βαθμολογία: 0/10

O πρωθυπουργός της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι αποτράπηκαν σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, με το επίπεδο απειλής ενάντια στη χώρα και το επίπεδο ασφαλείας ανέβηκε στην τέταρτη βαθμίδα μιας πενταβάθμιας κλίμακας. Όλο αυτό ξεκίνησε καθώς σε διαδηλώσεις κάηκαν αντίτυπα του Κορανίου. Φυσικά, όλο αυτό το κλίμα δε σταματά εκεί αφού Ιρακινοί πυρπόλησαν την πρεσβεία της Σουηδίας στη Βαγδάτη.

Χρύσα Σιμώνη

Hot

lady-dior-celebration.webp

Βαθμολογία: 8/10

Η Frieze Seoul θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου με το "Lady Dior Celebration", μια νέα έκθεση με 24 σύγχρονους Κορεάτες καλλιτέχνες στο concept store του οίκου Seongsu-dong. Η έκθεση συγκεντρώνει μια κολεκτίβα εκλεκτών καλλιτεχνών για να συνεχίσει τις ερμηνείες των έργων που εμπνέονται από τη διάσημη τσάντα Lady Dior του οίκου.

Ο Dior κατέληξε στη Σεούλ για την έκθεση λόγω της αυξανόμενης φωνής της στην παγκόσμια πολιτιστική σκηνή -για να μην αναφέρουμε την ακμάζουσα αγορά πολυτελείας- και των ιστορικών δεσμών του οίκου με την τέχνη. Στο επίκεντρο αυτής της άνευ προηγουμένου περίστασης, η Lady Dior, ένα διαχρονικό είδωλο σε διαρκή επανεφεύρεση, επανερμηνεύεται από μια επιλογή διάσημων σύγχρονων καλλιτεχνών, διευρύνοντας τα όρια της φαντασίας και του savoir-faire της αριστείας περισσότερο από ποτέ- ένας συναρπαστικός, πολύπλευρος φόρος τιμής στο πάθος για τη δημιουργικότητα που καλλιεργούσε ο Monsieur Dior.

Not

shutterstock-2074147655.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Οι κάλτσες σε συνδυασμό με σανδάλια είναι επίσημα στη μόδα - τουλάχιστον σύμφωνα με το street style της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης. Ενώ τις προηγούμενες σεζόν οι παρευρισκόμενοι επέλεγαν το αιώνια κλασικό ankle boot ή τα ρετρό αθλητικά παπούτσια ως υποδήματα της επιλογής τους, αυτή τη σεζόν είδαν πολλούς να στρέφονται στον πιο αμφιλεγόμενο συνδυασμό και δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε fans.