fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο fashionable σχέδια στα πουλόβερ, σύμφωνα με τις FW '22 πασαρέλες
TRENDS & CATWALKS

Τα πιο fashionable σχέδια στα πουλόβερ, σύμφωνα με τις FW '22 πασαρέλες

Τα must-haves της χειμερινής collection


Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και οι μουντές ημέρες με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Σιγά-σιγά τα mid-season items θα αρχίσουν να τα αντικαθιστούν οι winter choices, με βασικό σχέδιο για τα καθημερινά μας σύνολα, τα πουλόβερ. Κι ενώ τη περίοδο που διανύουμε κυριαρχούν τα πιο ελαφριά υφάσματα, τους επόμενους μήνες η προσοχή μας θα στραφεί σε εκείνα τα κομμάτια που έχουν πιο πυκνή πλέξη και προσφέρουν πιο έντονη θερμότητα. Κατά τη διάρκεια των shows για την FW'22 season, οι εμβληματικοί οίκοι παρουσίασαν πλήθος σχεδίων για τους λάτρεις των knitwear.

Από ουδέτερες μονοχρωμίες μέχρι παιχνιδιάρικες προσθήκες και λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα high trends της σεζόν!

1. Το γκρι είναι must

Bottega Veneta FW'22

Ένα σήμα-κατατεθέν της χειμερινή συλλογής είναι το γκρι πουλόβερ. Εδώ και αρκετές σεζόν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας, καθώς ταιριάζει υπέροχα στην εποχή, ενώ παράλληλα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές του μινιμαλισμού αλλά και την ανάγκη για απλότητα και ευελιξία. Το συναντήσαμε σε πολλές συλλογές. Η Bottega Veneta το συνδυάσε με μία φούστα με όγκους σε παστέλ κίτρινη απόχρωση - από τους πιο ωραίους συνδυασμούς - ενώ η Prada με τη σειρά της μαζί με αντίστοιχη γκρι midi skirt, δημιουργώντας το απόλυτο tonal look. Απαραίτητη προσθήκη για όλες τις ώρες της ημέρας.


2. Γήινες αποχρώσεις 

Max Mara FW'22

Η μόδα έχει κάνει απόλυτα ξεκάθαρο ότι οι γήινες αποχρώσεις θα είναι αυτές που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις τη φετινή Fall/Winter season. Αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ και του χακί είναι αυτές που ξεχωρίζουν κι έτσι ένα πουλόβερ στους παραπάνω τόνους δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κάθε γυναίκες. Για να είστε ακόμα περισσότερο in fashion αντλήστε έμπνευση από το οίκο Max Mara και δημιουργήστε ένα total outfit με πουλόβερ ζιβάγκο, wide leg trouser και boots, το οποίο είναι ιδανικό και για τα πρωινά στο γραφείο. Αν θέλετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη, ένα τέτοιο πουλόβερ ταιριάζει εξίσου ωραία και με το τζιν παντελόνι σας κι ένα ζευγάρι sneakers. 


3. Οι λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν 

Miu Miu FW'22

Πολλές φορές είναι εκείνες οι μικρές προσθήκες που απογειώνουν ακόμα και το πιο απλό σχέδιο. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα φερμουάρ, τα οποία για τη χειμερινή περίοδο αποτελούν σημαντική προσθήκη στα πουλόβερ. Η πλειοψηφία των fashion brands επέλεξε να χρησιμοποιήσει αυτό το statement detail, ανάμεσα τους οι Miu Miu, Max Mara, Emporio Armani και Isabel Marant. Δίνει έμφαση στο κολεγιακό στιλ που ανήκει στα hot trend. Extra Info: Τα φερμουάρ είχαν εντυπωσιακή παρουσία και στις SS23 collection, με τον Nicolas Ghesquière να παρουσιάζει για τον οίκο Louis Vuitton τα μεγαλύτερα φερμουάρ που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. 


4. Παιχνιδιάρικες επιλογές

Louis Vuitton FW'22

Ποιος είπε ότι ακόμα και τις πιο χειμερινές ημέρες δεν μπορούμε να προσθέσουμε μια πιο fun πινελιά στα σύνολά μας. Ιδανικός τρόπος για να το πετύχουμε είναι τα πουλόβερ μας. Γραφικά μοτίβα, χρωματιστές ρίγες, logos και florals είναι μερικά από αυτά που ξεχώρισαν. Prada, Louis Vuitton, Chloé και Alexander McQueen είναι «φανατικοί» υποστηρικτές αυτής της τάσης. Αν ανήκετε στις τολμηρές, μη διστάσετε να δημιουργήσετε το απόλυτο print on print!


5. Φορέματα-Πουλόβερ

Isabel Marant FW'22

Ανήκει στις αγαπημένες μας προσθήκες και σε περίπτωση που δεν τα έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, ο φετινός χειμώνας αποτελεί την ιδανική επιλογή. Τα φορέματα-πουλόβερ είναι από τα πιο άνετα, ζεστά και ευέλικτα κομμάτια της winter γκαρνταρόμπα σας. Τα συναντήσαμε σε όλα τα μήκη, κυρίως όμως σε mini μαζί με over the knee boots στην Isabel Marant, στον Michael Kors και στη Max Mara. Οι αποχρώσεις ανάμεσα στις οποίες έχετε να διαλέξετε πολλές, από ουδέτερους τόνους μέχρι bold colours. Θα τα λατρέψετε!