fbpixel

Search icon
Search
Royal Style: Τα εντυπωσιακά looks της Kate Middleton στο ταξίδι της στην Καραϊβική
STYLE PEOPLE

Royal Style: Τα εντυπωσιακά looks της Kate Middleton στο ταξίδι της στην Καραϊβική

Οι εμφανίσεις της μας φέρνουν πιο κοντά στο καλοκαίρι


Για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, William και Kate βρίσκονται σε βασιλική περιοδεία. Για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα 70 χρόνια ως μονάρχης, μέλη της βασιλικής οικογένειας θα επισκεφθούν διάφορες χώρες της Κοινοπολιτείας. Για μία εβδομάδα, από τις 19 έως τις 26 Μαρτίου, το πριγκιπικό ζεύγος θα επισκεφθεί κράτη της Καραϊβικής, ανάμεσά του το Μπελίζ, η Τζαμάικα ενώ το ταξίδι τους θα ολοκληρωθεί στις Μπαχάμες. 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα στράφηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα στα looks που επιλέγει η Δούκισσα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της στη Λατινική Αμερική. Είναι γνωστό πως πρόκειται για μία royal, η οποία επιλέγει να κάνει «ήσυχες» εμφανίσεις, χωρίς να προκαλεί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει τα ίδια pieces με παλαιότερες, στηρίζοντας την προσπάθεια για βιωσιμότητα στον χώρο της μόδας. Από την άλλη πλευρά, ανήκει στις γαλαζοαίματες, που δεν διστάζουν να φορέσουν κομμάτια και αξεσουάρ on a budget.

Ακριβώς την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και στα summer outfits στην Καραϊβική. Καλοκαιρινά, αέρινα φορέματα, έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικα μοτίβα, espadrilles και εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου είναι μερικά από αυτά που έχουν ξεχωρίσει. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα super stylish looks της. 

Day 1

Image source: @dukeandduchessofcambridge

Το Σάββατο, την πρώτη μέρα της περιοδείας, οι Cambridges έφτασαν στο αεροδρόμιο της πόλης Μπελίζ. Κατά την άφιξή τους η Kate επέλεξε ένα εφαρμοστό φόρεμα με δαντέλα σε royal blue από τη σχεδιάστρια Jenny Packham, μαζί με αντίστοιχες suede, ψηλοτάκουνες γόβες από τα αγαπημένα της shoe brand,  το Emmy London. Η εικόνα της ολοκληρώθηκε με clutch στην ίδια απόχρωση και κοσμήματα με μπλε πολύτιμους λίθους. Το συγκεκριμένο χρώμα επιλέχθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στο μπλε της σημαίας του Μπελίζ. 


Day 2 

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, ο Δούκας και η Δούκισσα επισκέφτηκαν τη φάρμα καλλιέργειας κακάο, τη Che'il Mayan Chocolate στο χωριό Maya Center, όπου συμμετείχαν στη δημιουργία σοκολάτας και μετά έφτασαν στο χωριό Hopkins για να συμμετάσχουν στο παραδοσιακό Φεστιβάλ Garifuna. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας η Kate φορούσε ένα midi floral dress Tory Burch και το μόνο που άλλαξε ήταν τα παπούτσια της. Για την επίσκεψη στη φάρμα και το Φεστιβάλ επέλεξε να φορέσει τις πλατφόρμες"Minx" του Stuart Weitzman, ενώ για τη βόλτα της στην παραλία αντικατέστησε τα πέδιλα με τις flat πλεκτές εσπαντρίγιες "Hestia" της Stella McCartney.  


Day 3

Ημέρα τρίτη και το ζευγάρι επισκέφθηκε το αρχαιολογικό χώρο Caracol βαθιά στη ζούγκλα του δάσους Chiquibul, όπου ακολούθησαν και μαθήματα επιβίωσης. Για το «ταξίδι» στον αρχαιολογικό χώρο των Μάγια, η Kate επέλεξε ένα χακί παντελόνι G-Star Raw, ένα κλασικό λευκό t-shirt John Lewis & Partners, τα αγαπημένα της και all-time classic black Ray-Ban κι ένα ζευγάρι από τα iconic υφασμάτινα sneakers Superga. Όσον αφορά τα κοσμήματα κινήθηκε σε διακριτικούς χρυσούς κρίκους. Λίγο αργότερα, όταν συναντήθηκε με τα μέλη του βρετανικού στρατού στο δάσος πρόσθεσε ένα beige safari shirt Scotch & Soda και αντικατέστησε τα αθλητικά της με ένα ζευγάρι χακί μπότες Palladium. 


Day 3 night 

To βράδυ της τρίτης ημέρας πραγματοποιήθηκε δεξίωση από τη Γενική Κυβερνήτη της χώρας, Froyla Tzalam, προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Γι' αυτήν την πιο formal εμφάνιση, η Δούκισσα εντυπωσίασε μέσα στο maxi, metallic pink dress της από τη συλλογή του The Vampire's Wife. Επέλεξε να το συνδυάσει με ασημί μεταλλικά Jimmy Choo πέδιλα και κρεμαστά σκουλαρίκια με κρυστάλλους από το O'nitaa London. Το λευκό clutch ήταν κεντημένο με σχέδια των Μάγιας. 


Day 4

Image source: @invitadaideal

O William και η Kate έφτασαν στο Κίνγκστον στις 22 Μαρτίου 2022, στο δεύτερο σκέλος της περιοδείας τους στην Καραϊβική. Η Δούκισσα φορούσε ένα φόρεμα στην κίτρινη απόχρωση της σημαίας της Τζαμάικα, από τον οίκο Roksanda. Το look της ολοκληρώθηκε μ' ένα εντυπωσιακό καπέλο στο ίδιο φωτεινό χρώμα. Ξεκίνησαν από μια συνάντηση με τον Γενικό Κυβερνήτη της Τζαμάικα, Sir Patrick Allen, στην επίσημη κατοικία του, το King's House.