fbpixel

Search icon
Search
Οι summer fashion-approved εμφανίσεις της Kate Middleton
STYLE PEOPLE

Οι summer fashion-approved εμφανίσεις της Kate Middleton

Με αφορμή την παρουσία της στου τελικούς του Wimbledon Tournament


Οι royals μαγνητίζουν τα βλέμματα όπου κι αν βρεθούν. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε φορά με τις εμφανίσεις κι έχει μετατραπεί στο απόλυτο fashion icon της βασιλικής οικογένειας με τα looks της να μετατρέπονται σε staments. Εχθές, Κυριακή, παρευρέθηκε στους τελικούς του τουρνουά τένις Wimbledon, βραβεύοντας τους νικητές της διοργάνωσης, τόσο στο final game των αντρών όσο και των γυναικών, στρέφοντας την προσοχή επάνω της με τα outfits που επέλεξε να φορέσει. Οι αγώνες του Wimbledon, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα στην ομώνυμη περιοχή της Αγγλίας κάθε Ιούνιο, αποτελούν παράδοση για τα μέλη του παλατιού που δίνουν το παρών κάθε χρονιά. 

Με αφορμή τα χθεσινά outfits της Kate, σας παρουσιάζουμε το style που έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο, πως έχει κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο της πιο καλοντυμένης royal!

1. Τελικός αντρών 

Για τις εμφανίσεις καθ'όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η Δούκισσα διάλεξε κομμάτια από την πλήρως ολοκληρωμένη και stylish καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα, που της προσφέρουν ασφάλεια και επιτυχία. Για τον τελικό των αντρών, νικητής του οποίου ήταν ο No1 στην παγκόσμια κατάταξη Σέρβος τενίστας, Novak Djokovic, προτίμησε ένα polka dot midi dress της διάσημης σχεδιάστριας Alessandra Rich αλλά κι ένα ζευγάρι λευκά slingbacks του brand Fab. Όσον αφορά το κοσμήματα, ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια κι ένα κολιέ από ζαφείρι κοσμούσαν τ' αυτιά και τον λαιμό της, τα οποία «έδεναν» απόλυτα με το ζαφειρένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, που ανήκε στην αείμνηστη πριγκίπισσα Diana. 

2. Τελικός γυναικών

292692222-758474161855731-4707065933009609738-n.jpg
Image source: @revistabordo

Για τα φετινά summer looks της η Kate έχει διαλέξει πολλές φορές, ένα item που εμφανίζεται σταθερά εδώ και δεκαετίες στις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας κι αυτό δεν είναι άλλο από τα λευκά stilettos. Για τον τελικό των γυναικών, στον οποίο επικράτησε η ρώσικης καταγωγής Elena Andreyevna Rybakina, συνδύασε τα white pumps Gianvito Rossi, με το κίτρινο midi dress Roksandra, το οποίο είχαμε ξαναδεί πρόσφατα στην περιοδεία στην Καραϊβική μαζί με τον William. Ως αξεσουάρ χρησιμοποίησε ασορτί κίτρινα διαμαντένια σκουλαρίκια, τα οποία ήταν προσφορά του brand Kiki McDonough, ενώ όσο παρακολουθούσε τον αγώνα δεν αποχωρίστηκε το ψάθινο καπέλο της. 

3. Ημέρα 9η Wimbledon

Για την πρώτη της εμφάνιση στο τουρνουά τένις, η Kate Middleton επέλεξε ένα εντυπωσιακό κυανόλευκο πουά dress από την Alessandra Rich, με αναφορές στη δεκαετία των '80s. Οι λεπτομέρειες τους φορέματος ήταν κι αυτές που έκαναν τη διαφορά, όπως τα κουμπιά, τα φουσκωτά μανίκια, οι πιέτες αλλά και η ζώνη που τόνιζε τη μέση της και αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Το polka dot dress της το «πάντρεψε», μ' ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια, μια λευκή hand bag, white slingback γόβες και κοκάλινα γυαλιά ηλίου. 

4. Royal Charity Polo Cup

cambridges-070722-hrh-the-duke-and-duchess-of-cambridge-at-royal-charity-polo-with-audi-5.webp
Dave Benett | Tatler

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Δούκισσα του Cambridge είχε παρακολουθήσει τον σύζυγό της να παίζει στο Royal Charity Polo Cup στο Windsor. Η Kate διάλεξε ένα κομψό λευκό midi φόρεμα της σχεδιάστριας Emilia Wickstead για την περίσταση, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μπεζ flats Camilla Elphick και γυαλιά ηλίου Finlay. Ένα ζευγάρι μεγάλοι κρίκοι ολοκλήρωσαν το minila αλλά παράλληλα stylish outfit της.