fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε τα sneakers σας και τον χειμώνα

Το αγαπημένο shoe design θα μας κρατήσει συντροφιά και τους επόμενους μήνες


Πώς θα φορέσετε τα sneakers σας και τον χειμώνα

Τα sneakers είναι ένα από τα κομμάτια που σίγουρα δεν θέλουμε να αποχωριζόμαστε ανεξαρτήτως εποχής. Κι έτσι, ενώ πολλοί θα πουν ότι είναι ιδανικά για τις περιόδους με υψηλότερες θερμοκρασίες, τα κορίτσια της  μόδας έχουν καταφέρει να τα εντάξουν στα σύνολά τους και τον χειμώνα. Μπορεί να μην είναι τόσο ζεστά όσο ένα ζευγάρι μπότες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μας συνοδεύσουν και κατά τη διάρκεια της winter sesaon. Από τα office looks μέχρι τις απογευματινές βόλτες - και γιατί όχι και τις πιο cool βραδινές εξόδους - τα αθλητικά παπούτσια θα μας προσφέρουν άνεση και στιλ, όπου κι αν τα επιλέξουμε. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα styling tips που αξίζει να ακολουθήσετε για να φορέσετε με τον πιο stylish τρόπο τα sneakers των χειμώνα!

1. Denim Pants

2cd134d3864f282084e9310dd1310da4.jpg


Πρώτο στην επιλογή μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα τζιν παντελόνι. Άλλωστε τα sneakers βρίσκουν στα denim pants το άλλο τους μισό. Ιδανικός συνδυασμός για τις πρωινές βόλτες και για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Για να ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες του street style επιλέξτε ένα crop trouser, ένα ζευγάρι κάλτσες και τα αθλητικά σας. Ένα πουλόβερ και μία καμπαρντίνα θα ολοκληρώσουν υπέροχα το σύνολο. Για περισσότερο styling προσθέστε αξεσουάρ, όπως είναι το baseball hat, το οποίο θα σας χαρίσει και έξτρα θερμότητα τις ημέρες με αρκετό κρύο.

2. Knit trouser

313499154-1405061800018237-6961471625088053806-n.jpg
Image source: @modedamour

Μιλώντας για winter looks δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τα πλεκτά κομμάτια και πιο συγκεκριμένα τα πλεκτά παντελόνια. Για να χαρίσετε στην εικόνα σας άνεση και cozy αισθητική, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε ένα slouchy knit trouser σε ουδέτερες αποχρώσεις. Ετοιμαστείτε να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος του χειμώνα. Ταιριάξτε το με ένα λευκό t-shirt, πουλόβερ και φυσικά τα sneakers σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε το jumper on jumper, όπως η Annemiek Kessels στη φωτογραφία, το οποίο θα χαρίσει έξτρα πόντους στο στιλ σας.

3. Leggings

0501ad78f1d4b589bb44f83c3ea6eabc.jpg


Τα κολάν αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για τις ημέρες που η άνεση είναι το μόνο στοιχείο που χρειάζεστε. Εκτός από το γυμναστήριο μπορείτε να επιλέξετε τα leggings σας και για all day long εμφανίσεις με πιο cool χαρακτήρα. Πώς θα το πετύχετε; Επιλέγοντας ένα ζευγάρι κάλτσες - λευκές ή με πιο fun πινελιές ανάλογα τη διάθεσή σας - πάνω από το κολάν σας, ένα oversized φούτερ ή πουκάμισο κι ένα statement maxi coat. Ιδανικά γι' αυτήν την περίσταση είναι τα puffer quilted coat. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

4. Dress

042522ec37db8fcc9cb2fdf520319a8d.jpg


Για ακόμα μία σεζόν, τα φορέματα είναι key-item των εμφανίσεων μας, ανεξαρτήτως ώρα και περίστασης. Χαρίστε χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες του χειμώνα, επιλέγοντας ένα bold dress μαζί με τα αθλητικά σας παπούτσια για day to night εμφανίσεις. Τα πλεκτά φορέματα μπορείτε να τα επιλέξετε ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη θερμότητα. Statement accessories, όπως κασκόλ, γάντια αλλά και designer bags θα απογειώσουν τα winter looks. 

5. Tonal looks

73e60a679788dc6f0ee04059377645b6.jpg


Με την επιστροφή των ουδέτερων αποχρώσεων δεν υπάρχει κάτι πιο κομψό και updated από τη δημιουργία tonal looks. Εμείς δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο καφέ και σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Διαλέξτε ένα κοστούμι ή συνδυάστε wide-leg trouser, blazer, top και παλτό σε διαφορετικούς τόνους. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά για μεγαλύτερη αρμονία. 

1

Sneakers

Saint Laurent, Kalogirou BUY HERE

2

Sneakers

Ash, Karida 1912 BUY HERE

3

Sneakers

Steve Madden, nak shoes BUY HERE

4

Sneakers

Karl Lagerfeld, Atticadps.gr BUY HERE

5

Sneakers

Lacoste, notos.gr BUY HERE

6

Sneakers

Renato Garini, Tsakiris Mallas BUY HERE